Snel en efficient gebracht en geplaatst

Prima, zou zo weer wat groen bestellen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Goed product en snelle levering

Voldoet aan verwachtingen

De boom zag er uit zo als ik had verwacht prachtig.

Was prima in 1 woord.

Alles keurig geleverd prachtige boom

Service

Boven verwachting. Bomen werden snel bezorgd en tot in de achtertuin afgeleverd door een super aardige bezorger. Deed iedereen de bezorging maar zo! Bomen zijn prachtig en kijk uit naar hoe ze gaan groeien.

Gewoonweg perfecte levering, en mooie planten!

Gewoonweg perfecte levering, en mooie planten!

Goede service en dienst na verkoop

Hele vlotte en goed klantenservice, al valt de kwaliteit van de bomen wat tegen. Ze zijn heel triestig en lijken niet veel leven te hebben… we shall see…. Na contact met de klanten dienst heb ik twee maanden aanplant garantie gekregen… nu ben ik gerustgesteld!

Mooie conference met een Perenboom

We hebben een mooie perenboom gegeven als cadeau. Keurig afgeleverd in Heemstede.

Goede service en top levering!

Zeer tevreden, mooie boompjes top geleverd

priema

goed afgeleverd

Snelle bezorging en goede kwaliteit bomen

De bestelde leilinde bomen werden snel bezorgd met instructies en staan ondertussen in de tuin! Erg tevreden.

mooie palmen en perfect afgeleverd

makkelijk besteld en snel afgeleverd

prima,snel geleverd, mooie boom

keurig

Vriendelijk bezorgd

Snelle service en op het tijd stip van de afspraak

Supergoed

Wij hebben twee leveringen gehad. Keurig afgeleverd met advies erbij. Omdat de bomen ondanks goede verzorging niet aan zijn geslagen heeft bomenbezorgd nieuwe bomen geleverd. Tegen een kleine meerprijs omdat de bomen iets groter/dikker waren dan onze eerste levering. De bomen zien er goed uit en we hopen dat deze wel aanslaan en mooi vol groeien. Dankjulliewel voor de goede service.

Prima service!

Prima service. Vriendelijk. En fijn dat we mail ontvingen met levertijd. Vroegen ons wel nog af hoe t zit met t aanplantpakket. We hadden dit 1x erbij besteld. Grond, riemen en spijkers ontvangen. Maar waren in de veronderstelling dat we er ook 2 palen bij zouden krijgen. Of waren dat de dunne paaltjes die aan de bomen vastzitten? Met vriendelijke groet Audrey Beckers

Uitstekende service en bezorging

Als alle bedrijven service leveren als Bomenbezorgd.nl, dan was winkelen altijd leuk. Goede klantenservice waar ze luisteren naar jouw wensen en deze ook honoreren (ik wilde de grootste boom mogelijk binnen mijn bestelling). De bezorger was ook erg vriendelijk en behulpzaam en leverde de boom af tot in mijn tuin. Chapeau voor dit bedrijf!

Prijs kwaliteit zeer goed Bezorging zeer goed en netjes

Top exemplaar van een boom

Top kwaliteit levering en verzorging. Boom die geleverd is voldoet aan mijn verwachtingen en is een TOP exemplaar. Staat fantastisch in onze tuin! Twijfelaars, bestel en ontdek zelf wat je in huis haalt!!!

prima ervaring

snel geleverd en boom ziet er goed uit..

Geweldig!

Bestellen is makkelijk, jullie zijn telefonisch goed bereikbaar voor overleg, en de bezorging is ook top, helemaal afgestemd op onze wensen. De prijzen zijn redelijk en de boom van goede kwaliteit. Een heel leuk cadeau. Al met al een zeer positieve ervaring.

Erg goede ervaring

2 leibomen besteld, snel geleverd met keurige omschrijving erbij hoe deze te planten.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk