Nogmaals perfect.

Top Service, top boom

Veel meer en beter dan ik ooit had verwacht.

Mooi boompje, snelle levering

Mijn ervaring is dat de bomen goed zijn, ze gauw aanslaan en ze komen met aardig wat blad eraan (niet zo veel als op de foto, maar je verwacht wellicht dat een leiboom ook meteen al het zicht blokkeert;)). Het is echter wel aan te raden de bomen in 1 bestelling te plaatsen, want als je achteraf toch denkt, er moet 1 bij, dan kan het een heel ander formaat zijn dan de anderen. Het scheelt namelijk nog wat cm als je een stam van 8-10 krijgt en de eerste was 10 cm dik en de laatste 8. Verder top, ook fijne afspraken, goede hulp op de site met chat berichten. Top!

Goed en netjes bezorgd

Goed en netjes bezorgd.

dik voor mekaar!

!

Snelle service, mooie boom

Boom werd keurig op tijd bezorgd, en was netjes neergelegd daar we niet thuis waren.

Alles is naar mijn tevredenheid verlopen planten etc doen het goed.

Netjes bezorgd voor de 30e verjaardag van mijn dochter!

Dezelfde dag stonden ze in haar voortuintje, geholpen door de aanplantinstructies

Een bijzonder prettige, correcte en vlotte manier van zaken doen. Perfect.

Lengte beukenhaag uitgezocht. Gemaild over hoeveel per enkele of dubbele rij, waarna er vlot geantwoord werd. Bestelling gedaan, direct betaald op maandag 7 maart '22, factuur ontvangen en de zaterdag daarop alles keurig door Julian op de afgesproken tijd afgeleverd. Top kwaliteit. Voor herhaling vatbaar. Een pluim voor Bomenbezorgd.nl

Goede levering en service!

De levering verliep heel soepel. De boompjes voldeden niet helemaal aan de verwachting maar ik ben erg tevreden met de service vanuit bomen bezorgd.

Zeer goede ervaring

Boom bezorgd en aangeplant zoals afgesproken en beloofd. Goed contact en erg flexibel

Goede kwaliteit en netjes afgeleverd.

Keurig volgens afspraak geleverd. Goede kwaliteit bomen en duidelijke plantinstructies.

Prima levering volgens afspraak en duidelijke communicatie.

Prima levering volgens afspraak en duidelijke communicatie.

Buitengewoon

Uitstekende producten, deskundige en vriendelijke mensen, geweldige service.

Goede producten die snel en op tijd geleverd zijnis

Flexibele opstelling bij het aanpassen van de aflevertijd om mij tegemoet te komen. Vriendelijke en behulpzame bezorgers die de ca. 60 kg zware grote leibomen tot in mijn achtertuin hebben getild. Klein minpuntje er waren door een foutje van de bezorgers 2 boombanden en 2 spijkers te weinig afgeleverd. Dit heb ik telefonisch gemeld en de volgende dag werden er zelfs 3 nieuwe boombanden en spijkers per post afgeleverd. Super snelle en correcte after sales service. Top!

komen afspraken na.

Leibomen volgens afspraak geleverd. koppelstokken te weinig geleverd maar die zijn zonder problemen nagestuurd. Verder waren te zijtakken niet allemaal langs de stokken horizontaal vastgezet maar gedeeltelijk schuin naar boven. Deze hebben we zelf veranderd waardoor er een uitloper is afgebroken. nu hopen op een nieuwe uitloper aldaar.

Mooie bomen, snelle service

Heel veel keus in mooie bomen. Zelf hebben we 3 fruitbomen gekocht. Heldere plantinstructie en zelfs de volgende dag al geleverd.

Mooi op de tijd geleverd en in goede staat

Hele mooie bomen

Een hele vlotte levering en super goede uitleg en vriendelijke bediening

Top service !

De service was top ! Zeer vriendelijke man die de boom kwam brengen en plaatsen ! We kregen de nodige uitleg op een zeer klantvriendelijke manier !

topService

Boom bezorgd terwijl ik (online) in overleg zet. Daarna kwam met met veel enthousiasme terug om de boom alsnog te planten. Echt heel top!

Makkelijk bomen te vinden, bezorging netjes zoals aangegeven, en prima aanwijzingen voor planten

Overzichtelijke en informatieve site voor het vinden van bomen. De informatie over bestelling is keurig. Levering en verzorgingstips in mooie folder.

Komen afspraken na, goede track and trace

Mooie boom. Netjes door bezorger op de plaats van planten gebracht (geen plant service gebruikt) Super service!

TOP

Levering ondanks niemand thuis, netjes zorgvuldig achterhuis neergelegd. Daarna netjes gebeld door Tim om ons op de hoogte te brengen dat de leibomen geleverd zijn in de achtertuin, top service. Mooie leibomen super tevreden!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk