Alles verliep heel vlot. Van bestelling tot afleveren en planten.
Beste Helena, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Geleverd conform bestelling en afspraak
Beste Arjan, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Keurig afgehandeld
Beste Bruno, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen, zien er goed en gezond uit. Erg snelle bezorging, Leuke aardige chaffeur, goede service. Ik ben erg tevreden.
Beste Conny, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Gemakkelijk te bestellen en een mooie korting gekregen , ondanks de grote drukte een snelle en zeer correcte levering ( s' morgens geleverd s'middags geplant ) . Nu maar hopen dat de bomen snel aanslaan . PS ; Doe zo voort.
Beste luc, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Super fijne en goede service zowel bij het online bestellen als het leveren en plaatsen van de bomen. Alleen hadden we geen datum, dag en tijd van de levering gekregen maar gelukkig waren we thuis. Dus zijn erg blij met onze bomen.
Beste Tineke, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mijn eerste bestelling ( Leilaurier EN Glansmispel leiboom) zeer tevreden over. Tweede bestelling: Japanse treur sierkers en Perzische slaapboom wat minder. Ik begrijp het feit dat bladverliezende boomen Er in deze tijd niet op hun best uitzien, maar ik ben een beetje teleurgesteld dat mijn Japanse treur sierkers slechts 3 taken heeft(heelemaal bovenaan) De Perzische slaapboom 3 goede taken en 1 agfebroken. Ook de hoogte 200 MET pot, niet zonder zoals gemeld. Aanbevelen heb ik ja ingevuld, echter zal ik kijken hoe mijn tweede bestelling later in het seizoen ontwikkeld voordat ik het daadwerkelijk doe.
Beste Susan, Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Dat is natuurlijk niet hoe we het graag zien! We nemen even contact met je op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hopelijk kunnen we het snel naar tevredenheid afhandelen! π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
positief tav contact , materiaal, bezorgafspraak
Beste Jeanne, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Wij hebben een kleine coniferenhaag laten bezorgen en aanplanten. Keurig werk geleverd.
Beste Desire, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Online bestelling ging gemakkelijk, snelle reactie en levering door vakkundige meneer. Op site wordt goed uitgelegd hoe je de boom plant en bij de levering zat een mooie uitgebreide folder nogmaals hoe te planten! Heel fijn
Beste Heer/Mevrouw, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Goede communicatie, waardoor boompjes op goede plek zijn afgeleverd. Jullie App gaf mij de moglijk jullie bezorgdienst goed te volgen.
Beste Piet, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Onze ervaring is erg positief. Duidelijke website, vriendelijke chauffeur die de boom tot in de tuin hielp en snel contact toen we nog wat vragen hadden achteraf.
Beste Pinky, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Blij met het product en de levering.
Beste Jan, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Ik heb een meerstammige perzische slaapboom gekocht en een meerstammige naaldboom, beide ongeveer twee meter, voor de naaldboom veel geld betaald . De perzische slaapboom is zoals ik had verwacht. Een stam die zich laag bij de grond opsplits in meerdere uitlopers. De naald boom bestaat echter drie losse stammetjes die in een driehoek in de pot zijn geplant en waarbij de wortels met elkaar vergroeid zijn. Begreep van iemand op mn werk die ik erover sprak dat als de boom groeit de stammen dikker worden en het zodoende zal gaan lijken alsof het een stam is die zich opsplits. Net als bij een vorige bestelling is het toch net even anders dan ik dacht, misschien is mijn kennis te beperkt, maar dat kan toch opgevangen worden met gedetaileerde product informatie? Vorige keer verliep alles goed tijdens de levering. Deze keer iets minder , kwa communicatie.
Er was duidelijk gecommuniceerd wat ik kon verwachten. De producten, de werkwijze etc.. Toen er twijfel was i.v.m. vorst is er telefonisch contact opgenomen. Bij uiteindelijke levering snel en deskundig bomen geplaatst. erg tevreden
Beste Heer/ Mevrouw, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Wij zijn erg blij met de mooie bomen en de plantinstructie!
Beste Marlene, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Binnen 10 dagen geleverd Binnen 20 min in de grond inclusief verankeringspalen. Top service en een mooie boom
Beste Mirjam, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Top bedrijf en boom
Beste Liesbeth, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Effies wachten of de boom aanslaat
Beste Heer/Mevrouw Van Der Knaap, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Prima verzorgd. Boom is netjes geplant. Ben heel blij met mijn boom.
Beste Monique, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Beste Heer/Mevrouw, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Beste Henk, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Judasboom besteld en zeer tevreden qua levering en kwaliteit. Ik kan dit iedereen aanbevelen.
Beste Gerrit, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Telefonisch goede informatie. Vriendelijk. Bezorging keurig op tijd. Behulpzame bezorger. En het is een schitterende boom.
Beste Antje, Bedankt voor je bericht, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Correcte levering op aangegeven moment
Beste Han, Bedankt voor je bericht. Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Bomen lagen op de afgesproken plek. Ik kon er meteen mee aan de slag. Ook goede documentatie bij de bestelling ontvangen. Top!
Beste Bert, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.