Geweldig goede service!!

Makkelijk te bestellen, goed op de hoogte gehouden wanneer levering. Prima bomen en bijgeleverd materiaal.

Helemaal perfect!

Mooie bomen! Goed bezorgd! Ben dik tevreden!

Prima geregeld!

Mooie bomen, netjes verpakt en keuring op tijd bezorgd!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Aardige medewerker die de bomen heeft aangeplant. Aanrader!

keurig afgeleverd

met aanvullend advies bij planten van de bomen.

meedenkend en probleem oplossend

Ze was mooi op tijd , ik had vergeten te zeggen dat ik geen achterom had ,en dat ze niet dicht bij de voordeur kon komen met de auto , ,maar dat was geen probleem ,dus ze moest door het huis ,met de bomen ,ze vond het vervelend als er wat grond op de grond zou vallen ,dat vond ik geen ramp ,ik was allang blij dat ze de bomen achter neer wilde leggen ,keurig opgelost ,heel fijn . Bedankt

Snelle en goede service!!

Zeer klantvriendelijk!

Fantastisch!

Alles verliep zeer vlot, van de bestelling tot en met de aflevering en plaatsing. We kozen voor de aanplantservice = topidee! Zeer vriendelijke arbeider, proper werk, ... kortom een echte aanrader! De track&trace functie werk uitstekend en is bijzonder accuraat.

Mooi op tijd vriendelijk geholpen Een echte aanrader

Goede bomen en snelle aflevering.

Correcte afhandeling.

Makkelijk bestellen en prima bezorging

Een boom uitgezocht en besteld, bericht gekregen wanneer en hoe laat bezorgd, alles uitstekend geregeld

Snelle en goede service

Hele vriendelijke chauffeur, die zeer behulpzaam was om mijn bestelling in de tuin te brengen,planten en bomen van goede kwaliteit en zorgvuldig verpakt.

top!

Vlotte website, vlotte levering en correct verpakt

mooie boom en snelle levering

Vlotte bezorging alles soepel verlopen.

De beukenhaag staat erg mooi in de voortuin. Echter wat wel een beetje jammer is, dat er veel verschil in hoogte van de planten zit. Maar het groeit vanzelf gelukkig!

Helemaal tevreden..

De medewerker was vroeg wat heel fijn was. Hij heeft de haagjes heel netjes geplaatst. Hij vertelde dat wanneer er iets niet goed zou zijn, bijvoorbeeld dood zou gaan ik kon bellen en er een oplossing zou komen. Aardige medewerker.

echt goed

boompjes netjes geleverd of ze echt 160 waren ???? Ach hopelijk groeien ze straks snel

Mooie sering

Ik hoop dat ie goed aanslaat en mooi gaat bloeien

voldoende

aflevering is goed.

Gewoon goed!

Bestellen gaat makkelijk, de bezorging snel en mooie bomen geleverd gekregen.

Komen afspraken na

Komen gemaakte afspraken perfect na

Top!!!

Top !!! goede service nette levering.

Op tijd, leuke bezorgservice en handige handleiding of plantleiding

Nog wel afwachten hoe de bomen het gaan doen!

Prima leverancier

Eerste bestelling van wat fruitstruiken, fijn geleverd volgens planning. Nu natuurlijk nog wachten op het resultaat, mooi groeiende en fruit-dragende struiken.

Volgens afspraak geleverd.

Ik kreeg vlot na mijn bestelling de bezorgdatum door en de dag vantevoren de bezorg tijd. Prettig geregeld.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk