Redelijk exemplaar boom

Bij de bezorging vonden we de boom niet geheel overeenkomen met de foto op de web-site. De boom was erg smal met nauwelijks takken. Terugsturen is ook lastig. Dus toch maar in de grond gezet. Nadat we foto's van de boom hadden toegestuurd reageerde de klantenservice heel netjes en adequaat. Men verzekerde ons dat de boom snel en mooi zou uitlopen. Indien dit niet zou gebeuren wordt de boom in het najaar alsnog omgeruild. Al met al een goede afwikkeling en service.

Mooi boom, aardige bezorger!

Alleen maar positief :)

Het ruikt naar Toscane

Correcte levering zoals via mail doorgegeven . Mooi exemplaar en goede hoogte , hij schittert naast zicht op het meer (canvas tuinposter) . Zijn zeer tevreden !

Snel geleverd een prima kwaliteit

Struiken steden snel geleverd en goed overleg waar te bezorgen.

Snelle en nette levering

Doen wat ze beloven. Keurig. Boompje is van goede kwaliteit.

Op tijd geleverd maar slordig

Bezorger stond in de ochtend al op de stoep. Wij waren niet thuis en hadden vooraf kunnen doorgeven waar de boom dan zou worden neergezet. We hebben ook enkele zakken aarde besteld. Deze werden gewoon in het gras gelegd, terwijl er naast ruimte zat was op het grind of terras om ze neer te leggen. De boom werd ook naast het huis neergezet en niet erachter zoals gevraagd. De boom zelf is zeker niet zo mooi als op het plaatje getoond, nadeel als je via internet besteld. Hopelijk kunnen we hem komend jaar in een betere vorm snoeien.

Prima communicatie en service.

Mijn dochter heeft voor mij een prachtige cipres besteld van 4,5 meter. De boom werd prima volgens planning gebracht door een vriendelijke en kundige medewerker. De plantservice was niet beschikbaar. Ik heb samen met mijn vrouw de boom geplant volgens de aanwijzingen van in het meegeleverde boekje. Een zware klus ....! Wij twijfelen nog over de vraag of de boom goed aangeslagen is .....

Bezorg afspraak was perfect

Prima Cipress en netjes snel thuisbezorgd

Mooie Cipress, snel geleverd, uitgebreide plant brochure erbij. Helemaal top

Tevreden

2 steeneik leibomen gekocht met het complete pakket erbij alles werd bezorgd in de voortuin wel jammer dat er verkeerde palen bij zaten te kort, bomen waren 3.60 palen waren 2m. Dus zelf nieuwe palen halen bij Praxis. Contact opgenomen met klantenservice alles werd netjes afgewikkeld tevreden klant.

Zeer goede communicatie betreffende levering en goede kwaliteit van boom

Door ziekte van de chauffeur iets langer moeten wachten op de levering maar daar wers ik goed van op de hoogte gebracht. De boom die ik bestelde doet het ondertussen zeer goed en ik kijk uit naar de bloei in de zomer. Zeer tevreden.

Levering is goed en op tijd. De prijs kwaliteit verhouding viel een beetje tegen.

Goede service met mooie producten

Tot de volgende keer

Attente club

We hadden een best wel duur boompje besteld. Deze was op het verkeerde adres geleverd. Gebeld en de volgende dag zouden ze hem ophalen en alsnog afleveren. Het boompje stond vlakbij, dus heb hem zelf opgehaald. Volgende ochtend gebeld dat het geregeld was. Helemaal prima. Dag er na een cadeaubon twv €50,- in de brievenbus als goedmaker. Bijzonder attent. Enen serieuze goedmaker. Boompje was prima verpakt en geleverd verder, ziet er mooi uit.

Perfekt

Goede kwaliteit en afhandeling.Dank

Het wordt erg goed geregeld.

Ook de track en trace met de auto is heel erg prettig!

Prima service, ook in België

Dit was de tweede keer dat we bij bomenbezorgd.nl besteld hebben. Zeer goede en correcte service, snelle levering, ook in België!

Website overzichtelijk. Bezorger uitermate vriendelijk

Top geregeld

Waaierpalm besteld, deze werd netjes volgens afspraak afgeleverd en staat nu vol trots in onze tuin. De bezorger heeft de boom netjes bij ons op de aangewezen plaats neergezet.

Goed bereikbaar en service

Keurig en op afgesproken dag geleverd Goede kwaliteit

Gewoon goed snelle levering

Snelle levering ,prachtige coniferen,nette bezorger

In één woord perfect

Duidelijke communicatie, leverde eerder dan verwacht. Handige instructies bij het aanplanten. Boom heeft wel wat beschadigd blad, maar denk geen probleem.

Gewoon een prima service.

Klantenservice reageert uitstekend. Netjes geholpen en keurig volgens afspraak geleverd! Dank!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk