Ruime keuze in planten voor een goeie prijs. Levering snel en volgens afspraak.
Beste Chris, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Zeer tevreden.
Beste Niek, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
top!!!
Beste Rachel, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Netjes en op tijd geleverd. Goede communicatie en folder met tips. Werkt allemaal heel soepel van bestellen tot levering.
Beste Ruy, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Bestellen ging makkelijk. Boom was wel krap net de maat. Er had op de plek van planten een boom gestaan, hiervoor hadden we speciaal laten frezen, dit bleek niet genoeg te zijn. Er zat nog een wortel en daarom niet erg diep geplant. Jammer had fijn gevonden als je voor plant service betaald dat ze ook wel iets meer kunnen doen. Fijne medewerker, legde duidelijk uit wat hij deed en waarom, netjes gewerkt en opgeruimd.
Beste Wilma, Bedankt voor je eerlijke feedback! We blijven continu werken aan verbeteringen en waarderen je mening enorm. Hopelijk ben je alsnog blij met je boom en groeit hij uit tot een prachtige aanwinst. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons vooral weten! πΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Heel betrouwbaar en prima communicatie. Bomenbezorgd levert precies wat je verwacht op het afgesproken moment!
Beste Hanneke, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Eerste keer hier besteld na het bekijken van reviews. Alles gegaan zoals beloofd. Tijdige verwittiging van leveringsdag - nog een dag later van een leveringsuur bij benadering. Alles goed verlopen op dat gebied. We hebben de bomen zelf geplant. Maar ook voldoende uitleg gekregen dus voor ons een maximum score !
Beste Ann, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Behalve de correcte en snelle levering was het advies over paaltjes niet goed waardoor ik paaltjes en grond elders heb aangekocht. Voor boompjes met stam van 1,5 mtr. bleef men paaltjes van 1,5 mtr. adviseren, terwijl paaltje al voor 1/3 in de grond moet zitten.
Beste Jos, Bedankt voor je eerlijke feedback! We blijven continu werken aan verbeteringen en waarderen je mening enorm. Hopelijk ben je alsnog blij met je boom en groeit hij uit tot een prachtige aanwinst. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons vooral weten! πΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Van bestelling tot levering is alles vlot verlopen. Producten voldoen aan verwachting
Beste Wouter, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Alles perfect geregeld afleveren op tijd,bezorger behulpzaam En de boom van prima kwaliteit. Aan te bevelen
Beste Dirk, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
verwachtingen overtroffen. website, bevestiging, bezorging en de aflevering allemaal conform verwachtingen. zeer vriendelijke medewerker die de boom kwam bezorgen.
Beste Gert, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
VRIENDELIJKE WERKMAN. HEEFT HET GOED GEDAAN.
Beste Freddy, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
logistiek super, mooie boom, goede communicatie, nette bezorger.
Beste Jo, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De bezorger is online te volgen zodat je weet wanneer hij komt. Keurige vriendelijke bezorger. De twee bestelde leibomen zien er goed uit. Meteen volgens de instructies aangeplant. En nu aanslaan en groeien.
Beste Wil, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De zeer vriendelijke chauffeur hielp mij met de boom en zak aarde naar de dertiende etage te brengen en wilde deze zelfs ook naar het balkon brengen maar dat hoefde niet voor mij omdat ik nog bezig was met schoonmaken.
Beste Tejo, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met de bezorging van jouw bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Arbres de qualitΓ©s et pas de dΓ©gΓ’ts du au transport
Madame, Monsieur, Quelle belle critique, merci ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous Γͺtes satisfait. Nous espΓ©rons que votre arbre est bien placΓ© et que vous pourrez en profiter pendant des annΓ©es. Si vous avez des questions sur son entretien, nous serons ravis de vous aider ! π³π Best regards, Dominique | Customer service Treesbezorgd.nl
Verkoper denkt met je mee over de dag en tijd van bezorging. Medewerker die de leibomen leverde is zeer klantvriendelijk en behulpzaam! Leibomen en bijbehorende spullen zijn van goede kwaliteit! Alleen maar Lof!
Beste Monique, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Met de link kon ik de dag van levering exact volgen wanneer Bomenbezorgd hier ging aankomen, echt super handig! De plaatsers Rik en Stefan hebben prachtig werk geleverd! Ik ben heel tevreden en zal zeker nog een keer bestellen bij Bomenbezorg.
Beste Kenny, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Me vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Het is gegaan zoals ik het gehoopt had, de bezorging, het goed uitzien van de struiken! De uitleg van het planten. Ga zo door!
Beste Truus, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Prima gedaan.
Beste Adriana, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Chauffeurs hielpen met de vrij grote boom op de juiste plek in de tuin te leggen.
Beste Arjan, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met communicatie en de service! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Altijd een beetje afwachten als je een boom online bestelt, voor mij de 1ste keer online en alles correct verlopen. Mooie meerstammige krentenboom, correct geleverd met duidelijke communicatie.
Beste Charlotte, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
top service
Beste Johan, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Prima site om bomen e.d te bestellen.
Beste Ruud, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Het is de eerste keer dat ik fruitbomen laat komen en dat deze aangeplant worden.
Beste Whinney, Bedankt voor jouw bericht. Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.