Bomen worden in goede staat geleverd en takken en wortels goed beschermd voor tijdens transport. Ook de aanplantingsinstructiesfolder is handig en nuttig.
Beste Katty, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zeer snelle, persoonlijke service
Beste Franky, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Coniferen "Brabant" besteld van 1,8 - 2,0 m hoog. Gezonde boompjes geleverd, goede kleur en hoogte, kluit eraan met netje erom heen. Sloegen meteen aan. Gewoon goed.
Beste heer/ mevrouw de Jager, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen hoe de bezorging is verlopen, wij hebben hiervoor contact met u opgenomen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Allereerst, u geeft aan dat de bezorgtijd 5 dagen is, meestal minder. U blijkt meer dan een week nodig te hebben om te leveren. Op zich niet problematisch in ons geval, maar zet dat dan niet op uw website. Uw geleverde boompjes vonden wij prima, die zouden de score hoger doen zijn. Ware het niet dat de bezorging nogal te wensen overliet. Ze werden bij onze buren op het pad gezet, dus afgeleverd bij het verkeerde huisnummer. Ze wisten nergens van, er is bij hen ook niet aangebeld. De buurman kwam ons vragen of wij er iets van wisten. De stoep van onze buren zat onder de klei. Ons huisnummer staat dicht bij de straat, dat kan niet missen. Dit doe je zo niet.
Volgende keer als je 1 persoon stuurt een bakwagen erbij doen met laadklep wel zo makelijk 1 persoon krijgt die zware bomen er niet af in zn eentje
Beste John, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij hebben telefonisch contact met u opgenomen en nogmaals dank voor het doorgeven van uw ervaring met onze bezorging. Wij proberen altijd bij zware bomen, een 2e collega mee te laten gaan of met een dichte bakwagen te komen, zodat de boom met de laadklep gelost kan worden. Uiteraard zullen wij dit meenemen, om de bezorging te optimaliseren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De site was erg duidelijk en kon er goed een bestelling plaatsen. Ook erg tevreden over de bomen en fijne levering, die goed werd gecommuniceerd. Ook optie tot achteraf betalen is erg klantvriendelijk.
Beste Danielle, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Afspraken nagekomen en kwaliteit van product prima. Ook zorgvuldig getransporteerd
Beste John, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom is mooi en gezond. Boom Zit goed in het blad, vol knoppen waar naar ik verwacht prachtige bloemen uit zullen komen. Boom is net zo mooi en groot, zoals de foto’s op de website lieten zien. Bezorging was op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke en behulpzame bezorger. Ik kon met vragen bij haar terecht. Voordat ik de boom uit had gezocht heb ik drie of vier keer contact gehad met de klanten service. Zeer vriendelijke, geduldige en vakkundige dames hebben mij geholpen met mijn uiteindelijke keus voor de magnolia passiflora. Hartelijk dank.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons van het begin tot het eind als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Keurig afgeleverd nu aan ons te zorgen dat het gaat groeien
Beste Rinus, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snel bezorgd op de aangegeven dag. Duidelijke instructie en aardige bezorger.
Beste Joyce, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom mogen ontvangen op aangegeven tijd door eigen bezorgdienst. Boom zag er gezond uit en zoals op de foto van de website. Boekje erbij met instructies voor het aanplanten. Helemaal top!
Beste Eline, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik was niet thuis die dag en volgens mijn verzoek zijn 2 stuks bomen in de tuin afgeleverd
Beste Tom, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat ondanks u niet thuis was de bezorging goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel tevreden van boombezorgd. Een zeer snelle service, vriendelijke service aan de telefoon, voldoende info gekregen en vriendelijk bij de levering. Mooie boom trouwens, mooi de kluit verpakt in jutte en goede uitleg meegekregen. Aanrader.
Beste Wim, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel blij met mijn mooie appel bomen, nu nog kaal maar hopelijk gaan ze mooi groeien. De ooievaarsbek was niet zo als verwacht, was weinig plant. Maar dat zal door de winter komen, hoop dat die mooi opbloeien en goed groeien.
Beste Chiel, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hebben contact met u opgenomen over de Ooievaarsbek en hebben hierin met u meegekeken. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Hele nette mannen, strak op tijd en super netjes aangelegd en opgeruimd!
Beste Nando, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Er was een snelle en correcte levering. Tot op de minuut te volgen. Vriendelijke chauffeur.
Beste Luc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Niets op aan te merken, vriendelijk personeel, bomen snel en netjes geplaatst. Zelfs de tuin werkt geharkt.
Beste Mandy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik had nog wel wat vollere boom verwacht voor dat bedrag.ik moet nog wel eerst zin hoe deze dan maar wakker voord en verder geroeid ik hoop het dat wel goed komt
Beste Elmas, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Graag zouden wij met u meekijken naar een passende oplossing, wij hebben u geprobeerd te bellen en hebben u ook een mail gestuurd. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het is de tweede keer dat we hier hebben besteld. Het is snel bezorgd en de kwaliteit van de bomen is heel goed.
Beste Manita, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u ook uw 2e ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Keurig en snel geleverd.
Beste Henk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bisbis
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen mooi volgens schema en in goede staat afgeleverd. Prima beschrijving erbij waar opgelet moet worden met het planten.
Beste Peet, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super netjes geregeld allemaal mooie bomen en de plant service is top
Beste Alie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Hanny, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
goede service en vriendelijke mensen
Beste Cor, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel blij met onze kersenboom! Heel goede kwaliteit van boom, mooi verzorgd aan huis geleverd door een vriendelijke chauffeur, een boekje met informatie hoe je de boom best plant. Echt top ! Dankjewel
Beste heer/ mevrouw Magchiels, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk