Positief

Levering zoals beloofd. Correct aangeplant. Blaadjes komen al tevoorschijn.

Goede ervaring

prima, snel geleverd, goede kwaliteit

prima, snel geleverd, volgens afspraak, goede kwaliteit

Goed product en op tijd geleverd

Telefonische hulp en zoeken en bestellen via de site was helder. Product werd op tijd en compleet geleverd. Medewerker was vriendelijk en service gericht.

Goede snelle levering met goed uitziende haag.

Liguster haag besteld en snel geleverd met daarbij een zeer goede communicatie naar de klant toe,geweldig. De haag goed uitziende haag gepoot en nu maar afwachten totdat ze het gaan doen. Maar dat zal vast wel goed komen!

Tevreden met de levering En super blij met de bestelling.

Voor de 2e keer besteld bij jullie en wederom tevreden over de levering. Duidelijke communicatie, snelle levering en een vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader!

Heel prettige webwinkel en mooie planten

Snel geleverd en helemaal goed

Het was snel geleverd, de coniferen zagen er ook allemaal goed en gezond uit. Ook niet duur. Aanrader.

Gewoon Top

Klantvriendelijk, service gericht, bezorging is top. Ruime keuze in bomen en planten.

Jullie zijn super super

Goed afgeleverd en vriendelijke behulpzame chauffeur

Oke prima

Helder, afspraken duidelijk, perfecte aflevering

Zoals boven omschreven. Zeer prettig bedrijf

Goede service via whatsapp en de bezorging

Duidelijke site en contact. Vlotte levering en goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Aanrader

Mooie bomen. Snelle levering. Aardige mensen. Zo wil je het!

Super eenvoudig en makkelijk geregeld

Eerlijk en netjes volgens afspraak geleverd en door bezorger met zijn steekwagen tot op de plek in de achtertuin gebracht top

Goede en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede bezorgservice.

Magere leiboom, losse stam

De geleverde olijfwilg had de goede lengte. De stam en takken echter erg dun en tevens was de kluit onvast aan de stam. Hopelijk blijft hij in leven.

Goed geregeld, palm staat al heeft ie niet veel bladeren.

Over het algemeen een goede ervaring, snel geleverd en heb de aanplantservice er meteen bij besteld. Palm is 2.30m hoog (stamhoogte) dus wilde niet zelf aanrommelen. Tevreden met de service en met de palm, al zijn de (weinige) bladeren aardig beschadigd geraakt en is hij wat dunner als ik had gehoopt. Volgens de jongens die hem brachten loopt hij nog verder uit in de zomer dus we gaan het meemaken!

Alles perfect volgens afspraak.

Alles perfect volgens afspraak

Ik had 2 potten met Hemelse Bamboe besteld alles werd keurig afgeleverd. Ik had 6 maanden geleden 2 leibomen besteld maar die waren met de storm vernield, maar ja ik had nog over van de bomen 4 boompalen, en 4 bundels bamboe stokken. Die heb ik allemaal mee retour gegeven. Ik dacht misschien een zakje voeding voor de planten extra maar Jammer!!! Vriendelijke groeten Peter.

Goede service, mooie boom!

Goede service, mooie boom!

Bedankt voor de geweldige service.

Uitstekend geholpen.

Nijburgsestraat 53