Mooie bomen
Beste Reijer, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie planten, snel bezorgd en op afspraak!
Beste Josien, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Veel keuze in veel verschillende bomen. We waren naar een tuincentrum gegaan, maar die hadden niks. Dit werkt gewoon prima. Boom uitzoeken bestellen en brengen m bij je thuis. Makkelijke track and trace, kon gewoon de route volgen waar de bestelling was. We hebben de Prunus zuilboom meteen geplant en de bijbestelde paaltjes ernaast gezet. Gelukkig maar, diezelfde nacht had het flink gewaaid. Maar hij staan nog steeds als een....boom.
Beste Conny, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de boom ook na een stevige wind nog steeds op zijn plek staat. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Toppoe
Beste Bryan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
4 mooie bomen aangeschaft tegen de beste prijs. Bomen werden netje en snel op het afgesproken tijdstip geleverd! Bedankt!
Beste Mana, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de bomen aan uw verwachting voldoen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik had haagbeuk besteld. Mooie maat en mooi beworteld. Vriendelijke bezorgers.
Beste Matthieu, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooi boompje besteld bij bomenbezorgd.nl Was op zoek via internet en kwam hier terecht. Het viel mij al op dat de website er goed en professioneel uitzag met goede info en filmpjes met duidelijke uitleg over de aanplant en verzorging van hun producten. Dit gaf mij al de doorslag tot aankoop, ook het contact met de klantenservice waar je vriendelijk word geholpen. Levering en aanplant ging geweldig, de chauffeur belde vlak voor aankomst en was lekker op tijd. Helemaal goed!
Beste Eric, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons van bestellen tot het aanplanten als prettig heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zeer positief, Duidelijke website, snelle reacties, goed product, goede informatie over de bomen. En snelle service!
Beste Ton, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen ,keurig afgeleverd volgens afspraak.
Beste Theo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de levering volgens afspraak is gegaan en de bomen aan uw verwachting voldoen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een mooie boom (sierpeer), snelle vriendelijke levering en goed contact over de levering incl track & trace. Prettig ook de aanplanttips die je bij de e-mail krijgt.
Beste Esther, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een vlotte en correcte levering van de bestelde goederen. Ook het contact via Whatsapp om nadere afspraken te maken werkt top. Ik heb nu een aantal bomen besteld. Nu hopen dat ze ook aanslaan en dan wordt het wat mij betreft 5 sterren.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u, het contact met ons en de levering als prettig heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bestelproces is erg makkelijk, snelle levering. Bij mij erg vroeg in de ochtend geleverd, de boom was op een goede plek neergelegd en netjes een boekje met duidelijke plantinstructies door de brievenbus! Super!
Beste Matthijs, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de bezorging goed is gegaan en de boom op de juiste plek is neergelegd, ondanks het vroege tijdstip. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles op tijd. En mooie struiken.
Beste Piet, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de struiken aan uw verwachting voldoet. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw struiken. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Kees, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bezorger was op de beloofde tijd aan de deur. Een van de vier onderste takken van de boom was afgebroken, ondanks dat de takken zorgvuldig waren samengebonden. Ik durfde de boom nog te gebruiken.
Beste Susanne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een beoordeling voor ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Wat ontzettend vervelend dat er een tak van de boom bij levering is afgescheurd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling maar kan helaas wel eens gebeuren tijdens het transport. Wij hebben elkaar telefonisch gesproken en hierin gaf u ook aan dat u de tak zelf tot aan de stam heeft weggesnoeid. Dit is een goed initiatief. We hebben wel afgesproken indien de boom in het voorjaar niet goed uitloopt, u contact met ons opneemt. We zullen de boom dan vervangen voor een nieuw exemplaar. Wij doen er alles aan om een 10 te behalen en helaas is uw ervaring met ons niet verlopen zoals wij gehoopt hadden. Wij laten u in de toekomst graag zien dat het ook anders kan en kunnen wij uw 10 alsnog verdienen! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Goede en correcte service en op tijd geleverd zoals was afgesproken.
Beste Pascal, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Voor onze nieuwe tuin had ik een sierappelboom besteld. Deze werd sneller bezorgd dan gedacht, netjes afgeleverd volgens instructie én zag er ook nog eens erg fraai uit. Daarbij werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en waren de bezorgers erg vriendelijk en behulpzaam. Volgende keer bestel ik hier weer.
Beste Thijs, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en leuk om te horen dat u de volgende keer weer bij ons wilt bestellen. Wij wensen u veel plezier met uw sierappelboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Uiterst behulpzaam, vriendelijk en vakkundig werd onze boom afgeleverd. Goede kwaliteit. Overzichtelijke website met alles wat je wilt en moet weten. Snel geregeld en een tevreden klant erbij!
Beste Tineke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en leuk om te horen dat wij er een tevreden klant bij hebben. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
zou dit beslist aan bevelen bij vrienden enz.
Beste Rienko, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en leuk om te horen dat u ons ook bij vrienden wilt aanbevelen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima verlopen
Beste Rikie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prachtige Palm, zeer goed optijd bezorgd!
Beste Petra, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de palm aan u verwachting voldoet. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bestelde producten netjes achterhuis geplaatst in overleg met de chauffeur. Bestelde artikelen zagen er prima uit!
Beste Arend, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de bezorging goed is verlopen en dat dit op de plek naar wens is neergelegd door de chauffeur. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Van onze eerste boom (zomer eik) waren wij al zéér tevreden van de service. Daarom dat we nu nog een boom (groene beuk) aangekocht hebben. En wij zijn terug zéér tevreden! Van aankoop tot plaatsing, TOP !!!
Beste Tom, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat wij ook bij u tweede bestelling, hebben kunnen laten zien waar onze service voor staat. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Helemaal goed en duidelijk
Beste Dennis, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede communicatie en opvolging. In een woord: 'prima'
Beste Frank, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk