Correct op afspraak, zeer vriendelijk personeel en een duidelijke handleiding Zeer tevreden!
Vriendelijk personeel. Flexibel. Goede service Wel kleinere boompjes gekregen dan aangegeven in de beschrijving en foto’s
Kwaliteit liet bij levering te wensen over. Nadat ik een mail heb gestuurd kwam er een keurig voorstel en de reactie was snel. De klacht werd accuraat afgehandeld.
Heel fijn dat je je bestelling kan traceren. En hele vriendelijke mannen die de boompjes kwamen in plaatsen.
Kreeg een verkeerde boom geleverd. Contact gehad met klanten service en zonder problemen opgelost. Zeer klantvriendelijk.
Via de mail werden we goed op de hoogte gehouden over de levering
Prima ervaring.
Levering in eerste instantie niet naar wens, maar ik ben zeer tevreden met de oplossing!
Originele beoordeling
levering een groot drama heel veel takjes geknakt Boom vertoont roestvlekken uiteinden takken uitgedroogd blad krult niets goed te melden
Eenvoudig bestelproces en prima aflevering.
Exact wat we verwachten, keurig geleverd.
Mijn granaat appelboom goed ontvangen heeft efe betreurt als ik hem in volle grond zette maar is er goed aan het doorkomen
Iets later dan verwacht...
Tijdens de bestelling werd al duidelijk aangegeven dat de bezorging van de heester wat later kon zijn . Dat is iig al fijn om te weten wij hadden dan ook geen 'haast' hiermee . Achteraf was ie er toch nog snel. De communicatie verliep duidelijk met bezorgdag en op de dag zelf was er een track&trace te volgen met echt de rijroute. We konden precies volgen waar de bezorgers waren. De heester is netjes door de mannen in de tuin afgeleverd hij is mooi en naar onze wens. Enig minpunt vonden wij de plastic gaasverpakking waarin ie gedraaid zat. Veel losknippen en allerlei vezels/slierten bleven erin hangen even plukken dus. Verder heel tevreden!
Goede levering en service .
Super goed
alles van begin tot einde netjes geregeld!
Goede bezorging, exact volgens afspraak. De boom viel iets tegen bij de ontvanger.
Bestelling ging soepel en de afhandeling met bezorging was perfect
Aardige deskundige service. Wij hebben vier bomen met aanplantservice besteld, waren vergeten de aanplantset erbij te bestellen. werden pro-actief gemaild, binnen 5 min geregeld, top!! Ook het aanplanten zelf, ik kan alleen maar positief zijn. De volgende keer staat een stuk Limburgse vla voor jullie klaar!!!
De bomen waren beschadigd tijdens transport De bladeren waren gebroken aangekomen De bezorger weigerde en had geen enkel equipment om ons te helpen waren moeilijke momenten voor ons niet zo zeer een aanrader
Beste, Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Ik heb geprobeerd telefonisch en per mail contact met u op te nemen, om de levering te bespreken. Helaas heb ik tot op heden niets van u vernomen. Ik hoor graag nog van u, zodat ik een passende oplossing kan bieden. Met vriendelijke groet, Liset | Bomenbezorgd.nl
Na 4 weken vooraf online gekocht te hebben gingen ze bomen leveren. Dag voordien netjes een mail gekregen dat ze gingen leveren op bepaald uur. In de late namiddag nieuwe mail gekregen dat onze gewenste bomen niet meer ter beschikking waren. Andere bomen besteld en weer mailtje voordien met geleverde tijd. Na een half uur na de vermoedelijke levertijd telefoon gekregen met de melding dat leverancier een ongeval had en onze bomen beschadigd waren. Daarna niks meer gehoord tot we zelf boos zeiden dat er voor woensdag nieuwe moesten geleverd zijn. Daarna was t ok. Heb gewoon wrang gevoel dat ze onze eerste levering aan iemand anders gegeven hebben.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vrijdags besteld ,zaterdag opgehaald super geregeld. Alleen de stamdikte klopte niet met wat er op de site staat , 4 tot 6 cm is niet wat ze hadden , eerder duim dikte . Maar goed ze staan er prachtig bij en nu kunnen ze groeien., Na een mail gekregen te hebben en uitleg te hebben gehad stel ik bij deze mijn beoordeling naar een 9 . Kom zeker in de toekomst terug om andere bomen te kopen.
Originele beoordeling
kan niet anders zeggen dat de service, kwaliteit en de prijs meer dan goed is. ik kom zeker snel terug voor project nr 2: de voortuin
De Waaier Palm ziet er geweldig uit en de service van de chauffeur was uitstekend , levering was snel en op afgesproken tijd. Correct geholpen bij de klantenservice
Originele beoordeling
De boom ziet er geweldig uit en de service van de chauffeur was uitstekend , levering was snel en op afgesproken tijd. Minpunt was dat de boom zonder een kraan van de vrachtauto gehaald moest worden en er vanaf gegooid werd met kans op beschadiging van de boom. Was dit niet het geval geweest was de beoordeling 5 sterren geweest
Netjes afgeleverd met plantinstructie. Goede service
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk