Goed bedrijf snel geregeld prima bezorging helemaal top
Beste Anno, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle, goede service, sympathieke bezorger, netjes geplaatst
Beste Bas, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik bestel hier zeker nog eens. Super vriendelijke klantendienst, gekregen wat ik bestelde en snel geleverd!
Beste Sabine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie planten zoals beschreven in de cataloog
Beste Filip, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bomen werden netjes neergelegd op mijn oprit omdat ik niet thuis was. In de brievenbus zat een zeer duidelijke handleiding hoe de bomen zelf te planten. De bomen zelf zien er uit zoals ze ook zeggen op de website. Netjes bij elkaar gebonden en een zak om de wortels heen zodat deze niet uitdrogen
Beste Kirsten, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Angélique, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
De boom is volgens verwachting! Prachtig. De levering qua tijd, en te volgen bezorging ook super. Alleen zó raar, dat de bezorgster de boom aan de weg zet, niet aanbelt, gelijk wegrijdt! Ze keek niet eens of we haar gezien hadden.
Elke 2 weken krijg ik een prachtig boeket die heel wisselend van samenstelling is. De bloemen staan erg lang. Vaak zijn er na 2 weken, als het nieuwe boeket komt, Nog een aantal bloemen mooi. Die zet ik dan op een kleiner vaasje. Kortom ik ben erg blij met mijn 2 wekelijks boeket
Beste Jacqueline, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed advies bij de bestelling en vlot bezorgd. Dik tevreden!
Beste Eric, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heb reeds heel wat bomen besteld. Aangename verassing toen ik boom aanplantte, duidelijk kwaliteitsverschil merkbaar tov de "goedkopere sites". Kerstboom was wel niet in pot maar toch een heel mooi exemplaar!
Beste Hendrik, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Was niet thuis bij levering, alles is netjes in de tuin gelegd. Duidelijke aanplantinstructies in een hele mooie folder. Geen gebruik gemaakt van de aanplantservice, ik wilde zelf ook nog wat doen. De kluit van de boom is goed verpakt met jute zak, geen beschadigingen, boompalen hebben de juiste lengte en alles staat er nu mooi bij.
Beste Xavier, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een sierappel besteld en die is keurig op tijd en volgens afspraak geleverd. Op verzoek is de hele bestelling keurig in de achtertuin geplaatst. Dat is echte service! De boom ziet er goed uit. Nu wachten tot hij in het voorjaar aan gaat slaan.
Beste Marc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
2 Boompjes besteld met 2x plant service a € 36,- Geen plantgrond en paatjes besteld. Met 5 minuten waren de aardige jongens al klaar. Volgende X bestel ik 1 X plantservice en 1 X plantgrond ed Ik hoop dat ze van het voorjaar uitlopen en uiteindelijk mooie bomen worden. We wachten af
Beste Cindy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
mijn ervaring met Bomenbezorgd.nl is zondermeer goed verlopen ook de bezorging is wat mij betreft prima geregeld, dankzij de door u toegezonden mail met bezorg schema. ik heb de bomen met de grootste zorg geplant , inclusief grondverbeteraar enz. ik hoop dan ook dat deze bomen het goed gaan doen, maar dat kan ik nu nog niet beoordelen.
Beste Kees, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snel en makkelijk geleverd op de afgesproken tijd. Goede omschrijving voor het planten van de bomen, kind kon de was doen.
Beste Rene, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nu wachten tot de bomen gaan groeien en bloeien, ik heb er zin in.
Geweldige service goed op de hoogte gehouden en mooie leibomen top
Beste Christel, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
prettig en alles klopt
Beste Maria, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goeie boom. Alleen pinnen om de banden vast te zetten ontbraken. Bezorging netjes. Hierbij een kleine kanttekening. We hebben de dame geholpen met het afladen van de boom en de kerstboom, die ze later weer heeft meegenomen. Ondanks onze weinige contacten en voorzichtigheid hebben wij nu beiden Corona. De dame gebruikte geen mondkapje. Zou dus de bron kunnen zijn. Zeg niet dat het zo is maar zoú kunnen. Misschien een advies om voortaan mondkapje te dragen of voldoende afstand te houden.
Beste heer / mevrouw Slingerland, Bedankt voor uw review. Vervelend om te vernemen dat u beiden momenteel Corona heeft. Wij als bedrijf zijn ons bewust van de Corona maatregelen, vandaar dat wij met zelftests werken en ons zo veel mogelijk aan de maatregelen houden. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u als klant onze chauffeur moet helpen met het uitladen van de bomen. Hierdoor is de kans op besmetting groter en dit willen wij ten alle tijden voorkomen, door zoveel mogelijk afstand te bewaren tijdens het bezorgen. Onze excuses voor de ontstane situatie tijdens het bezorgen en wij hopen u ondanks alles nog eens als klant te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Telefonisch contact gehad om wat meer info te vragen, werd vriendelijke te woord gestaan en waren erg behulpzaam. Bomen laten planten en gebeurde heel zorgvuldig en was goed uitgemeten. Zal jullie zeker aanraden bij andere.
Beste Lieke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bestelde boom werd keurig op tijd bezorgd, met alles erbij. En zelfs een gratis kerstboom! Of de boom het gaat doen, moeten we natuurlijk afwachten. Maar daar vertrouwen we op.
Beste Ton, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik had 3 lei moeraseiken gekocht. Boom stammen dunner dan verwacht. 2 volle kruinen en 1 veel minder takken dan de anderen 2. Hoop dat het meevalt als er blad aan komt. We gaan het zien…,
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Ik heb u een apart bericht gestuurd, om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
In overleg is gekozen voor een aangepaste leverdatum. De bomen en aanplantpakketten zijn keurig afgeleverd op de camping en op een beschutte plek neergelegd.
Beste Frank, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Jeroen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Website geeft voldoende info voor een een juiste keuze, bestellen zonder gedoe en aflevering netjes op afgesproken dag.
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Makkelijk zoeken op de website. Veel info en snel in huis
Beste Jop, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk