De juiste bomen geleverd. Fijn in de tuin gebracht. Super attente bezorger!!! Top. Was niet de 1e keer. Vorige keer ook super tevreden!!
Beste Anja, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u ook uw 2e ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede ervaring. Veel keus, schappelijke prijzen. Fijne lever service. Tevreden voor nu en wellicht in de toekomst nog meer.
Beste Lieke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Juiste informatie voor af aan de bestelling. In goede staat geleverd op de beloofde tijd. Goede aanplant instructie bij de boom
Beste Bert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Danny, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Japanse bloesem besteld en hebben ze netjes geleverd. 1e afspraak was de bezorger ziek dus daar is niks aan te doen maar ze hebben toen ze mij bestelling brachten een cadeaukaart erbij gedaan. Wat een goede service en goede kwaliteit bomen Ga hier zeker weer naartoe
Beste Chris, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat ondanks de eerst geplande bezorging helaas niet door kon gaan, wij het voor u hebben kunnen oplossen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik had liguster besteld en dat kreeg ik ook, maar het waren losse takken, terwijl op de foto op de website liguster in een potje staat. Op losse takken had ik niet gerekend. Dat dit verwarring oproept is duidelijk en, na telefonisch overleg, wordt aan gewerkt dit op te lossen. Er werd snel gereageerd en het is zonder problemen keurig opgelost. Er wordt bij de planten een goede plant instructie geleverd en ik verwacht dat het een mooie heg zal worden. Ik zal zeker nogmaals bestellen bij Bomenbezorgd.nl De levering is keurig met daarbij een goed advies als niet direct gepland kan worden.
Beste Linde, Hartelijk dank voor het achter laten van uw review. Wij waarderen uw feedback enorm! Telefonisch hebben wij elkaar gesproken en zijn we tot een passende oplossing gekomen. We zullen het bedrag van de te weinig geleverde ligusterhaag aan u terug storten. En ik ga uw feedback met ons team bespreken! In de toekomst staan wij graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Ik had liguster besteld en dat kreeg ik ook, maar het waren losse takken, terwijl op de foto op de website liguster in een potje staat. Op losse takken had ik niet gerekend en van de 37 bestelde kreeg ik er 36. Wel een goede plant instructie erbij en ik verwacht dat het een mooie heg zal worden.
Levering zoals afgesproken en op tijd
Beste Coen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Echt een aanrader. Er waren wat problemen met de aankomst van onze leibomen. Gebeld, direct hebben hun actie ondernomen en de volgende dag nieuwe bomen bezorgd. Dus, voor ons een dikke 10.
Beste Wilma, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat ondanks dat de levering niet helemaal goed verlopen is, wij het op deze manier voor u hebben kunnen oplossen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
zeer tevreden over de kwaliteit van zowel de 9 coniferen die ik had besteld als de bezorging er van. Complimenten aan de chauffeur
Beste heer/ mevrouw Versluis, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke site, goede prijs, snelle service, vriendelijke bezorger en zeer tevreden over de kwaliteit!
Beste Wendy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik werd vriendelijk opgebeld om de levering te regelen en alles werd op de afgesproken tijd geleverd
Beste Quinten, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Fijn en goed contact met de klantenservice. Duidelijk informatie voor het bezorgen. Heel fijne track and trace op de dag van de bezorging. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Boom staat prima!
Beste Kiki, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Voorkeur bezorg datum aangegeven ivm thuiswerk schema. Dit was geen probleem. Duidelijke informatie over bezorgtijden door de tracker. Geleverde boom (dakvorm) heeft erg veel beschadigde bladeren (gescheurd door de nerf). Hierdoor zal het waarschijnlijk wat langer duren voor deze goed aan gaat slaan. Duidelijke plant instructie.
Beste Linda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Wij streven natuurlijk altijd graag voor een 10 en vinden het dan ook jammer om te zien dat u niet helemaal tevreden bent over de geleverde boom. Wij hebben vandaag telefonisch contact gehad en u gevraagd even wat foto's van de boom op te sturen zodat wij met u mee kunnen kijken naar de schade. Uiteraard komen wij dan graag met een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
In totaal 18 struiken en 2 bomen besteld. Hele mooie planten (zelfs iets groter dan besteld). Snelle bezorging.
Beste Robert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Derde bestelling en andermaal uitstekend. Mooi aanbod met zeer correcte prijzen, zeer snel en kosteloos geleverd met voor een klein extra bedrag ook handige aanplantset. Een aanrader!
Beste Jonathan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u ook uw 3e ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
boom op tijd volgens afspraak bezorgd maar de bast beschadigd gedurende transport over een lengte van ca 30 cm en 2 tot 3 cm breed. vermoedelijk langs metaal in de vrachtauto.. ik weet niet of dit gevolgen heeft voor de groei en bloei van mijn grote en mooie moerbeiboom na uitgebreid overleg met de klantenserservice van bomenbezorgd is alles naar tevredenheid opgelost, garantie werd gratis verlengd en kreeg een waardebon als compensatie, 100% tevreden met oplossing
Beste Hugo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat de boom beschadigd is tijdens het transport. Inmiddels hebben wij contact met elkaar gehad en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Catharina| Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Mooie Japanse kersenboom geleverd en geplaatst. Op tijd, boom conform de verwachting. Snel geplaatst door aardige mensen. En nu afwachten of hij gaat groeien.
Beste Eric, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik heb 2 zuilbeuken gekocht , ze zijn snel en heel goed geleverd , door boombezorgd zelf . De afmetingen en de dikte klopte met de bestelde boompjes , en de prijs is ook heel goed , ik heb ze ondertussen aangeplant , ik kijk uit naar mijn eerste snoei en de groei van deze boompjes (boom ) Boombezorgd is een aanrader , ik zal er ooit nog gerief kopen. Groetjes een tevreden klant
Beste Franky, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat u zou aanbevelen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bomen zien er goed uit, echter geleverd alleen met wortel in een plastic zak. Op de website staat anders aangegeven. Als ik dit geweten had, had ik gebruik gemaakt van de aanplant optie. Nu moeten zoeken en extra kosten moeten maken om ze te laten planten binnen 2 dagen. Contact gezocht met Bomenbezorgd, naar tevredenheid opgelost.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en hebben wij met u meegekeken naar een passende oplossing. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Bomen zijn makkelijk te bestellen zien er goed uit en worden conform afspraak geleverd. Het volgen van de bezorger was erg nauwkeurig:)
Beste Richard, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Eerste order voor ons bij Bomen Bezorgd. Bestellen en afleveren ging uitstekend.
Beste Floris, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Aflevering van bestelling conform afspraak. Duidelijke handleiding voor het planten van de bestelde leibomen.
Beste Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom is mooi en werd geleverd met veel informatie. De bezorger kon ik ruim van tevoren volgen via een link en de boom werd keurig afgeleverd.
Beste Marian, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bezorger meldde bij aflevering niet, dat bij het uitladen een deel van de grond in de wortelkluit op straat was terechtgekomen. Vanwege deze klacht bood de leverancier mij een cadeaubon aan, een mooi gebaar voor een lichte klacht. De boom (Heptacodium hoogstam) zag er verder ook prima uit. Daarom heb ik geen reden om jullie niet aan te bevelen en ik zou zonder aarzeling opnieuw een aankoop bij jullie doen.
Beste Wim, Hartelijk dank dat u een review bij ons heeft achtergelaten. Wij waarderen uw feedback enorm. Wij vinden het natuurlijk jammer om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent over de verloop van de bezorging. Wij vinden het heel vervelend dat de boom op deze manier bij u is geleverd. Dit is niet hoe wij normaal te werk gaan. Wij hebben vandaag telefonisch fijn contact gehad en zijn tot een passende oplossing gekomen. We bieden u dan ook graag een compensatie aan voor de eerst volgende keer dat u bij ons een nieuwe bestelling wilt plaatsen. We laten dan natuurlijk graag zien dat het ook anders kan! Met vriendelijke groet. Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
De bezorger legde de boom aan de voorkant van het huis horizontaal op de grond. Geen probleem, maar de helft van de kluit was toen al verdwenen. Die grond vond ik op straat terug, want die was met het uitladen uit de kluit gevallen zonder dat de bezorger dat mij meldde of geprobeerd had die grond te verzamelen. Dat heb ik zelf dan maar gedaan. De boom ziet er verder prima uit, hoewel een van de kleinere takken deels is afgeschaafd, waarschijnlijk ook een gevolg van slordig in- of uitladen. Maar vanwege de kwaliteit van de boom wil ik jullie nog wel aanbevelen en een volgende keer opnieuw een aankoop bij jullie doen.
Duidelijke webshop, dus eenvoudig bestellen. Boom werd keurig op tijd, zelfs nog iets te vroeg, afgeleverd door een uiterst behulpzame en vriendelijke chauffeur. Ook telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam nadat wij nog een vraag hadden. Al met al zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.
Beste José, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons van het begin tot het eind als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk