Fijne mensen, nog tijd voor een babbeltje, mooie bomen , snelle levering,alles prima!
Beste Christina, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Komen de afspraak naar. Bomen op de afgesproken tijd geleverd
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Eentakje geknakt van het krentenboompje.. Verder maar afwachten hoe het boompje gaat groeien
Beste Tom, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat er een takje is geknakt, dit kan helaas gebeuren tijdens het transport. Graag wil ik u wijzen op de aangroeigarantie van 2 maanden die u heeft en welke dit voorjaar zal ingaan. Mocht de boom om wat voor reden niet uitgroeien, kunt u contact met ons opnemen. Ondanks de mindere ervaring, hopen wij u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen wij u veel plezier met u boom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
per mail gestelde vragen werden niet beantwoord. Pas na telefonisch contact werd actie ondernomen en de levering prima uitgevoerd.
Beste heer Fricke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hebben elkaar gisteren gesproken en de eerder verstuurde mails waren niet bij ons aangekomen, vandaar dat wij hier niet op hebben kunnen antwoorden. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom die ik had besteld kon niet door mijn huis en moest via de buren over de schuur naar mijn tuin. De heer van de bezorgdienst heeft mij daar uitstekend mee geholpen. Echt top service! Dikke 10!
Beste Monique, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering compleet inclusief handleiding en bijbehorende onderdelen
Beste Eric, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen met grote, zware wortelkluit ontvangen. Geheel volgens afspraak en de juiste maten. Bomen zijn keurig neergelegd op de aangewezen plek. Handleiding en bestelde aanplantset ook correct meegeleverd. Volgens advies de draadkluit om de wortels laten zitten. Je hoort vaak dat het weggehaald moet worden maar Bomenbezorgd adviseert om dat niet te doen. Ben zeer benieuwd naar het komende voorjaar! Tot nu toe ben ik een zeer tevreden klant.
Mijn ervaring met jullie bij mijn eerste bestelling Perzische slaapboom was heel positief. Nu iets minder, van de 4 amberbomen waren er 2 met enkele beschadigde takken en zelfs afgebroken takken. Toch maar geplant gezien anders de rompslomp hieromtrent.
Beste Kurt, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Inmiddels hebben wij contact gehad. We hebben afgesproken, om dit voorjaar aan te kijken, mochten de 2 bomen dan niet aanslaan, zullen wij deze komen vervangen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst weer van dienst mogen zijn en wensen wij u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
mooie kwaliteit geleide boompjes geleverd, de chauffeur heeft ze me netjes in de tuin gezet !
Beste Rob, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Van begin tot eind alles in orde!!! Die service vinden wij hier in België nergens... Dankjewel daarvoor.
Beste Sammy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom van kwaliteit zoals beschreven, fijne levering.
Beste Fabau, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Naar volle tevredenheid
Beste Paul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering en uitstekende service.
Beste Pascalle, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom is heel mooi en ik verwacht dat hij het ook goed gaat doen in onze tuin. Volgend jaar komen we zeker terug voor de volgende boom. Ga zo door mensen!
Beste Jan, Bedankt voor uw bericht. Inmiddels hebben wij elkaar gesproken via de mail. Dit is niet de werkwijze die wij hanteren en dit is ook absoluut niet de bedoeling. Vanwege het ongemak zullen wij u een Cadeaukaart toesturen. Ondanks deze mindere ervaring, hopen wij u in de toekomst weer van dienst te morgen zijn en wensen wij u veel plezier met uw boom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
De boom is heel mooi en ik verwacht dat hij het ook goed gaat doen in onze tuin. De bezorging wel was wat ongelukkig. Ik was op het moment van bezorgen zelf niet thuis, dus mijn kleindochter heeft het meisje wat de boom kwam bezorgen moeten helpen. De boom met kunststof mand weegt zo'n 150kg. Ik vind het een beetje triest dat er dan een meisje op een wagen (zonder laad en los voorzieningen) gezet word, die dergelijke zware producten moet afleveren. Op dit punt kunnen jullie je duidelijk verbeteren!!
Prima levering. De speciale spijkers voor de banden waren helaas niet mee geleverd en werden 2 weken later nagezonden. Zelf nieuwe moeten kopen omdat de bomen meteen geplaatst werden.
Beste Ans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de spijkers in eerste instantie niet waren geleverd. Ondanks deze mindere ervaring, hopen wij u in de toekomst weer van dienst te morgen zijn en wensen wij u veel plezier met uw boom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
We hebben eind oktober 28 haagbeuken (rode) besteld. Op de afgesproken tijd mooi verpakt ontv angen. Planten zagen er perfect uit. Verbetergrond (twee grote zakken) direct ook besteld. Levering door vriendelijke bezorger. Dus helemaal tevreden.
Beste Theo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ze tevreden met onze boom en de bezorging. Ik zou bomenbezorgd zeker weer overwegen.
Beste Crevan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super service ook voor kleine particuliere klanten.
Beste John, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke afspraak. Bijzonder aardige bezorger, die ook nog tips gaf.
Beste Hanny, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Onze bomen waren keurig verpakt en netjes afgeleverd. Heb een boekje gekregen met tips om bomen te planten en verzorgen. Laat het voorjaar maar komen...
Beste Meriam, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Niets op aan te merken.
Beste Johnny, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke website, snelle levering
Beste Bianca, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik heb 3 hulstbomen op stam gekocht voor in totaal 300 euro. De bomen zijn geleverd en geplant in november 2020, in het voorjaar zijn 2 bomen dood gegaan en de 3e boom begint ook blad te verliezen. Hulst doet het overigens goed bij mij in de tuin. Onduidelijk is waarom ze dood zijn gegaan. Ondanks de verstreken garantietermijn van 2 maanden (wel wat kort voor bomen die in de herfst geplant moeten worden) heeft Bomenbezorgd toegezegd alle 3 dode/zieke bomen te vervangen. Dat vind ik een prima oplossing.
Beste Michiel, Bedankt voor uw bericht. Inmiddels hebben wij elkaar telefonische gesproken en zijn we tot een oplossing gekomen. Zoals besproken willen wij graag een nieuwe kans, om te laten zien hoe het wel kan. Vandaar dat wij de 3 bomen bij u komen vervangen. Ik hoop dat wij hiermee u vertrouwen in ons kunnen terugwinnen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Ik heb 3 hulstbomen op stam gekocht voor in totaal 300 euro. De bomen zijn geleverd en geplant in november 2020, op een rij met 8 hulstbomen van een andere leverancier. In het voorjaar zijn 2 bomen dood gegaan en de 3e boom begint ook blad te verliezen. De bomen van de andere leverancier doen het allemaal perfect. Ik heb bomenbezorgd gevraagd nieuwe te leveren maar dat weigeren ze omdat ik ze te veel water zou hebben gegeven (wat niet juist is, ze staan in een rij met hulstbomen van een andere leverancier die het prima doen). Ik zou dus NOOIT bij bomenbezorgd kopen want ze geven blijkbaar geen garantie.
Prima boom ontvangen, wijzigen van de bezorgdag ging soepel. Locatie van as lastig te vinden maar goed gelukt.
Beste Jan Willem, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snel geleverd, vriendelijke bezorger.hopelijk goede kwaliteit bomen. Nog bedankt grt Wiep
Beste Wiep, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw boom/ bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk