Snel bezorgd, mooie kwaliteit. Onze bomen en jasmijn staan er mooi bij... Aanrader
Beste Dana, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de bomen en Jasmijn er mooi bij staan. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nette bomen. Prima aflevering en volgens afspraak.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering, jammer dat er een behoorlijk grote tak is afgebroken, dat er een foto van gemaakt is door de chauffeur maar dat we er daarna niets meer van vernomen hebben.
Beste Brenda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat er een grote tak is afgebroken, zou u de foto aan ons kunnen doorsturen? Dan kunnen wij met u meekijken naar een passende oplossing. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst weer van dienst mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een heel andere soort boom geleverd.
Beste Jannes, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen, om tot een passende oplossing te komen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Voor herhaling vatbaar! Fijn ook, de plant handleiding erbij.
Beste Rik, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De Amber boompjes zijn netjes afgeleverd, alleen is de stamdikte veel dunner ( ca 2 cm dan ik had gevraagd ( 6-10 cm ) Hartelijke groet, Pleun Fabery de Jonge
Beste Pleun, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. 6-10 cm is de stamomtrek, hierdoor zal de diameter van de stam ongeveer 2 cm zijn. Ondanks het feit dat u dacht dat de stam dikker zou zijn, wensen wij u veel plezier met uw Amber boompjes en hopen wij uw in toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nette bezorging. Mooi dat er een handleiding voor het planten en verzorging bijgevoegd is.
Top service!
Zeer tevreden met de levering en kwaliteit van onze oude perenbomen en beukenhaag
Beste Chantal, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen keurig super snel geleverd.
Vlugge levering. Heel duidelijke track and trace, ook het uur van levering wordt aangegeven. Handig boekje met instructies. Het was geen probleem om het leveradres nog te wijzigen. Goede communicatie. TOP!
Beste Henk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede keus, mooie kwaliteit. Zijn er blij mee
Beste Harco, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ze kwamen al vroeg de boom brengen en heb hem prima mee kunnen nemen naar Frankrijk. De uitleg over het plaatsen in het bijgeleverde boekje was makkelijk en de boom staat op een mooi plaatsje. Hopen dat hij goed aanslaat maar hij staat in uitstekende grond dus verwacht van wel.
Beste Charl, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
mooie boom en vriendelijke mensen die bezorgden en plantten op de aangegeven tijd
Overall een prima ervaring. 1 Minpunt: de palm moest van de vrachtwagen af vallen, omdat er geen kraan of lift was om de palm van rond de 125 kg van de wagen af te krijgen. Hierdoor viel de kluit helemaal uit elkaar. De chauffeuse was vindingrijk en behulpzaam. Dikke complimenten voor haar. We zijn erg blij met onze Chinese palmboom. Hopelijk dat de schade aan de kluit de verdere groei van de boom niet belemmert.
Beste Saskia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de kluit bij levering uit elkaar viel, wij proberen hier altijd rekening mee te houden bij levering dat de palm geen schade oploopt. Mocht de palm niet aanslaan kunt u contact met ons opnemen en kunt u gebruik maken van de aangroeigarantie. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw palmboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zij komen hun afspraken na en zeer mooie bomen geleverd . Alles zeer duidelijk en vooral de bezorging.
Beste Rob, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de geleverde bomen naar wens zijn. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vlugge levering. Heel duidelijke track and trace en supervriendelijke persoon die onze bomen kwam leveren
Beste Tim, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
heel tevreden
Beste Tinneke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima levering en zeer snel
Makkelijk bestellen en flexibele planning wat betreft de levering.
Beste Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Levering was zoals aangekondigd. Plaatsing volledig naar wens. Heel tevreden dus.
Beste Sylvie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
de bomen waren netjes ingepakt , met zorg geleverd . vriendelijk en met de nodige uitleg. nog iets handig was de gps track en trace die je via de link kon volgen zo zag ik meteen waar de chauffeur was en hoeveel klanten voor me waren zo had ik nog tijd om naar de winkel te gaan zonder stress .
Beste Jonas, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons van het begin tot eind als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom zou tussen 80 en 120 cm zijn. Die was net 80 cm. Verder erg tevreden
Beste Steven, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. De hoogte is indicatie, ik zie dat u bij uw bestelling heeft gekozen voor gesnoeid bezorgen. Hierdoor kan de hoogte inderdaad kleiner uitvallen, omdat wij de boom in dit geval voor u snoeien. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw walnotenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een goede communicatie wat betreft de bezorging van de bomen. Goed op tijd bezorgt en top kwaliteit bomen. Prijs/kwaliteit perfect! Een aanrader voor de volgende keer.
Beste Anne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons van het begin tot eind als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
BomenBezorgd doet wat zij de consument in het vooruitzicht stelt.
Beste John, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk