Goede communicatie en snelle bezorging

Bomen zijn goed aangekomen en er zat een uitgebreid aanplantinstructie boek bij.

Heel tevreden!

Bomen netjes in gewenste week geleverd. Vriendelijke bezorgers en makkelijk live te volgen wanneer ze voor deur zullen staan. Boekje met plantinstructies erbij. Nu even afwachten hoe de bomen het gaan doen, maar heb het volste vertrouwen dat ze in het voorjaar mooi zullen gaan bloeien!

Van bij de bestelling tot de aflevering is alles perfect verlopen. Onze volgende bestelling zullen we ook bij Bomenbezorgd plaatsen.

Helemaal tevreden over de geleverde leiboom

Het contact vooraf gaf mij goede informatie over mijn vragen. De levering die volgde was snel en correct. De glansmispel leiboom is vlot in mijn tuin geplant en ziet er goed uit. Nu moet de natuur het verdere werk gaan doen.

Prachtige Japanse sierkers ontvangen

Snelle levering, vriendelijke bezorger. Boom voldoet volledig aan verwachting

Zeer tevreden Snelle levering Kwaliteit werd geleverd Zorgvuldig geleverd Vriendelijke chauffeur Prijs was zeer gunstig Ik raad het iedereen aan om aan te kopen bij bomenbezorgd

Goede communicatie

Fijne site om te bestellen. Super hoe je de bezorger kan tracken ivm de bezorgtijd. Bomen zien er goed uit. Was met 1 boompje een dingetje, maar door snelle communicatie was dit zo naar tevredenheid opgelost. Zou er zo weer bestellen!

Goed en betrouwbaar bedrijf

Fijne, eerlijke service. Er wordt goed gereageerd op telefoontjes en WhatsApp berichten. Eerste keer kon mijn boom, niet geplaatst worden door de te natte grond en zonder extra kosten, kwamen ze een week later, de boom plaatsen. Ook de mannen die langskwamen voor de boom, waren heel erg aardig en behulpzaam. Dit bedrijf is een aanrader.

Snelle levering, kwalitatief goede bomen

snelle levering met zeer complete instructieboekjes en tips. Mooie kwaliteit bomen. Zeer tevreden!

Super service

Na eerst wat extra info inwinnen op de app, had toch echt veel vragen na het inlezen van internet ben ik overstag gegaan. Ik werd super vriendelijk geholpen via de app, en de bestelling was super snel gedaan. En de levering wow dat was ook super snel, donderdag besteld dinsdag stond de vriendelijke chauffeur al voor de deur. De boom staat inmiddels en nu maar hopen dat hij -recht- ;) gaat groeien.

Zeer netjes persoon erg vriendelijk

mooie boom, goed bedrijf.

Ik heb een zeldzame boom, de Judasboom Carolina Sweethaert, bij Bomenbezorgd besteld en binnen een week kreeg ik hem thuisbezorgd. Andere adressen konden hem niet eens leveren. Hij was goed ingepakt en na alle rubbertjes doorgeknipt te hebben begon hij te lijken op de boom die ik voor ogen had. Hij was opgebonden met een stevige bamboestok die we na het planten nog wat verder de grond in hebben getimmerd. Ik heb goed vertrouwen dat hij gaat aanslaan en volgend jaar in zijn volle pracht zal bloeien en groeien!

Zorgvuldig verpakt.

Zorgvuldig verpakt. Met beschrijving voor het aanplanten. Goed aangegeven wanneer de levering plaatsvindt.

Prima service!

Zeer vriendelijke medewerker die snel werkte. Toen bleek dat ik het formulier niet goed had ingevuld, kon de boom na overleg alsnog geplant worden.

Duidelijke site en goede service / prijs.

De bezorger was er om 8.30 uur. Hij heeft de boom zelfs in de achtertuin gezet. Top!

Wat een geweldig en goed bedrijf

Een prachtig bedrijf, we waren zeer tevreden

Aangegeven vooraf waar de boom afgeleverd moet worden bij afwezigheid in de tuin; perfect uitgevoerd om 06.52 uur!!

Goed verzorgd

Mooie bomen ben zeer tevreden er mee

Levering prima, volgens afspraak

Levering prima, volgens afspraak 1 zijtakje was half afgebroken bij transport denk ik Spijtig dit was een voorname zijtak bij de leiboom

Levering OK

Tijdig en conform

Correcte levering , zware boom zelfs tot aan de plantplaats afgezet door vriendelijke chauffeur. De bomen zijn van grootte zoals beloofd . Dankjewel!

Vlot, correcte prijs en goed product

Zeker tevreden over onze 4 leibomen die geleverd zijn. 1 minpuntje 1 boom was letterlijk 15cm kleiner… het rek dan zelf maar verhoogd.

Super kwaliteit

Prachtige kwaliteit bomen en planten. Snel geleverd. Als ik een minpunt zou moeten bedenken, is het dat van de 15 Toscaanse Jasmijnplanten twee een gebroken stok hadden. Maar ze hadden daar geen grote schade van.

Snel gereageerd. Goede communicatie en snelle, nette, levering.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk