Boom en bijbehorende aanplantset besteld, deze werden keurig binnen de opgegeven tijd bezorgd. De boom (Gouden regen) zag er prima uit en de kluit was goed verpakt. Voor herhaling vatbaar!
Beste Frits, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel blij mee
Beste heer/ mevrouw de Jong, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
2 trompetbomen besteld (bolcatalpa's) Kwamen heel netjes aan. We hadden gekozen voor palen + poken bij de levering, en er was meer dan genoeg! De bomen maakten onze verwachtingen waar. De bezorgers waren heel vriendelijk. En ook de klantenservice is TOP! Al meerdere malen gebeld met vragen over water geven en hulp over plaatsen, aangezien dit onze eerste boompjes ooit zijn. We werden elke keer vriendelijk te woord gestaan en er werd tijd genomen voor uitleg. Aan te raden!
Beste Patricia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring van het begin tot het eind met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooi op doorgegeven tijd afgeleverd door een zeer aardige besteller welke ook nog een folder af gaf met nog mondelinge toelichting!
Beste Leo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat onze chauffeur de tijd nam of een aantal zaken mondeling toe te lichten. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik heb twee krentenbomen als leiboom besteld en ik ben erg tevreden! De bomen zijn heel mooi en de bezorgservice was erg goed geregeld.
Beste Annedien, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de bomen er mooi uitzien. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Één klein minpuntje. Mijn betaling is om de één of andere reden niet doorgegaan. Van jullie kant is mij niets gemeld geweest. Ben dit zelf beginnen uitzoeken nadat ik n'a 2 dagen nog geen track & trace ontvangen had. Maar voor de rest top!!! Zeer behulpzaam en vriendelijk via chat zelf n'a verkoop voor extra info. Levering top en zeer behulpzaam. Jullie staan tussen mijn favorieten.
Beste Hans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Vervelend om te vernemen dat de betaling niet goed gegaan was en dat wij hierin geen contact met u hebben opgenomen. Normaal gesproken zouden wij hiervan een melding moeten krijgen, fijn dat u dit in ieder geval aangeeft dat wij bij uw bestelling geen contact hebben opgenomen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ga zo door!
Beste Carl, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Precies op tijd werden de bomen geleverd
Beste Toine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle vakkundige service!
Beste Carola, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen, duidelijke communicatie en geen problemen met levering
Beste Freddy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom en wat een Topservice Ik beveel jullie zeker aan !
Beste James, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de boom schade heeft opgelopen tijdens het transport. Wij hebben contact met u opgenomen en zijn tot een passende oplossing gekomen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Mooie boom maar blijkbaar bij het transport beschadigd...hopelijk overleeft hij het
Correct en stipt geleverd
Beste Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik kreeg een meerstammige krentenboom, maar niet zoals op de foto. Deze heeft 1 grote hoofdtak, en meerdere dunne zijtakken. Dat is jammer! Het zal uiteindelijk wel groeien, maar ik had deze niet zelf gekocht als ik kon kiezen.
Beste Annemiek, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de boom niet uw verwachtingen voldoet, wij hebben contact geprobeerd met u op te nemen en ik heb u een mail gestuurd of u foto's kunt doorsturen van de geleverde boom. Wij kunnen dan hierin met u meekijken naar een passende oplossing. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snel geleverd volgens afspraak en een vriendelijke bezorger.
Beste Ineke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Eerste keer een bestelling geplaatst en alles probleemloos gelopen
Beste Frank, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik had maar een kleine bestelling maar ook daar werd alles voor gedaan.
Beste Geert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Simpelweg goed !
Beste Jim, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een week na betaling werd de boom geleverd Track and tracé was heel nauwkeurig.
Beste Ingo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen en u heeft foto's aan ons doorgestuurd. Het klopt dat de Anna Paulownaboom momenteel nog geen zijtakken heeft, de boom zal in april/ mei uitlopen en groeit ontzettend snel. Mocht dit niet zo zijn, kunt u gebruik maken van de aangroeigarantie. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Klantenservice heeft vriendelijk en behulpzame medewerkers. Nu 3x bomen besteld en we zijn zeer tevreden over kwaliteit, service en advies. Tijdblok van levering wordt heel goed aangegeven.
Beste Gerrit en Herma, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u al meerdere positieve ervaringen met ons heeft en dat u ook deze ervaring als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
goed bezorgd
Beste Saskia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Precies geleverd wat beloofd was en goede communicatie!
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Geweldig, zou het iedereen aanbevelen.
Beste Anneke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super service. Door omstandigheden kon de leveringsdatum voor mij niet, het bedrijf heeft goed meegedacht en de levering zo geplaatst dat het wel kon. Daarnaast kreeg ik ook een lief kaartje voor die omstandigheid. Snel en netjes geleverd.
Beste Lies, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering duidelijk en een mooie boom
Vlot en perfect
Beste heer/ mevrouw de Poortere, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk