Goede kwaliteit en een perfecte service

Onze bestelde bomen werden vroeg afgeleverd door vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. De kwaliteit is goed en de bomen waren goed verpakt voor het transport. Helaas bleek er een verkeerd tasje te zijn afgegeven, waardoor ik boomband en spijkers had voor 1 boom ipv 2. Dit telefonisch doorgegeven en binnen 2 werkdagen had ik ze binnen via de post met een heel net kaartje er bij. Prima service dus.

Aanrader

Overzichtelijk websites Levering zijn gratis Levering tijd perfect zoals afgesproken en de chauffeur vriendelijk Ik raad bomenbezorg iedereen aan hier in België en Nederland natuurlijk Ik ben zeer tevreden

Goede vriendelijke bezorging . Mooie boom

Mooie bomen, goede service

Twee mooie Japanse kersen ontvangen. Bezorger was zeer behulpzaam, maar de bomen waren aan het blad met een soort gaas omwikkeld. Bij het uit elkaar halen zaten ze vast aan andere bomen waardoor sommige takken kapot getrokken werden. Aanrader om een gladde plastic hiervoor in de plaats te gebruiken. Verder tevreden over de service.

Prima service en levering

Tevreden met datgene wat ik besteld heb.

Had een meer volgroeide boom verwacht voor de prijs.

Levering bolcatalpa duurde 2 weken. Boom ziet er anders uit dan op de foto's op de site en voor de prijs had ik een meer volgroeide boom verwacht. Wel garantie gekregen van de klantenservice. Inmiddels is het 2 weken later en de boom is al een stuk groter geworden. :)

Levering in orde. Bomen vallen kleiner uit dan beschreven op website

Vorige week bomen netjes geleverd volgens afspraak (2 haagbeuk) Maat van de bomen (haagbeuk) besteld 500-700cm stemt echter niet overeen met de geleverde bomen, Bomen maar 400 cm hoog. Één van de geleverde bomen stond nauwelijks in blad.

Zeer nette levering en een goedverzorgd product.

Goede communicatie over levering. Palmen zagen er fris en verzorgd uit. De eigen bezorgdienst heel goed en met kennis van zaken, kortom een aanrader!

Leveren wat ze aanbieden en ook op tijd

Levering was exact op tijd, chauffeur belde eerst netjes omdat zo'n boom niet vaak bij de voordeur komt te staan. Boom (Dak Photinia fr. 'Red Robin') is exact zoals op de website en inmiddels weten we ook dat hij het naar zijn zin heeft in onze tuin.

Voor tweede keer bestelling uitgesteld

1 keer uitstellen kan 2 keer slecht

Product goed, service uiterst matig

Heel vaak zelf moeten informeren rondom de levertijd die ondanks bevestiging toch duidelijk overschreden werd. Was volledig onnodig wanneer we netjes op de hoogte gehouden zouden worden en ook van te voren, niet als de hovenier staat te wachten om te kunnen aanplanten.

Wow, wat een aandacht!

Bomenbezorgd.nl heeft een prachtige website met alle soorten exotische bomen. Omdat het wel eens lastig kan zijn om te bepalen hoe groot een boom in werkelijkheid is zetten ze er een mens naast zodat je goed kan bepalen hoe groot de boom is. Hierdoor keuze snel gemaakt. Bestelling werd direct bevestigd en snel kwam het bezorg moment. Chauffeur was prima op tijd en bracht de boom via de steeg in onze achtertuin. Verder hielp hij nog even om de boom in een andere pot te zetten. Deze firma heeft al zijn afspraken nagekomen en zelf overtroffen! Op zoek naar een betrouwbare leverancier, bomenbezorgd.nl is een aanrader!

Via de site is het duidelijk en makkelijk te bestellen palmboom welke geleverd is top kwaliteit en gelijk aan de website info. Hierna nog kleinere variant besteld helaas uitverkocht maar ter compensatie 2 maten groter met een kleine bijbetaling. Super service en levering!!

Niets op aan te merken. Top!

Mooie struiken besteld, Portugese Laurier. Zijn keurig afgeleverd aan huis. Goede kwaliteit tegen scherpe prijs.

bezorging prima verlopen

werd lekker op tijd gebracht, snel uitgeladen dus we konden snel aan de gang.

Bezorgd op afgesproken tijd. vriendelijke bezorger. Mooie boompjes goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Bomen prima. Bezorger slecht

Bomen niet netjes weggezet. Overal aarde op stoep en buiten op de weg. Er waren ook een aantal potgrond zakken deels open gescheurd. Ik was niet bij de aflevering maar het leek mij erg lomp gedaan. Tasje met boekje spijkers en riemen was wel fijn.

Goede levering.

Leuke spontane man kwam de boom leveren, top.

De punus is prima afgeleverd, maar de 2 rodondendrons niet.

De al eerder afgeleverde boom in pot doet het goed. De 2 rodondendrons zijn afgeleverd (niet door Boomzorg zelf) met losse droge wortels en zien er zielig uit. De ene groter dan de andere voor veel geld. De chauffeur die dat ook zag, heeft mij meteen geholpen ze in het al klaar gemaakte gat te plaatsen. Het is afwachten of dat wat wordt. Groet Olga. Aanbevolen keur voor de boom, ja. Maar voor de planten, nee.

Correcte levering van mooie palm

Toch wel even spannend om een palm op afstand te kopen. Maar onze ervaring zijn zeer positief. Aflevering tot in de tuin en de palm zag er boven verwachting mooi uit.

Klacht prettig afgehandeld!

Moeraseik besteld. Op dag van levering schoof het tijdsvak steeds verder op, waardoor de boom 2 uur later was dan aanvankelijk gepland. Boom zou tussen de 3 en 4 meter zijn, was van kluit tot het hoogste punt 3m10, zeer minimaal dus. Kreeg een medium aanplantpakket, terwijl ik voor een groot aanplantpakket betaald had, bezorger had die echter niet meegenomen. Moest bovendien eigenhandig de boom door het huis naar de achtertuin slepen, levering bleek tot de deur. De boom is verder wel gezond. Tevreden met de gezonde maar kleine boom, maar de service en randzaken kunnen beter. Naar aanleiding van mijn klacht kreeg ik een cadeaukaart toegestuurd! Dat beschouw ik als een; prettige tegemoetkoming. Nette klantenservice, zeker een aanbeveling waard!

Super goede en snelle service

Super goed geregeld. Er was vertraging met de levering. Maar dit werd zeer duidelijk en goed gecommuniceerd. Zeer tevreden over de bomen. Goede en duidelijke informatie over de verzorging en het planten.

Geheel volgens afspraak en hele mooie boom bezorgd

perfect op tijd geleverd volgens afspraak

die is gewoon goed

Voor mij een topbedrijf die voor zijn klanten zorgt

Ik heb bij dit bedrijf al verschillende bestellingen gedaan en ik moet zeggen bij elk probleem wordt er een regeling getroffen de klant staat bij dit bedrijf op de eerste plaats .Dit bedrijf denk aan zijn klanten en geeft een zeer goede service na verkoop. Top bedrijf zal dit aan zeker iedereen aanraden ik ben alvast 200% tevreden.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk