Hoi Dirk, Dank je wel voor je review! Fijn dat alles er goed uitziet en naar wens is. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Prima afhandeling van de bestelling. Het zou wel fijn zijn om invloed te hebben op de afleverdatum.
Hoi Kees, Dank je wel voor je beoordeling! Fijn dat de afhandeling van de bestelling goed is verlopen. Je opmerking over de afleverdatum nemen we zeker mee ter verbetering van onze service. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Ideaal, besteld, snel geregeld en helemaal compleet met aanplant service erbij. Bij thuiskomst stond de nieuwe boom prachtig mooi in de tuin. Aanrader
Hoi Rinske, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat alles compleet en snel geregeld was en dat de boom netjes in je tuin is geplaatst. We waarderen je aanbeveling enorm. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Keurige snelle levering na de bestelling, keurig volgens aangegeven tijdstip geleverd. Sven is een top bezorger, legt alles goed uit geeft aanplantinstructies in boekje en zet ze waar we ze wilden hebben staan. Erg vriendelijke jongen. Volgende bestelling is weer geplaatst.
Hoi Anky, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat de levering vlot en volgens afspraak is gegaan en dat Sven je zo goed heeft geholpen met de plaatsing en uitleg. Geweldig dat je opnieuw bij ons gaat bestellen! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Wij hebben onze nieuwe beukenhaag en bomen via de site besteld. Absoluut een aanrader! Prijs/kwaliteit is goed. En een extra compliment voor Liz: zij bood ons een klantenservice die we tegenwoordig niet veel meer meemaken. Wat een toppertje.
Hoi Sandy, Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent over de beukenhaag en bomen en dat je onze prijs-kwaliteitverhouding goed vindt. Geweldig dat Liz je zo goed heeft geholpen dat geven we zeker aan haar door! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Van bestellen tot leveren is grandioos
Hoi WIlliam, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat het hele proces, van bestellen tot levering, zo goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Bezorging perfect, alles helemaal naar wens!
Hoi Marjolein, Dank je wel voor je review! Fijn dat de bezorging perfect is verlopen en dat alles helemaal naar wens was. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Vriendelijke medewerker en verstaat zijn vak prima
Hoi Esther, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat alles naar wens is gegaan en dat onze medewerker je goed heeft kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Van advies aan huis, snelle levering en de aanplantservice is helemaal geweldig. Heel tevreden
Hoi Sylvie, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je zo tevreden bent over het advies aan huis, de snelle levering en de aanplantservice. Geweldig dat alles zo goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Hoi Anthonie, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je de communicatie duidelijk vond en dat de levering vlot is gegaan. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
De bestelling ging van een leien dak. Via de mail op de hoogte gehouden van de levering. De levering zelf was uitstekend, vroeg in de morgen! De beuken zelf zagen er goed uit en waren ook nog groter dan verwacht. Volgende bestelling weer bij bomenbezorgd.nl.
Hoi Ruud, Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat de bestelling zo soepel verliep en dat je goed op de hoogte bent gehouden van de levering. Geweldig dat de beuken zelfs groter waren dan verwacht en dat alles zo netjes is bezorgd. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Zoals altijd, uitstekend!
Hoi John, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat alles weer naar wens is verlopen, zoals je van ons gewend bent. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Prachtig boompjes een aanwinst voor onze tuin. Snelle kevering
Hoi Shirley, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat de boompjes goed in de smaak vallen en de levering vlot is gegaan. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Zeer tevreden over de kwaliteit van de bomen en bezorging. Bomen zien er uit als omschreven en afgebeeld op de website.
Hoi Maurits, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je tevreden bent over de laurierbomen en dat de levering en kwaliteit precies aan je verwachtingen voldoen. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Alles volgens afspraak gelopen
Hoi Gonny, Dank je wel voor je review! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en goed geregeld was. We waarderen je feedback! Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Super aardige chauffeur.. brengt netjes de bomen op de plek waar je ze graag wilt hebben
Hoi Tineke, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je tevreden bent over de service en dat de chauffeur de bomen netjes op de gewenste plek heeft gezet. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Heel makkelijk kunnen bestellen. Chauffeur was heel behulpzaam. Netjes op tijd bezorgd. (Via lokatie delen) En vooral heel mooie boompjes.
Hoi Victor, Dank je wel voor je review! Fijn dat het bestellen makkelijk ging en dat de chauffeur zo behulpzaam was. Geweldig dat de boompjes mooi zijn en alles netjes op tijd is bezorgd. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Erg vriendelijke bezorging
Hoi Gert, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je de service goed vond en de bezorging als prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Zeer tevreden over de boom en de planten, een zeer goed service en een vriendelijke medewerker waarvoor dank.
Hoi Luc, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je tevreden bent over de producten en dat onze service en medewerker goed en vriendelijk waren. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Ik ben om verschillende redenen niet helemaal tevreden. De eerste, en belangrijkste, reden betreft de levering. De chauffeur heeft alles op de stoep achtergelaten zonder zelfs maar aan te bieden om te helpen de artikelen naar de tuin te brengen, die nochtans heel goed bereikbaar is vanaf de buitenkant. Er ontbrak ook een complete set voor de plaatsing en ik moest erop aandringen dat de chauffeur dit zou controleren, want hij zei me dat het niet waar was. Bovendien heeft mijn Albizia een beschadiging aan de stam. Kortom, ik weet niet echt of ik jullie zou aanbevelen. Mvg
Hoi Vincent, Hartelijk dank voor je terugkoppeling. Jammer dat je ervaring rondom de levering en de controle van de bestelling niet goed is verlopen. Ook betreuren we de beschadiging aan de Albizia. Dit is niet de service die wij willen bieden. We nemen graag contact met je op om alles te bespreken en tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Eerste levering twee verschillende hoogtes bomen geleverd. Tuin man geregeld die de bomen zou plaatsen, dus dat waren al extra kosten voor mij 2 weken op een herlevering moeten wachten omdat de klant zijn eigen maar moet aanpassen omdat het niet in de route past. Als extra service zou bomenbezorgd de bomen plaatsen en iets extra’s doen…. Wat denk je De chauffeur wist van niets…. Chauffeur zou bellen met de service, wat denk je, niets vernomen…. Uiteindelijk de bomen maar zelf geplaatst ! Voor mij nooit meer bomenbezorgd.nl Slechte organisatie
Hoi Ralf, Dank je wel voor je review en je eerlijke terugkoppeling. Vervelend om te horen dat je ervaring rondom de levering en herlevering zo is verlopen en dat dit tot extra kosten en frustratie heeft geleid. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We komen graag met je in contact om dit zorgvuldig met je te bespreken en te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Alles is correct en volgens planning verlopen. Vriendelijk en klantgericht.
Hoi Edwin, Dank je wel voor je review! Fijn dat alles volgens planning is verlopen en dat je het contact en de levering als vriendelijk en klantgericht hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Eenvoudig bestelproces. Na deels foutieve levering contact gezocht met klantenservice. Dezelfde dag nog de juiste boom geleverd gekregen. Handige aanplantinstructies.
Hoi leon, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat het bestelproces soepel verliep en dat onze klantenservice het probleem dezelfde dag nog heeft opgelost. Fijn dat de aanplantinstructies duidelijk waren. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
prima services en betaalbaar
Hoi Gerard, Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent en dat we doen wat we beloven. Mooi dat je onze service als goed en betaalbaar ervaart. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Zeer tevreden over de service. Bestellen via de website ging eenvoudig, de communicatie was duidelijk en de bezorging verliep uitstekend. Ook de chauffeur was erg behulpzaam.
Hoi Manfred, Dank je wel voor je positieve beoordeling! Mooi dat je zo tevreden bent over het bestelproces, de communicatie en de bezorging, en dat de chauffeur behulpzaam was. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl