Heel blij met onze kersenboom! Heel goede kwaliteit van boom, mooi verzorgd aan huis geleverd door een vriendelijke chauffeur, een boekje met informatie hoe je de boom best plant. Echt top ! Dankjewel
Beste heer/ mevrouw Magchiels, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik had een boompje besteld maar wilde hem ruilen omdat hij te groot was. Hij was ook groter dan ik had besteld maar het was geen enkel probleem om hem te ruilen. Goed geregeld! Fijn te woord gestaan zowel door de brengers van de boom als door de klantenservice.
Beste Wilma, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de omruiling naar tevredenheid is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zie boven
Beste Maria, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom werd mooi optijd geleverd. Vriendelijke vrouw die ons de boom kwam bezorgen.. Nu staat de boom te pronken in onze tuin. Wij zijn er super blij mee Bedankt
Beste Martine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede track&trace bij aflevering Instructies voor planten incl. planten pakketje. Geen 5 sterren omdat de bast van de stam transportschade had. Website is aan te bevelen
Beste Kees, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de boom tijdens het transport beschadiging heeft opgelopen. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen en zijn tot een passende oplossing gekomen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snel en soepel besteld, goede omschrijving van de boom soorten en een goede handleiding hoe ze te planten. Bomen zagen er goed verzorgd uit. Hopelijk schieten ze goed aan zodat we van een paar prachtige bomen kunnen genieten. aan de kwaliteit van de meegeleverde grond en de boom zelf zal het niet liggen. Prima boom
Beste Jurgen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Lingus haag kwaliteit en normaal beloofde plant groote van minimum 40cm ,was ver te zoek . Jammer ,normaal steeds goede kwaliteit bij bomenbezorgd.nl de Uitstekende dienst na verkoop ; tweemaal telefonisch gecontacteerd ,en er werd snel een oplossing gevonden
Beste Didier, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de geleverde haag niet aan het formaat voldeed. Wij hebben contact met u opgenomen en zijn tot een passende oplossing gekomen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Via de website waren de bomen eenvoudig te bestellen. De levering was een aantal dagen later, volgens afspraak. Top. Tot nu toe zijn wij erg tevreden. Nog even afwachten of de bomen ook mooi en goed gaan groeien.
Beste heer/ mevrouw Horning, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Voor de eerste keer 'levend materiaal' via internet gekocht. Best spannend omdat je niet weet of de bomen aan je verwachtingen zullen voldoen. Maar in alle opzichten positief verrast. Snelle reactie, snelle levering. De chauffeur was precies te volgen dus wisten we precies wanneer de bomen geleverd zouden worden. Het waren prachtige leibomen. Keurig opgebonden op de rekken. Er werd een tasje met uitgebreide plaatinstructies bijgeleverd. We hadden er palen en boomband bijbesteld, dus we konden gelijk aan de slag. De leibomen staan prachtig!
Beste Jolanda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Veel keuze, goede kwaliteit. Grondige voorlichting en advies. Maakt alles waar wat ze belooft.
Beste Rosalie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke website, veel keuze, geweldige online chat service: snel en informatief, het antwoord is wat je zoekt! Bovendien vlotte levering, volgens plan. Prima!
Beste Michèle, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bestelling gekregen zoals beschreven, wel moet ik zeggen dat de kluit vd Magnolia grandiflora erg was uitgedroogd en blad veel beschadigd is. Door veel water en voeding te geven niet t vast goed komen.
Beste Joke, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm! De uitdroging van de kluit en de beschadiging van de bladeren zijn waarschijnlijk gekomen door de transport. Echter geeft lichte schade gelukkig niet vaak direct invloed op de verdere groei van de boom en zal vaak vanzelf weer herstellen. De kans van aanslaan zal ook niet gelijk afnemen. Telefonisch hebben we contact gehad en u geeft aan dat de Magnolia al nieuwe knoppen krijgt. Dat vinden wij erg fijn om te horen! Als de Magnolia toch niet goed uitloopt, mag u altijd met ons contact opnemen en zullen wij met een passende oplossing komen! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenbezorgd.nl
Heel blij hiermee
Beste Christa, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles is keurig netjes volgens afspraak afgeleverd.
Beste heer/ mevrouw Broekhof, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mijn bestelde appelboompje werd snel en in prima staat geleverd.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zeer positief dat ik goed kon zien wanneer de bezorging zou plaats vinden. Netjes verzorgd. Kleinigheidje, er werd een band spijker te weinig geleverd. Zelf opgelost door twee schroeven met sluitringen te gebruiken. Deze oplossing vind ik beter dan de spijker.
Beste Robert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren, alleen vervelend om te vernemen dat er 1 spijker te weinig is geleverd. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
netjes persoon , met uitleg niets was teveel
Beste heer/ mevrouw van der Heijden, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat u ook voldoende uitleg heeft gekregen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Fijn geregeld van het begin tot het einde!
Beste Cees, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Hoop dat ze goed aanslaan
Beste Trudy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Van begin tot levering,een duidelijke communicatie
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zie hierboven
Beste Pascal, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat onze chauffeur niet heeft aangebeld, dit is namelijk wel de bedoeling. Wij hebben de chauffeur hierop geattendeerd. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vooraf is door Bomenverzorgd informatie opgevraagd m.b.t. de plaatsingslocatie en parkeer mogelijkheden. Men krijgt op de dag van plaatsing een link toegestuurd, zodat men de bezorger kan volgen, plus een indicatie van aankomsttijd. Wij hebben de bomen ook laten planten, dat is snel en vakkundig uitgevoerd. Door vriendelijk en meedenkend personeel. Ook werd al het vuil keurig opgeruimd. Topbedrijf!
Beste Ronald, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat het aanplanten netjes is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De site is overzichtelijk en de boom die je op de website ziet krijg je ook geleverd, de volheid van de boom was wat ik verwachtte dus je koopt geen kat in de zak!
Beste Sylvia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Na bestelling, goede en snelle contactname. Perfect geleverd en geplaatst - en de boom is onmiddellijk "in bot" geschoten...
Makkelijke en duidelijke site Bezorging en plaatsing volgens afspraak
Beste Paul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk