Beste Patrick, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed verlopen
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Twee prachtige Amber bomen ontvangen, samen met een mooie, meerstammige Viburnum. Ook de beukenhaag plantjes werden netjes verpakt ontvangen. Dank voor de goede zorgen
Beste Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hebben contact met u opgenomen en u heeft bij meerdere kwekers een bestelling geplaatst, waardoor deze review niet voor ons bestemd was. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Meerstammige Magnolia besteld en mooi en stevig exemplaar ontvangen. Waarlijk waar mijn geld. Transportkosten dan weer eerder aan de duurdere kant, maar of dit ongerechtvaardigd is, kan ik niet zeggen.
Vlot geleverd op afgesproken tijdstip. Vriendelijke chauffeur bracht de boom naar de gewenste plek. Boom heeft goede kwaliteit.
Beste Niels, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de boom bij levering naar de gewenste plek is gebracht. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het bestellen en de levering ging prima. Nu nog afwachten hoe de bomen het gaan doen. Verwacht net zo goed als de rest.
Beste Edwin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom werd snel geleverd met een aanplantboekje. Heel netjes allemaal.
Beste Frank, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen online kopen is wel een dingetje omdat je niet weet hoe ze eruit ziet. Maar ze zagen er prima uit en de hoogte was inderdaad zoals het op de website vermeld staat. Je krijgt een duidelijke folder hoe de bomen geplant moeten worden. Wij zijn er blij mee!
Beste Erna, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vlotte bezorging. Alles aanwezig om boom te planten met goede handleiding
Beste Gerrit, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Handig en snel
Beste Herma, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom besteld voor een nette prijs. De boom is snel en correct bezorgd.
Beste Nico, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een prachtige perenboom besteld en ontvangen. Precies zoals ik wenste. Een slanke boom met veel knoppen. De bezorgster was zeer zorgvuldig en had veel plezier in haar werk.
Beste Edward, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. Het product zag er prima uit en voldeed aan de afgesproken norm. Kortom een zeer tevreden klant.
Beste Cor, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de levering aan u verwachting voldeed. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bezorgdienst was op tijd en ook had deze een folder bij zich met het plantadvies voor hetgeen wij hadden besteld . Prima service!!.
Beste Geert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Kan niet beter
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bestelling en levering zonder problemen.
Beste Andre, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bezorging ging heel vriendelijk en correct. Ik woon op een lastige plek in een verkeersdrukke situatie. Dus goede communicatie was heel prettig en behulpzaam.
Beste Talitha, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat ondanks de verkeersdrukke situatie de levering goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mijn cipressen werden keurig op tijd geleverd en, zoals ik gevraagd had, beide cipressen even hoog.
Beste Jean-Paul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke communicatie, goede bezorging
Beste Heidi, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boompje deed niet aan verwachtingen zat geen leven in contact gehad en opgelost nieuw boompje is onderweg. Fijne en snelle afhandeling.
Beste Chris, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat wij met u tot een passende oplossing zijn gekomen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede service en goede prijs
Beste John, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bezorging was prima, het boompje was nog in de groei zullen we maar zeggen, maar klopte uiteindelijk wel met de foto. Gekocht met snoei service (1 tak afgebroken) en aanplantpakket (oké). Achteraf bleek de boom niet gesnoeid en wordt deze service gewoon gecrediteerd, plus extra aanplant garantie van 6 maanden. Netjes opgelost.
Beste Maarten, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat 1 tak is afgebroken. Wij hebben contact met u opgenomen en wij hebben aan u gevraagd of u foto's aan ons kan doorsturen, zodat wij met u kunnen meekijken. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
De bezorging was prima, maar het iele boompje viel tegen. Gekocht met snoei service (1 tak afgebroken!) en aanplantpakket (oké), al met al veel geld voor weinig.
Goede ervaringen, snelle levering 2 min puntjes kluit aan de magere kant Takken en stam beschadigd
Beste Hans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat de kluit aan de magere kant was en de takken en stam beschadigd was. Wij hebben contact met u opgenomen en hebben de aangroeigarantie voor u verlengd. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een heel mooie olijfboom geleverd, precies volgens foto, afspraak, snel en op tijd. We waren niet thuis op moment van levering, maar de boom en andere producten waren op een erg nette manier bij het huis opgestapeld en achtergelaten.
Beste Wer, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat ondanks u niet thuis was de levering goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen zijn in goede staat afgeleverd. De optie om de bezorging te volgen was heel gemakkelijk, en ook nuttig. De bezorger reed een extra rondje omdat hij mijn adres eerst niet kon vinden. De tweede keer dat hij langskwam stond ik dus buiten om hem duidelijk te maken waar hij moest zijn. Heel handig, die volg-tool. Picobello allemaal. Bedankt.
Beste Sjaak, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk