aflevering goed geregeld. leuke reacties op de bomen, Italiaanse Cipressen. staat mooi.
Beste Tiny, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle en goede service tijdens de aflevering van de boom en planten.
Beste John, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zeer netjes en professioneel weet wat hij doet en werk zeer netjes
Beste Kevin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prijs kwaliteit prima mooi op de gewenste datum geleverd.
Beste Gerwin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vlotte en duidelijke communicatie via chat online.
Beste Lucien, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Wij hadden een Portugese laurier haag besteld. De levering was snel en de haag werd vakkundig geplaatst door een vriendelijke medewerker. Omdat wij de haag hadden besteld met de Back Friday actie kregen we er ook nog eens een mooie kerstboom bij. Deze was in eerste instantie niet meegekomen met de bestelling, maar werd een paar dagen later keurig nageleverd. Erg tevreden en we komen zeker nog een keer terug met een bestelling.
Beste Pieter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit/prijs verhouding.
Beste Geert Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Kwaliteit moet ik nog afwachten aangezien de boom er net inzit. Track en trace kan beter. Zo staat ie nog in friesland en zo staat ie op de stoep veel te vroeg! En als je dan niet thuis bent, dan zetten ze alles neer en hopen dat er niks gejat word.
Beste Jeannette, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat u ervaring met de track & trace minder is, het kan voorkomen dat de chauffeur in of uitloopt met het bezorgen, normaal gesproken zou dit via de live track & trace te volgen moeten zijn. Mocht u onverhoopt toch niet thuis zijn, leggen wij de bomen neer op een beschutte plek of op een plek uit het zicht. Dit zullen wij intern bij ons bespreken. Ondanks deze mindere ervaring, hopen wij u in de toekomst nog een keer van dienst te mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit en fijne bezorging
Beste Sophie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bomen zijn snel geleverd. Ze werden door bomenbezorgd.nl zelf geleverd. Ik was positief verrast dat de bezorgers zelf ook kennis van zaken hebben en hebben mij diverse tips gegeven. De bomen zien er kwalitatief goed uit en voldoen aan de specificaties. Er is zelfs een instructie boekje erbij geleverd over hoe deze aan te planten. Nu hopen dat ze in de lente goed gaan aanslaan.
Beste Tonio, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Twee bolcatalpa afgeleverd en direct geplant met twee palen en een band. Keurig verzorgd.
Beste heer/ mevrouw de Graaff, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Positief
Beste Wouter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie planten met een goed wortelgestel. Wortelen beschermd tegen uitdroging.
Beste Arnold, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit, snelle levering, laten op tijd weten wanneer boom bezorgd word.
Beste Fennie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Na het indienen an mijn review heeft bomenbezorgd contact met mij opgenomen. Ik vind dat ze dat wel netjes hebben gedaan, en ze zijn me ook tegemoetgekomen in mijn klachten. Vandaar een voldoende nu voor de service. Orspronkelijke commentaar: De afmeting viel me tegen, ik heb het nagemeten en vanaf de onderkant van de pot tot het bovenste sprietje voldeed de boom net aan de minimum maat. Het boompje betreft een viburnum Tinus op stam. De stamlengte was te kort, maar ik weet niet hoe jullie die meten. ( 80 cm ipv min 100 cm) De onderste helft van de pot was gevuld met zand en daar was geen wortel te bekennen, en dat wordt ook met de maat meeberekend door bomenbezorgd. Bovendien zat de boom op dit moment vol besjes en ik had eigenlijk knoppen verwacht in deze periode van het jaar. Dus ik hoop maar dat hij toch goed aanslaat en vanzelf wat gaat groeien. Maar ik vind niet dat de beloofde maat is geleverd.
Beste Nini, Bedankt voor uw bericht. Inmiddels hebben wij contact met elkaar gehad en zijn we tot een oplossing gekomen. Ondanks deze mindere ervaring, hopen wij u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen wij u veel plezier met uw bestelde boom. Met vriendelijk groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Het begon met een mooi ritje door de Betuwe en we mochten onverwacht het pontje nemen. Hartelijke ontvangst op het bedrijf en een kundige man adviseerde. Na thuiskomst besteld op de website en paar dagen incl kerstboom bezorgd. Duidelijke instructies, compleet echt top top top. Alles klopte. Dank je wel ! TOP
Beste Engelien, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik kan in het voorjaar pas de boom beoordelen
Beste Ricky, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Ik heb u een apart bericht gestuurd, om met u mee te kijken. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Overzichtelijke website.
Beste Henk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Wij zijn ontzettend goed geholpen door het team van Bomenbezorgd. Goede adviezen en fijn geholpen bij het maken van onze keuzen. Bij bezorging werkte de lift in ons gebouw niet.. en heeft de bezorgen de bomen naar de 4e verdieping gedragen! Ontzettend fijn en heel veel dank nogmaals voor die service!! Tot snel :) Groet, Herbert & Mandisa
Beste Herbert en Mandisa, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed en snel geholpen bij vragen via mail en tel.
Beste Johan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Medewerker prima, gast snel met zijn werk en ervaren
Beste Wout, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
100%
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zie boven
Beste Paul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Ik heb u een apart bericht gestuurd, om met u mee te kijken naar de afgebroken tak. Ondanks de mindere ervaring met de afgebroken tak, hopen wij u in de toekomst weer van dienst te morgen zijn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Leuk dat het op zo een manier kan. Verse bloemen, top
Beste Mirjam, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bestellen van je boom is heel makkelijk. Ik heb er de aanplantservice bij gedaan, heel handig. Echter wordt je een dag van tevoren gebeld dat je er dan ook een pakket bij moet nemen ( 20 euro meer ) vreemd dat dat niet vermeld staat. Er zou volgens de site contact opgenomen worden voor levering, niets is minder waar. Je krijgt een mail dat ze op zaterdag (in ons geval) komen leveren en op de dag zelf zie je in welk tijdsbestek. Het boompje, als ik het al zo mag noemen is volgens onze kinderen een stok in de grond :) Neem aan dat hij nog wel groeit maar hij heeft nog een paar jaar nodig
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Ik heb u een apart bericht gestuurd, om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk