Ik heb mooie bomen geleverd gekregen alleen de aflevering liet te wensen over. Bomen beschadigd en wortels uit de pot. Hoop dat de bomen verder het goed zullen doen?
Beste Willy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een beoordeling voor ons achter te laten. Uw feedback is enorm belangrijk voor ons. We vinden het erg jammer om te lezen dat u beschadigde bomen heeft ontvangen. Ik had u graag even telefonisch willen spreken maar u bent helaas niet bereikbaar. Ik zou graag even met u in contact willen komen om te kijken of ik nog iets voor u kan betekenen. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Hele aardige en behulpzame bezorger. We hebben ontzettend getwijfeld of we de steeneik zouden en zullen accepteren. De vijg en de Amelanchier zijn heel mooi. De takken van de vlinderstruiken waren beschadigd hier en daar. Het was ook erg warm die dag, misschien was dat er ook debet aan.
Beste Monique, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een beoordeling voor ons achter te laten. Uw mening is erg belangrijk voor ons zodat wij onze dienstverlening steeds beter kunnen uitvoeren. We vinden het erg vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent over de kwaliteit van de geleverde boom. Kwaliteit is voor ons enorm belangrijk dus wij proberen er altijd voor te zorgen dat wij een goed product bij u leveren. Ik had u graag even telefonisch willen spreken maar u bent helaas niet bereikbaar. Ik zou graag even met u in contact willen komen om te kijken of ik nog iets voor u kan betekenen. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Wij waren zelf helaas niet thuis tijdens de bezorging ,het is nog maar de vraag of ze het halen omdat er enkele takken afgebroken waren.ook zou ik bij bepaalde bomen andere netten gebruiken omdat deze zeer moeilijk te verwijderen waren zonder de boom te beschadigen
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bestelling wordt binnen een paar dagen bezorgd. Helaas was de boom beschadigd geraakt - kan een keer gebeuren tijdens transport - en werd vervolgens al na een paar dagen netjes door een andere vervangen. Betrouwbaar bedrijf dus.
Bomen zonder wortels ook na omruilen dus nooit meer
Beste Ben, Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling over Bomenbezorgd.nl. Inmiddels hebben wij contact met u gehad, maar helaas staat u niet open voor een passende oplossing of uitleg betreffende de levering. Hierdoor kunnen wij helaas op dit moment niets voor u betekenen. Mochten wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Mooie boom geleverd
Keurig op de hoogte gehouden van levering en levering keurig en compleet geleverd.
Op een specifieke datum laten bezorgen was geen probleem, prima communicatie via Whatsapp en telefoon. Alles is compleet en tot in de achtertuin geleverd. Ook een goede prijs/kwaliteitverhouding!
Goeie service !
Beste Marco, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen een beoordeling voor ons achter te laten. Wij waarderen dit enorm! Wij zijn druk bezig met het verbeteren van het bezorgen van grote (palm)bomen. We streven er naar dit in de toekomst anders uit te kunnen voeren zodat de bomen op en nette manier bij u geleverd kunnen worden. Fijn om te horen dat u wel tevreden bent over onze service en dat de palmboom er momenteel goed bij staat. Wij wensen u veel plezier aan de palmboom en hopen u natuurlijk in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Goeie service ! Tot dat bezorger kwam die de Palm boom nog niet eens van de vrachtwagen af kreeg omdat hij maar alleen was ! En boom gewoon op straat heeft moeten achter laten ! Tot dat ik thuis kwam van mijn werk !
mooie dakvorm-ambers bezorgd.. goed en optijd geleverd..
boom was dood, netjes een nieuwe gekregen.
Zowel de chatsessie als de levering verliepen vlekkeloos. Ondanks de opgave van de afmetingen via de chatsessie viel de Palmboom veel groter uit dan we dachten, maar niet getreurd, hij staat gewoon prachtig op het terras !! Supervriendelijke chauffeur !! Gewoon een aanrader, ik raad iedereen aan om bij dit bedrijf te winkelen !!!
Fijne communicatie Goede ervaring
de levering is correct uitgevoerd binnen het aangegeven tijdsblok. De olijfboom is overeenkomstig de aanbieding, zelfs nog hoger dan verwacht!
Prachtige dwergdadelpalm online gekocht. In het echt nog groter dan verwacht. Bezorging was vlot en de communicatie over de bezorging goed.
tijdens het opzoeken op hun site kon ik chatten, dat hielp me goed. bezorger was op tijd en erg vriendelijk . mooie boom
heel goede service op alle vlak
Bij een volgende bestelling ga ik zeker eerst hier .kijken .
Prima bezorging waar voorafgaand duidelijk bezorgtijd gecommuniceerd werd. Schitterende boom waar ik elke dag nog blij mee ben. Niets dan lof.
TOP
Mooi bomen gekocht, goede levering en duidelijk hoe we moesten aanplanten!
De Japanse treursierkers werd afgeleverd binnen de door bomenbezorgde richtlijnen op zaterdag om 8.10 uur. Staat nu een paar dagen in de tuin maarbbloeien doet hij pas in het voorjaar. Even afwachten dus. De Japanse treursierkers ziet er gezond uit!
Van bestelling tot beplanting een geweldige ervaring. Goede contact met de klantenservice die goed onze vragen hebben beantwoord. De mannen waren op tijd met de levering en we kregen een boekje met hele duidelijke instructies over de beplanting.
Super goed geholpen door Lisanne van de klantenservice. Bomen mooi op de afgesproken tijd bezorgd door n vriendelijke jongeman.. Uitstekende service een dikke 10!
in deze tijd begrijp ik zouden eigenlijk alleen bomen uit pot nog gepland kunnen worden. Deze boom was zeker niet in pot gekweekt maar recent in pot gezet. Een grote kluit in metalen net met losse aarde verder. de bezorger had geen steekwagen. boom was erg zwaar. uiteindelijk schouder geforceerd bij helpen verplaatsen van boom naar de achtertuin. had bij bestelling geen idee van gewicht. als ik dat had geweten had ik boom laten plaatsen, het kunnen volgen van bezorger op tracking en duidelijk tijdsindicatie was zeer goed geregeld,. ik ben na het geven van deze beoordeling benaderd door bomenbezorgd.nl Het is een goede zaak dat mijn ervaring serieus wordt genomen. Men heeft geprobeerd het goed te maken, heb daarom beoordeling iets verhoogd naar voldoende. Ten aanzien van wel/niet aanbevelen sta ik neutraal, maar die keuze wordt niet geboden.
Beste JJ, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een beoordeling voor ons achter te laten. Wij waarderen dit enorm. Uw feedback is erg belangrijk voor ons zodat wij onze service steeds meer kunnen verbeteren. Zoals telefonisch met u besproken kan een boom met kluit nog steeds goed geplant worden. Dit mag geen invloed hebben op het aanslaan van de boom. Daarnaast heeft u een garantietermijn van 2 maanden, mocht er na deze tijd nog iets gebeuren dan zijn wij de moeilijkste niet. Uw tip om meer informatie te verstrekken over het gewicht van grote bomen nemen wij ook zeker mee. We hopen u in de toekomst graag nog eens van dienst te mogen zijn. We laten dan graag zien dat het ook anders kan! Wij wensen u veel plezier aan de boom. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Nijburgsestraat 53