Ik raad iedereen aan bij hun je bomen te kopen. Toppers.
Dankjewel Vera, wat een geweldige review!🌳 We vinden het super om te horen dat je zo tevreden bent en ons aanbeveelt. Daar doen we het voor! Heel veel plezier gewenst met je nieuwe bomen en hopelijk tot ziens bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd
Vriendelijk personeel, goede communicatie en top service
Dankjewel Erik, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de bomen! 🌳😊 We geven je complimenten graag door aan ons team. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen en voor je aanbeveling. We wensen je heel veel plezier van de bomen en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Snelle levering en het track & tracé systeem werkt ideaal. Boom zag er goed uit en lijkt goed aan te slaan.
Dankjewel Maddy! 🌿 Super dat de levering snel verliep en dat ons track & trace systeem handig voor je werkte. Fijn om te horen dat de boom er goed uitzag en goed aanslaat! 🌳💚 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Goede comunicatie levering vroeg in de ochtend door vriendelijke bezorger boom op de goede plek gezet duidelijke aanplantinstructies gekregen zeer mooie bomen gekregen waar ik erg blij van ben Goede beoordeelde kluit doet het erg goed
Dankjewel Cornelis! 🌳 Fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat je zo blij bent met je nieuwe leiboom. Goed om te weten dat de instructies en de kwaliteit van de kluit goed bevallen! Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Mijn bestelling werd snel geleverd en de bomen en planten zijn van degelijke kwaliteit. Ook een heel vriendelijke leverancier. Heel tevreden
Dankjewel Ilse! 🌿 Super om te horen dat alles snel geleverd werd en dat je blij bent met de kwaliteit van onze bomen en planten. Fijn dat je ook onze service prettig vond! We wensen je veel plezier met je nieuwe groen in de tuin. 🌳💚 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Boom ziet er goed uit,dezelfde dag geplant en doet het prima
Dankjewel Wim! 🌳 Geweldig om te horen dat de boom goed is aangekomen en dezelfde dag al een plekje in de tuin kreeg. Fijn dat alles soepel verlopen is en dat hij het goed doet! We hopen dat hij je tuin de komende jaren nóg mooier maakt. 🌿💚 Vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Mooi boompje en keurig geleverd met aanplantservice.
Dank voor je positieve feedback, Udo! 🌿 Fijn om te horen dat de levering en aanplantservice naar wens waren. Geniet van je mooie boom! Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Vanaf de bestelling tot aan het planten van de boom rop gedaan! Mensen n tip...neem de plantservice erbij...das echt n aanrader! Vanaf het afladen totdat de boom stond duurde nog geen 10 minuten! Ik weet al waar ik de rest van mijn bomen ga bestellen
Wat een topreview, Rob! Zo blij om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent met onze plantservice. Het team doet het inderdaad graag zo snel en netjes mogelijk! 🌳 We kijken ernaar uit om je binnenkort te helpen met je volgende bomen. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Idem
Dankjewel voor je mooie review! 😄 Fijn om te horen dat de boom netjes, op tijd en in goede conditie is geleverd. We hopen dat hij mooi gaat groeien en veel plezier brengt in je tuin! 🌳 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl 🌿🌳
Goede snelle levering en keurig netjes 2 bomen geplaatst. Top.
Dankjewel Harold! 😄 Fijn om te horen dat de levering snel en netjes verliep en dat de bomen goed zijn geplaatst. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe aanwinsten! Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl 🌿🌳
De bomen worden snel en netjes bezorgd. Er zijn duidelijke handleidingen. De bomen zijn mooi gegroeid en gesnoeid bij alflevering. Ik ben super tevreden!
Dankjewel Jan! 😄 Super om te horen dat de bomen netjes geleverd zijn, mooi gegroeid en dat de handleidingen duidelijk waren. Fijn dat je zo tevreden bent! We hopen dat je er veel plezier van hebt en zien je graag terug voor je volgende groene aanwinst. 🌳 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Bestellen ging moeiteloos, hierna per e-mail goed op de hoogte gehouden. Op de dag van levering een zeer vriendelijke bezorger die de boom ook nog in de tuin neergezet heeft zodat mijn vrouw hier niet mee hoefde te slepen. Wanneer wij weer een boom in de tuin willen hebben, bestellen wij zeer zeker weer via bomenbezorgd.nl
Dankjewel Rein! Zo fijn om te horen dat alles naar wens was en dat onze bezorger goed heeft geholpen. We zien jullie graag terug voor een volgende boom! 🌳 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Goed product wordt met eigen vervoer afgeleverd, goede service bij aflevering.
Bedankt voor je mooie review, Arie! 🙏 Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit van de boom als de aflevering naar wens zijn verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop en staan altijd klaar mocht je nog vragen hebben. 🌳 Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
De boom was snel bezorgd en er was goed contact met het personeel over de bezorging. De boom is ook hoog. Alleen waren er veel bladeren geknakt en er zat nogal wat gaten in het blad. Hopelijk overleefd de boom. Wellicht komt dit omdat de boom niet verpakt was tijdens transport en veel wind heeft kunnen vangen tijdens transport. Ik ben geen expert in bomen misschien hoort dit zo bij de sierkers is een pod en dat is deze gemiddelde review onterecht
Beste Thijs, Bedankt voor je eerlijke feedback en dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. We vinden het jammer om te horen dat de boom er bij aankomst niet helemaal fris uitzag. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het klopt dat jonge sierkersen soms wat gevoeliger blad kunnen hebben, zeker na transport, maar we willen er zeker van zijn dat je boom goed aanslaat. Mocht je merken dat de conditie verder achteruitgaat, laat het ons dan vooral weten. We denken graag met je mee over een passende oplossing. We hopen dat je alsnog veel plezier gaat beleven aan de boom en dat hij de komende tijd mooi verder zal ontwikkelen. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl🌳
Fijne klantenservice en contact. Levering goed. Offertes goed en chauffeur goed te volgen erg prettig.
Beste Eric, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice, levering en offertes! 😊 Ook goed om te horen dat het volgen van de chauffeur prettig was. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl🌳
Gewoon goed
Beste Ruud, Bedankt voor je beoordeling en je vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We streven er echter altijd naar om onze service nóg beter te maken. Mocht je tips of suggesties hebben hoe we je ervaring van een 7 naar een 10 kunnen brengen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl 🌳
Zeer goede service, ben zeer tevreden van jullie.
Beste Henriette, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! 😊 Dankjewel voor je fijne beoordeling en vertrouwen. We wensen je veel plezier met je aankoop en staan graag weer voor je klaar in de toekomst. Met groene groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl 🌳
Fijne service dat de planten goed bezorgd worden aan huis
Beste Albert, Hartelijk dank voor je mooie woorden! 🌿 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering aan huis. We wensen je veel plezier met de bomen en helpen je in de toekomst graag opnieuw. Met groene groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl 🌳
Nice experience
Dear Mengmeng, We’re so happy to hear you had such a positive experience! 😊 Thank you for sharing your feedback and for the great rating. We hope you’ll enjoy your tree for many years to come and we’ll be glad to help you again in the future. With green regards, Lisanne and The Bomenbezorgd Team 🌳
Meerdere boompjes besteld, zeer tevreden. 1 boompje was niet helemaal goed en wordt meteen omgeruild. Fijne communicatie met klantenservice!
Bedankt voor je fijne review, Jonne😊 We zijn blij dat je tevreden bent over de boompjes en dat we het kleine probleem meteen hebben kunnen oplossen. Geniet ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Klantvriendelijk ,altijd reactie op wat je ook vraagt, denken met je mee, iets wat steeds zeldzamer word, klant is hier heel belangrijk. en netjes en duidelijk alles geregeld en je bestelling volg je gewoon, via een leuk blauw autootje. Je weet precies wanneer je bestelling voor je deur staat . En wat er geleverd word is in perfecte staat. Mijn tuin is een stuk mooier nu met mooie gezonde bomen en struiken. Bij dat ik bomenbezorgd gevonden heb.
Wat een ontzettend leuke review om te lezen, Sylvia! 😄 We vinden het geweldig dat je zo tevreden bent over onze service én de kwaliteit van de bomen en struiken. Het is precies waar we het voor doen: blije klanten en mooiere tuinen. Geniet van je nieuwe aanwinsten en hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen om je tuin nog mooier te maken. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
na aanschaf bleek de boom erg beschadigd en vol kapotte bladeren. De afhandeling verliep soepel via Whatsapp en de boom is retour opgehaald zonder kosten. Echt prima!!!
Beste Kees, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat we het probleem met de boom naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Een meerstammige krentenboom 200/250 besteld a €189. 2 dagen later is de prijs €139 dit is uiteindelijk wel verrekend net zoals de hoogte van de boom deze was 180cm dus uiteindelijk €104 betaald. Bij aankomst zag deze er erg belabbert uit, bruine dorre bladeren/meeldauw, ik wilde hem weer laten ophalen maar omdat ik deze gelijk in de grond had gezet verliep deze garantie, wel was het advies om alle aangetaste bladeren weg te halen en iets tegen meeldauw te kopen in het tuincentrum(zelf betalen). Het is jammer dat ik er geen foto's bij kan plaatsen maar er zitten nog 12 blaadjes aan. Wel is de garantie verlengd met 6 maanden, daar moet ik het dan maar mee doen.
Beste Sandra, Wat vervelend om te horen dat je zo teleurgesteld bent over de levering en de staat van de boom. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we voor onze klanten willen. We hebben geprobeerd contact met je op te nemen om dit samen op te lossen, maar hebben helaas geen gehoor gekregen. We willen alsnog graag met je kijken naar een passende oplossing. Kun je contact opnemen met onze klantenservice via telefoon of e-mail, zodat we dit kunnen bespreken? Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
De bestelling liet een poosje op zich wachten, maar de levering ansich was prima. Echter, de boom is op korte termijn er al heel slecht uit gaan zien. Verliest veel bladeren ten opzichte van andere bomen die ik ook online heb gehaald.
Beste Brian, Dank voor je bericht en je review. We hebben je inmiddels telefonisch gesproken en het advies gegeven om de boom meer water te geven. De reden dat de boom snel bladeren verliest, heeft helaas te maken met een watertekort. De boom is in gezonde toestand geleverd en met de juiste verzorging zal hij zich weer goed ontwikkelen. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Snel geleverd, goede prijs en mooie cipressen
Beste Patrick, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je blij bent met de levering en de cipressen! Bedankt voor je mooie review. 🌿 Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk