Super!!!!

De juiste bomen geleverd. Fijn in de tuin gebracht. Super attente bezorger!!! Top. Was niet de 1e keer. Vorige keer ook super tevreden!!

Perfect!

Goede ervaring. Veel keus, schappelijke prijzen. Fijne lever service. Tevreden voor nu en wellicht in de toekomst nog meer.

Snel geleverd wat is beloofd

Juiste informatie voor af aan de bestelling. In goede staat geleverd op de beloofde tijd. Goede aanplant instructie bij de boom

Prijs kwaliteit

In 1 woord... Geweldig!!!

Japanse bloesem besteld en hebben ze netjes geleverd. 1e afspraak was de bezorger ziek dus daar is niks aan te doen maar ze hebben toen ze mij bestelling brachten een cadeaukaart erbij gedaan. Wat een goede service en goede kwaliteit bomen Ga hier zeker weer naartoe

Was iets anders dan verwacht, maar keurig opgelost

Ik had liguster besteld en dat kreeg ik ook, maar het waren losse takken, terwijl op de foto op de website liguster in een potje staat. Op losse takken had ik niet gerekend. Dat dit verwarring oproept is duidelijk en, na telefonisch overleg, wordt aan gewerkt dit op te lossen. Er werd snel gereageerd en het is zonder problemen keurig opgelost. Er wordt bij de planten een goede plant instructie geleverd en ik verwacht dat het een mooie heg zal worden. Ik zal zeker nogmaals bestellen bij Bomenbezorgd.nl De levering is keurig met daarbij een goed advies als niet direct gepland kan worden.

top service

Levering zoals afgesproken en op tijd

Top bedrijf. Communicatie zeer goed.

Echt een aanrader. Er waren wat problemen met de aankomst van onze leibomen. Gebeld, direct hebben hun actie ondernomen en de volgende dag nieuwe bomen bezorgd. Dus, voor ons een dikke 10.

Mooie boompje en een top bezorger

zeer tevreden over de kwaliteit van zowel de 9 coniferen die ik had besteld als de bezorging er van. Complimenten aan de chauffeur

Super tevreden!

Duidelijke site, goede prijs, snelle service, vriendelijke bezorger en zeer tevreden over de kwaliteit!

Vlotte en vriendelijke service

Ik werd vriendelijk opgebeld om de levering te regelen en alles werd op de afgesproken tijd geleverd

Uitstekend!

Fijn en goed contact met de klantenservice. Duidelijk informatie voor het bezorgen. Heel fijne track and trace op de dag van de bezorging. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Boom staat prima!

Goede leverservice kwaliteit plant kan beter

Voorkeur bezorg datum aangegeven ivm thuiswerk schema. Dit was geen probleem. Duidelijke informatie over bezorgtijden door de tracker. Geleverde boom (dakvorm) heeft erg veel beschadigde bladeren (gescheurd door de nerf). Hierdoor zal het waarschijnlijk wat langer duren voor deze goed aan gaat slaan. Duidelijke plant instructie.

Grote mooie planten

In totaal 18 struiken en 2 bomen besteld. Hele mooie planten (zelfs iets groter dan besteld). Snelle bezorging.

Derde bestelling en andermaal uitstekend. Mooi aanbod met zeer correcte prijzen, zeer snel en kosteloos geleverd met voor een klein extra bedrag ook handige aanplantset. Een aanrader!

probleem bij aflevering maar uiteindelijk perfect opgelost!

boom op tijd volgens afspraak bezorgd maar de bast beschadigd gedurende transport over een lengte van ca 30 cm en 2 tot 3 cm breed. vermoedelijk langs metaal in de vrachtauto.. ik weet niet of dit gevolgen heeft voor de groei en bloei van mijn grote en mooie moerbeiboom na uitgebreid overleg met de klantenserservice van bomenbezorgd is alles naar tevredenheid opgelost, garantie werd gratis verlengd en kreeg een waardebon als compensatie, 100% tevreden met oplossing

Mooie boom, aardige mensen

Mooie Japanse kersenboom geleverd en geplaatst. Op tijd, boom conform de verwachting. Snel geplaatst door aardige mensen. En nu afwachten of hij gaat groeien.

Ik heb 2 zuilbeuken gekocht , ze zijn snel en heel goed geleverd , door boombezorgd zelf . De afmetingen en de dikte klopte met de bestelde boompjes , en de prijs is ook heel goed , ik heb ze ondertussen aangeplant , ik kijk uit naar mijn eerste snoei en de groei van deze boompjes (boom ) Boombezorgd is een aanrader , ik zal er ooit nog gerief kopen. Groetjes een tevreden klant

Mooie bomen

De bomen zien er goed uit, echter geleverd alleen met wortel in een plastic zak. Op de website staat anders aangegeven. Als ik dit geweten had, had ik gebruik gemaakt van de aanplant optie. Nu moeten zoeken en extra kosten moeten maken om ze te laten planten binnen 2 dagen. Contact gezocht met Bomenbezorgd, naar tevredenheid opgelost.

Prima service!

Bomen zijn makkelijk te bestellen zien er goed uit en worden conform afspraak geleverd. Het volgen van de bezorger was erg nauwkeurig:)

Mooie cypres geleverd op de afgesproken tijd

Eerste order voor ons bij Bomen Bezorgd. Bestellen en afleveren ging uitstekend.

Conform afspraak tijdig en correct afgeleverd

Aflevering van bestelling conform afspraak. Duidelijke handleiding voor het planten van de bestelde leibomen.

Mooie boom en prima bezorging

De boom is mooi en werd geleverd met veel informatie. De bezorger kon ik ruim van tevoren volgen via een link en de boom werd keurig afgeleverd.

De wortelkluit lag deels op straat

De bezorger meldde bij aflevering niet, dat bij het uitladen een deel van de grond in de wortelkluit op straat was terechtgekomen. Vanwege deze klacht bood de leverancier mij een cadeaubon aan, een mooi gebaar voor een lichte klacht. De boom (Heptacodium hoogstam) zag er verder ook prima uit. Daarom heb ik geen reden om jullie niet aan te bevelen en ik zou zonder aarzeling opnieuw een aankoop bij jullie doen.

Prima ervaring!

Duidelijke webshop, dus eenvoudig bestellen. Boom werd keurig op tijd, zelfs nog iets te vroeg, afgeleverd door een uiterst behulpzame en vriendelijke chauffeur. Ook telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam nadat wij nog een vraag hadden. Al met al zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk