Beste Marian, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nogmaals perfect.
Beste Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Veel meer en beter dan ik ooit had verwacht.
Beste Joerg, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mijn ervaring is dat de bomen goed zijn, ze gauw aanslaan en ze komen met aardig wat blad eraan (niet zo veel als op de foto, maar je verwacht wellicht dat een leiboom ook meteen al het zicht blokkeert;)). Het is echter wel aan te raden de bomen in 1 bestelling te plaatsen, want als je achteraf toch denkt, er moet 1 bij, dan kan het een heel ander formaat zijn dan de anderen. Het scheelt namelijk nog wat cm als je een stam van 8-10 krijgt en de eerste was 10 cm dik en de laatste 8. Verder top, ook fijne afspraken, goede hulp op de site met chat berichten. Top!
Beste Pien, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Het kan inderdaad zijn dat in een nieuwe levering een andere stamomtrek geleverd wordt, wat uiteraard nog wel binnen de marge valt van 8-10 cm. Dit is afhankelijk van de bomen die wij op dat moment hebben staan. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed en netjes bezorgd.
Beste Han, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
!
Beste Ka, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boom werd keurig op tijd bezorgd, en was netjes neergelegd daar we niet thuis waren.
Beste Astrid, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de bezorging goed is verlopen ondanks dat u niet thuis was. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles is naar mijn tevredenheid verlopen planten etc doen het goed.
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Dezelfde dag stonden ze in haar voortuintje, geholpen door de aanplantinstructies
Beste Hanka, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Lengte beukenhaag uitgezocht. Gemaild over hoeveel per enkele of dubbele rij, waarna er vlot geantwoord werd. Bestelling gedaan, direct betaald op maandag 7 maart '22, factuur ontvangen en de zaterdag daarop alles keurig door Julian op de afgesproken tijd afgeleverd. Top kwaliteit. Voor herhaling vatbaar. Een pluim voor Bomenbezorgd.nl
Beste heer/ mevrouw Hoek, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De levering verliep heel soepel. De boompjes voldeden niet helemaal aan de verwachting maar ik ben erg tevreden met de service vanuit bomen bezorgd.
Beste Hylke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat de boompjes niet helemaal aan u verwachtingen voldeed. Wij hebben contact met u opgenomen en zijn tot een passende oplossing gekomen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Levering prima, boompjes zelf erg klein
Boom bezorgd en aangeplant zoals afgesproken en beloofd. Goed contact en erg flexibel
Beste Gertjan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Keurig volgens afspraak geleverd. Goede kwaliteit bomen en duidelijke plantinstructies.
Beste Rick, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima levering volgens afspraak en duidelijke communicatie.
Beste Maco, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Uitstekende producten, deskundige en vriendelijke mensen, geweldige service.
Beste Ditte, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Flexibele opstelling bij het aanpassen van de aflevertijd om mij tegemoet te komen. Vriendelijke en behulpzame bezorgers die de ca. 60 kg zware grote leibomen tot in mijn achtertuin hebben getild. Klein minpuntje er waren door een foutje van de bezorgers 2 boombanden en 2 spijkers te weinig afgeleverd. Dit heb ik telefonisch gemeld en de volgende dag werden er zelfs 3 nieuwe boombanden en spijkers per post afgeleverd. Super snelle en correcte after sales service. Top!
Beste Marc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat u de boombanden en spijkers alsnog heeft ontvangen via de post. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Leibomen volgens afspraak geleverd. koppelstokken te weinig geleverd maar die zijn zonder problemen nagestuurd. Verder waren te zijtakken niet allemaal langs de stokken horizontaal vastgezet maar gedeeltelijk schuin naar boven. Deze hebben we zelf veranderd waardoor er een uitloper is afgebroken. nu hopen op een nieuwe uitloper aldaar.
Beste Henk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren, wij hebben inmiddels contact met u opgenomen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel veel keus in mooie bomen. Zelf hebben we 3 fruitbomen gekocht. Heldere plantinstructie en zelfs de volgende dag al geleverd.
Beste Vincent, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooi op de tijd geleverd en in goede staat
Beste Henk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een hele vlotte levering en super goede uitleg en vriendelijke bediening
Beste Jeffry, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De service was top ! Zeer vriendelijke man die de boom kwam brengen en plaatsen ! We kregen de nodige uitleg op een zeer klantvriendelijke manier !
Beste Ingeborg, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en ook fijn om te horen dat onze chauffeur in dit geval de nodige uitleg heeft gegeven. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boom bezorgd terwijl ik (online) in overleg zet. Daarna kwam met met veel enthousiasme terug om de boom alsnog te planten. Echt heel top!
Beste Jolanda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en in dit geval was het geen probleem om nog een keer langs te komen om de boom aan te planten. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Overzichtelijke en informatieve site voor het vinden van bomen. De informatie over bestelling is keurig. Levering en verzorgingstips in mooie folder.
Beste Marleen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom. Netjes door bezorger op de plaats van planten gebracht (geen plant service gebruikt) Super service!
Beste Thomas, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de bezorging naar de plek van aanplanten goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Levering ondanks niemand thuis, netjes zorgvuldig achterhuis neergelegd. Daarna netjes gebeld door Tim om ons op de hoogte te brengen dat de leibomen geleverd zijn in de achtertuin, top service. Mooie leibomen super tevreden!
Beste Danny, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat ondanks dat u niet thuis was de levering goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk