Alles is goed geregeld. Van bestellen tot het bezorgen.
Beste Gert-Jan, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Prima service met nauwkeurige tijdsplanning. De 'boom' was erg uitgedroogd en staat inmiddels al een ruime week. Maar de boom is nog steeds niet helemaal geaard. Het lijkt er op dat hij een groot watertekort heeft gehad en ondanks de behandeling tijdens het plantten en daarna, zal er nog wat tijd overheen moeten gaan om de kwaliteit te krijgen die hij heeft gehad.
Beste Heer/Mevrouw, Vervelend dat je niet helemaal tevreden bent! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit met je te bespreken. Samen komen we er vast uit! πΏπ© Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snelle levering en goede adviezen. Mooie kwaliteit bomen
Beste Liza, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Boven verwacht ga ied
Beste Theo, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³πΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Keurig op tijd bezorgd. Kundige medewerkers, die ook goede adviezen gaven. Wel jammer dat er, door het vervoer, zoveel bladeren beschadigd waren.
Beste Heer/Mevrouw, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπͺ΄ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Binnen paar weken bezorgd en aangeplant op nette wijze. Hierbij 6 maanden aangroei-garantie. En dat alles tegen een scherpe prijs. Zeker aan te bevelen.
Beste Dick, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! πΈπΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
snelle levering,duidelijke instructies
Beste Marco, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ter nagedachtenis van onze vriend hadden wij een boom besteld . Helaas de eerste keer ging de levering en plaatsing wegens ziekte niet door. Maar daarna snel opgelost en een nieuwe datum geregeld. De dag van plaatsing ging helemaal top. Dank je wel voor de service.
Beste Berdien, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van een klacht over de geleverde boom. Door de snelle reactie van bomenbezorgd hadden wij binnen een week een andere boom die wel aan onze wens voldeed. Wat een super service!
Beste Adriana, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met de nieuwe geleverde bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Goede levering, duidelijke instructie. Wel jammer van 2 geleide takken die gebroken zijn.
Beste Robin, Bedankt voor je eerlijke feedback! We blijven continu werken aan verbeteringen en waarderen je mening enorm. Hopelijk ben je alsnog blij met je boom en groeit hij uit tot een prachtige aanwinst. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons vooral weten! πΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Voor herhaling vatbaar.
Beste Metty, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Olijfwilg leiboom besteld. Snelle levering, heel fijn. Echter we ontvingen een leiboom die heel karig in blad zit. Er komen bladeren aan, maar ik had meer blad verwacht voor de prijs die we hebben betaald.
Beste Tom, We vinden het heel belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom nemen we even contact met je op om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Dankjewel voor je feedback! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Afspraak is afspraak, tijd is tijd! Prima gegaan.
Beste Nils, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Aangenaam
Beste Indra, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
keurig aan afspraak gehouden. mooie boom geleverd. heel netjes door uw medewerker geplant keurig door uw medewerker te woord gestaan.
Ik ben tevreden over het hele proces van aankoop, planning en de aanplantservice.
Beste Sjoerd, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Prima, mooie boom correct geleverd en goede communicatie over levering. Dus gewoon goed
Beste Henk, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³πΈ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Prachtige bomen ontvangen, helemaal zoals verwacht! Ze zijn keurig en met een glimlach geleverd door twee vriendelijke heren. Alles netjes geregeld van begin tot eind. Heel blij mee! βοΈβοΈβοΈβοΈβοΈ
Beste Maxime, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Beste Hendrik, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Vlot besteld, veel bestelgemak. Mooie boom en netjes en snel geleverd. Heel blij mee!
Beste Nathalie. Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Prima afspraken mee te maken, snelle communicatie en een boom die doet waarvoor hij staat. Mijn man heeft de boom zelf gepoot met de duidelijke instructie en klasse-materialen. Er was een steun band te weinig geleverd, maar direct werd dit toegestuurd zonder moeilijk doen met een mooi kaartje erbij. Een Top-leverancier!
Beste Herma, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Geweldige kwaliteit bomen en struiken!
Beste Ineke, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen, netjes bezorgt
Beste Heer/Mevrouw, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Beste Edwin, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Voor de 2e keer besteld maar wederom ontvang ik mijn boom met kapotte takken. (1e niet gemeld en 2e nu in review) Uiteraard is het groen en zal dit wel weer aangroeien maar je koopt een boom voor de sierwaarde in je tuin en vind niet dat ik daar dan 2jaar op moet wachten voordat de gebroken takken weer aangroeien. Ik klaag ook niet over een zijtakje of een klein hoofdtakje. Dan komt de dhzβer weer naar boven en plak met schilders tape de takken weer bij elkaar met hoop dat deze aan groeien. Uiteraard begrijp ik dat tijdens transport dit niet behandeld kan worden als een glazen ruit. Ik begrijp ook dat de bomen op elkaar vervoert dienen te worden. En er bomen continu uitgeladen worden. Heeft ook niet met de chauffeur te maken want het is voor hem ook mikado dat uitladen. Maar als ik bij de kwekerij een boom haal binden ze een jute touwtje om de kroon/stam/takken, waardoor het een compact geheel wordt. Kost praktisch niets en moet het door belast worden maak je de boom β¬ 0,50cent duurder. De kans op beschadiging wordt hiermee aanzienlijk verkleint. Leibomen zijn voorzien van rekwerk dus zijn al beschermd maar bolvorm en gewone sierbomen niet. Ik ben tevreden met de boom, prijs/kwaliteit is marktconform dus koop uit luiheid via internet. Maar mag wel een verwachting hebben. Wellicht tegenstrijdig dat ik jullie wel zou aanbevelen, het is een punt ter verbetering en onderscheiding van de rest want ook andere internetaanbieders doen dit niet. Sommige bomen kies je dan vanwege levertijd en/of beschikbaarheid.
Beste Rene, Jammer om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan! Inmiddels hebben we ook al even contact gehad over de geleverde boom! We kijken graag even aan hoe de boom aan zal slaan! Mocht de boom niet verbeteren, horen we dit graag van jullie.πΈπ³ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk