Bezorger uiterst vriendelijk en behulpzaam met het planten van de appelboom. Fijne en duidelijke informatie gekregen.
Beste Sofie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zowel de bestelling, de communicatie als de levering verliepen heel vlot. Het getuigt van een grote zorg voor kwaliteit!
Beste Michel, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Order was makkelijk te plaatsen, snelle reactie. Planning werd snel duidelijk en ik kon de deur openen wetende dat de wagen de straat in zou rijden. Daarnaast nog eens een erg klantvriendelijk Robin die met een smile de gebruiksaanwijzing overhandigde en nog wat tip. Met wat voorbereiding was alles zo gepiept!
Beste John, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Voor bestelling telefonisch contact gehad, goed geadviseerd. Afspraak levering zoals gewenst. Bomen neergezet waar wij wenste.
Beste Anita, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Geleverd volgens afspraak, duidelijke communicatie. Service gericht, en goede kwaliteit
Beste Ingrid, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit en vlotte levering.
Beste Ruud, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke website, snelle levering en een prachtige boom! Dik tevreden!!!
Beste Brenda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De chauffeur was keurig op de afgesproken tijd. De boom was niet te tillen en moest van de vrachtwagen door middel van de kluit afgerold worden. Dit ging goed, maar vond ik wel zwaar voor de chauffeur. Daarna moest de boom de voortuin ingerold worden. Ook dit ging goed.
Beste Janna, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Bij zware bomen, proberen wij altijd met 2 collega's te komen, of met een vrachtwagen met laadklep, zodat de boom niet van de vrachtwagen afgerold hoeft te worden. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bestelde planten (haagbeuken) zagen er goed, en conform de informatie op de site uit. Levertermijn zoals afgesproken. Puntje van kritiek: wij waren er op het bezorgmoment niet en hadden een briefje voor de bezorger opgehangen om de levering achter het huis in de tuin neer te leggen. Helaas heeft bezorger de hele bestelling op de oprit neergelegd. Dus de belofte op de site dat leveringen op een beschutte plek in de tuin neergelegd worden, is niet waargemaakt.
Beste heer/ mevrouw Brummerhop, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als minder prettig heeft ervaren. Ik heb u een apart bericht gestuurd, om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
zeer prettig
Beste heer/ mevrouw Poiesz, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed, snel, en mooie Judasboom, als hij uitloopt dan zijn we helemaal tevreden. Nogmaals dank en weet jullie te vinden.
Beste Richard, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima niets op aan te merken!
Beste Tineke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle correcte levering
Beste Yvonne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zeer correcte aflevering. Na een telefoontje hebben ze de boom in alle vroegte met toebehoren voor de deur gelegd. Precies volgens afspraak.
Beste Jeltine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boom ziet er goed uit, wortels goed verpakt met ruime kluit. Handig dat je via hun Track en Trace de bezorger kunt volgen.
Beste Marc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Op zich een prima partij, bomen zien er goed uit, prijs voor de bomen is relatief best oke. Alleen de aanplantservice is echt te duur, wij hadden toscaanse boompjes van 2 meter met kleine kluit, de medewerker was binnen 30 min klaar en dat voor 300 euro, makkelijk verdiend. Uiteindeliujk hadden we dus veel beter zelf kunnen planten. Ik vind dat ze wel verschil moeten maken in prijzen voor aanplantservice aan de hand van wat voor boom en kluit het is.
Uitgebreid en kwalitatief assortiment met correcte prijzen. Ook de bezorgservice is heel goed en bovendien gratis voor mijn bestellingen.
Beste Jonathan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zie boven
Beste heer/ mevrouw Hendriks, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mijn vrouw en ik bestellen regelmatig iets online maar zo'n grote boom is wel iets anders dan een pakketje. Ik heb vorig jaar ook al een aantal bomen besteld welke laatste zomer mooi in bloei en blad stonden. Alles is net zoals de vorige keer perfect verlopen van bestelling tot en met de levering en ik kijk al uit naar de mooie paarse bloesems op onze vers geplante Japanse sierkers in de lente.
Beste Sven, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prachtige boom, helaas vol met teken. Kreeg volledige aankoopbedrag terug. Top!
Beste Petra, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste heer/ mevrouw Polderdijk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
goede kwaliteit en snelle levering
Beste Patricia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boom was iets korter dan besteld. geregeld achteraf zonder gezeur. Verder prima boom en netjes gepoot en vastgezet aan 2 palen door de bezorger. Track en trace werkt ook prima. Goede service dus.
Beste Ineke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Dakplataan besteld om te laten leveren en planten. Perfect verlopen. Zeker de track en trace is super, je weet perfect wanneer de chauffeur bij je zal zijn. Nu nog hopen dat de boom goed groeit :-)
Beste Alain, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Na eerst alle informatie op de website te hebben geraadpleegd, heb ik een bestelling geplaatst. De bomen zijn ontzettend mooi vol (voor de tijd van het jaar) en werden keurig bezorgd. De bezorger van hun eigen bezorgdienst vroeg vriendelijk waar hij de bomen mocht neerleggen. Daarna kreeg ik een uitgebreide handleiding voor het planten en verzorgen van de bomen. Zeer tevreden! Absoluut een aanrader om hier je bomen te bestellen!
Beste Angelique, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk