Heel goede ervaring

Boom en bijbehorende aanplantset besteld, deze werden keurig binnen de opgegeven tijd bezorgd. De boom (Gouden regen) zag er prima uit en de kluit was goed verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Snel bezorgd, boompjes boven verwachting

Heel blij mee

Fantastische service!

2 trompetbomen besteld (bolcatalpa's) Kwamen heel netjes aan. We hadden gekozen voor palen + poken bij de levering, en er was meer dan genoeg! De bomen maakten onze verwachtingen waar. De bezorgers waren heel vriendelijk. En ook de klantenservice is TOP! Al meerdere malen gebeld met vragen over water geven en hulp over plaatsen, aangezien dit onze eerste boompjes ooit zijn. We werden elke keer vriendelijk te woord gestaan en er werd tijd genomen voor uitleg. Aan te raden!

Duidelijke website

Mooi op doorgegeven tijd afgeleverd door een zeer aardige besteller welke ook nog een folder af gaf met nog mondelinge toelichting!

Prachtige bomen en hele goede service

Ik heb twee krentenbomen als leiboom besteld en ik ben erg tevreden! De bomen zijn heel mooi en de bezorgservice was erg goed geregeld.

Één klein minpuntje. Mijn betaling is om de één of andere reden niet doorgegaan. Van jullie kant is mij niets gemeld geweest. Ben dit zelf beginnen uitzoeken nadat ik n'a 2 dagen nog geen track & trace ontvangen had. Maar voor de rest top!!! Zeer behulpzaam en vriendelijk via chat zelf n'a verkoop voor extra info. Levering top en zeer behulpzaam. Jullie staan tussen mijn favorieten.

perfecte boom en perfect bezorgd

Ga zo door!

Super levering

Precies op tijd werden de bomen geleverd

Snelle en vakkundige service!

Snelle vakkundige service!

Mooie bomen, duidelijke communicatie en geen problemen met levering

Mooie palm

Mooie boom en wat een Topservice Ik beveel jullie zeker aan !

Correct en stipt geleverd

Prima, maar anders dan de foto

Ik kreeg een meerstammige krentenboom, maar niet zoals op de foto. Deze heeft 1 grote hoofdtak, en meerdere dunne zijtakken. Dat is jammer! Het zal uiteindelijk wel groeien, maar ik had deze niet zelf gekocht als ik kon kiezen.

Snel geleverd volgens afspraak en een vriendelijke bezorger.

Prima geinformeerd en geregeld

Eerste keer een bestelling geplaatst en alles probleemloos gelopen

Ook voor een kleine bestelling

Ik had maar een kleine bestelling maar ook daar werd alles voor gedaan.

Simpelweg goed !

Simpelweg goed !

Goede levering

Een week na betaling werd de boom geleverd Track and tracé was heel nauwkeurig.

Heel goede kwaliteit en service

Klantenservice heeft vriendelijk en behulpzame medewerkers. Nu 3x bomen besteld en we zijn zeer tevreden over kwaliteit, service en advies. Tijdblok van levering wordt heel goed aangegeven.

heel vriendelijk

goed bezorgd

Goed geleverd!

Precies geleverd wat beloofd was en goede communicatie!

Precies zoals gemeld, binnen 5 dagen keurig bezorgd.

Geweldig, zou het iedereen aanbevelen.

Super service. Door omstandigheden kon de leveringsdatum voor mij niet, het bedrijf heeft goed meegedacht en de levering zo geplaatst dat het wel kon. Daarnaast kreeg ik ook een lief kaartje voor die omstandigheid. Snel en netjes geleverd.

Snel en goed

Snelle levering duidelijk en een mooie boom

Vlot en perfect

Vlot en perfect