Prima, zou zo weer wat groen bestellen
Beste Mario, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle en correcte levering
Beste Kim, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Voldoet aan verwachtingen
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Was prima in 1 woord.
Beste Andre, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles keurig geleverd prachtige boom
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boven verwachting. Bomen werden snel bezorgd en tot in de achtertuin afgeleverd door een super aardige bezorger. Deed iedereen de bezorging maar zo! Bomen zijn prachtig en kijk uit naar hoe ze gaan groeien.
Beste Jan Willem, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en leuk om te horen hoe de levering is verlopen! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Gewoonweg perfecte levering, en mooie planten!
Beste Rony, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Hele vlotte en goed klantenservice, al valt de kwaliteit van de bomen wat tegen. Ze zijn heel triestig en lijken niet veel leven te hebben… we shall see…. Na contact met de klanten dienst heb ik twee maanden aanplant garantie gekregen… nu ben ik gerustgesteld!
Beste Bart, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de kwaliteit tegen valt. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact op te nemen met u, om tot een passende oplossing te komen. Wij hopen dat u hiervoor open staat. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
We hebben een mooie perenboom gegeven als cadeau. Keurig afgeleverd in Heemstede.
Beste Linda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zeer tevreden, mooie boompjes top geleverd
Beste Gert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
goed afgeleverd
Beste Jacques, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bestelde leilinde bomen werden snel bezorgd met instructies en staan ondertussen in de tuin! Erg tevreden.
Beste Cindy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
makkelijk besteld en snel afgeleverd
Beste Henk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
keurig
Beste Herman, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vriendelijk bezorgd
Beste Ally, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle service en op het tijd stip van de afspraak
Beste heer/mevrouw Meurs, Hartelijk dank voor het achter laten van een review. Uw feedback betekend veel voor ons! Wij vinden het fijn om te lezen dat u blij bent met de geleverde service en dat u ons zou aanbevelen! Helaas zien wij dat u niet 100% tevreden bent met uw aankoop. Daarom hebben wij telefonisch contact gehad. Wij doen immers alles voor een 10! U gaf aan dat de boom niet helemaal voldoet aan uw verwachting. Ik heb u gegarandeerd dat de boom binnen 2-3 weken prachtig zal gaan uitlopen. De boom gaat zich eerst wortelen en vanaf dan zal het snel gaan. We horen graag van u over een aantal weken hoe het met de boom gaat en hopen natuurlijk uw verwachting te hebben overtroffen! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Wij hebben twee leveringen gehad. Keurig afgeleverd met advies erbij. Omdat de bomen ondanks goede verzorging niet aan zijn geslagen heeft bomenbezorgd nieuwe bomen geleverd. Tegen een kleine meerprijs omdat de bomen iets groter/dikker waren dan onze eerste levering. De bomen zien er goed uit en we hopen dat deze wel aanslaan en mooi vol groeien. Dankjulliewel voor de goede service.
Beste Ralph, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de eerder geleverde bomen niet zijn aangeslagen. Wel fijn dat wij het op deze manier hebben kunnen oplossen en wij hebben er alle vertrouwen in dat deze bomen zullen gaan aanslaan. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima service. Vriendelijk. En fijn dat we mail ontvingen met levertijd. Vroegen ons wel nog af hoe t zit met t aanplantpakket. We hadden dit 1x erbij besteld. Grond, riemen en spijkers ontvangen. Maar waren in de veronderstelling dat we er ook 2 palen bij zouden krijgen. Of waren dat de dunne paaltjes die aan de bomen vastzitten? Met vriendelijke groet Audrey Beckers
Beste Audrey, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de levering met de boompalen niet helemaal goed is gegaan. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact op te nemen met u, om tot een passende oplossing te komen. Wij hopen dat u hiervoor open staat. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Als alle bedrijven service leveren als Bomenbezorgd.nl, dan was winkelen altijd leuk. Goede klantenservice waar ze luisteren naar jouw wensen en deze ook honoreren (ik wilde de grootste boom mogelijk binnen mijn bestelling). De bezorger was ook erg vriendelijk en behulpzaam en leverde de boom af tot in mijn tuin. Chapeau voor dit bedrijf!
Beste Rob, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prijs kwaliteit zeer goed Bezorging zeer goed en netjes
Beste Michel, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Top kwaliteit levering en verzorging. Boom die geleverd is voldoet aan mijn verwachtingen en is een TOP exemplaar. Staat fantastisch in onze tuin! Twijfelaars, bestel en ontdek zelf wat je in huis haalt!!!
Beste Benjamin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
snel geleverd en boom ziet er goed uit..
Bestellen is makkelijk, jullie zijn telefonisch goed bereikbaar voor overleg, en de bezorging is ook top, helemaal afgestemd op onze wensen. De prijzen zijn redelijk en de boom van goede kwaliteit. Een heel leuk cadeau. Al met al een zeer positieve ervaring.
Beste Tineke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons van het begin tot het eind als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Ann, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
2 leibomen besteld, snel geleverd met keurige omschrijving erbij hoe deze te planten.
Beste Frans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk