snelle, vriendelijke levering. Goed advies. Goede bomen.

Tevreden

Leiboom photina red robin gekocht. Snel en correct per email. Levertijd kon ik zonder probleem wijzigen. Boom ziet er mooi uit en vol in 't blad al. De man die de boom bracht was heel vriendelijk en bood aan de boom 'achterom' te brengen. Attent!

Super bedrijf

5 bomen besteld alles verliep vlot van bestellen tot leveren . Onze bezorgster was zeer vriendelijk en behulpzaam en alles netjes bij instuurde bezorgd . Ook nog bedankt voor de leuke offerte die we gekregen hebben.

Verzorgde levering

Boom werd keurig op tijd en verzorgd geleverd. Daarnaast ivm weer advies meegekregen voor het planten.

Topservice

Zeer mooie bomen , perfect geleverd op afgesproken moment

Had een boom besteld en is netjes en op tijd geleverd met uitleg erbij hoe te planten Zeer tevreden

Top.

Snelle bezorging op afgesproken tijd. Boompjes groeien goed! Heel blij mee.

Goed opgelost

Dacht een leuke maat besteld te hebben maar blijkt een klein laag struikje. Na overleg is dit eigenhandig door bomenbezorgd serieus genomen en direct naar behoren en in overleg opgelost. Een voorbeeld van hoe je ongenoegen op een nette manier aanpakt. Chapeau

Net op tijd

De chauffeur was netjes op tijd. Handig ook te volgen via de link. Dit is de tweede keer dat wij wat kopen en zijn zeer tevreden

Snel, vriendelijk, netjes, leuk, Helemaal blij

De boom was nog mooier dan ik gedacht had. De bezorger was helemaal gezellig verzorgd en kundig. Top

prima servies

Snelle servies mooi product en met zorg gebracht door een vriendelijke chauffeur.

Nette service

Makkelijk te bestellen en binnen een week werd de boom geleverd. Kon op de dag zelf netjes de bezorger volgen. De bezorger was erg vriendelijk en zette de boom netjes in de tuin neer.

Op tijd en behulpzaam

De chauffeur was netjes op tijd Heeft een handje meegeholpen om de bomen naar de plaats van bestemming te brengen....vriendelijk Ook het telefoontje van tevoren dat wij hebben gepleegd met t bedrijf was klantvriendelijk en duidelijk..

Zeer correct

Correct op tijd geleverd en als de bomen verder wortel schieten kan ik het aan iedereen aanprijzen Zeer goede service en dat aan de beste prijs

Geweldig!

Mooie bomen en een lieve bezorger@

Goede service!

Mooie bomen. Goed op de hoogte gebracht van tijd van bezorging. Ook goede informatie over aanplanten en verzorging bomen. Toen ik nog vragen had kon ik die per app stellen en kreeg dezelfde dag nog antwoord. Alles naar tevredenheid.

Super service

We hadden de verkeerde boom besteld en werd niet moeilijk over gedaan konden hem O ruilen,top

Volgende keer weer bij jullie!

Geweldige service. Goede communicatie. Klant is koning en dat is tegenwoordig een schaats goed! Bestellen zeker weer bij jullie!

Prima!!

Wij werden keurig via de mail op de hoogte gebracht wanneer de boom werd bezord. Op de dag zelf konden we precies in de gsten houden hoe laat ze zouden komen. Een heel aardige nette man heeft de boom keurig bezorgd en geplant!!

Netjes en op tijd geleverd.

Snelle service, bomen worden keurig voor de deur afgeleverd. Kwaliteit bomen Top!!!!

Betrouwbaar, goed en mét informatie

Wij hebben 5 leibomen gekocht, deze zien er top uit. Ook de levering was zeer prettig. Daarnaast is de informatie fijn, dit helpt om de boom goed bij te houden en te verzorgen.

Mooie bomen, goede prijs en netjes geleverd

Tevreden over de levering en de bomen!

Goed product, snelle levering maar de bezorger heeft het zonder aan te bellen in de tuin gezet

De bezorger heeft de boom in de voortuin gezet zonder aan te bellen. We zaten zelf gewoon aan tafel.

prima boom(pje) en materialen voor het planten

Snelle levering en uitgebreide instructie. Wel jammer dat het op verkeerde plek is afgeleverd.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk