Goede service maar bezorgd op t verkeerde adres maar dat was geen ramp!

Goede service maar bezorgd op t verkeerde adres maar dat was geen ramp!

Professioneel & goede dienst naverkoop

Vlotte bestelling, met de bomen wordt ook een boekje geleverd met uitgebreide instructies voor het planten + onderhoud. Bomen bezorgd voorziet ook een prima dienst naverkoop waar je via whatsapp vragen kan stellen en eventueel foto's kan doorsturen om uw probleem beter te kunnen toelichten. Ik heb daar gebruik van gemaakt omdat 2 van mijn 3 geleverde bomen geen nieuwe twijgjes kregen. Er werd al een paar minuten later duidelijk antwoord gegeven. Enig minpuntje is dat de 3 geleverde bomen niet dezelfde stamhoogte hebben. Er is 50 cm verschil tussen de kleinste en de grootste boom.

Goede website, snel.en vriendelijk geleverd, boom sloeg meteen aan

Goede website, snel.en vriendelijk geleverd, boom sloeg meteen aan

Super product ontvangen!

Goede kwaliteit boom ontvangen van bomenbezorgd. Ik ben er erg blij mee!

Super goede service

service en bezorging waren goed

bezorging was goed en de bomen en planten waren mooi

Zoals mijn eerdere bestelling ook nu weer keurig afgeleverd. Vriendelijke en correcte medewerker. Zal hier zeker vaker een bestelling doen.

Prima boom

De boom.kwam later als was afgesproken maar een goede ervaring.. Duidelijke site en voldoende informatie. Ook betaalbaar.

Mooie boom goede uitleg

Keurig op tijd bezorgd. Goede instructie en de boom doet het zeer goed

Uitstekende services

Geen reactie van de klantenservice!

Op 07/05 werd de Perzische slaapboom op afspraak aan huis geleverd. Prima! Op 12/05 hebben wij via mail aan de klantenservice onze bezorgdheid geuit omtrent de 'gezondheid' van de boom die toen nog niet de minste aanzet tot bladvorming vertoonde (en nu vandaag, 24/05, nog steeds niet). Sta ons toe, omdat u eerst niet reageert maar daarop wel een beoordelingsmail stuurt, te antwoorden met: 'Neen, niet alles is okay!' mvg, Johan en MIeke Rechtzetting... want toen bleek één dag later dat een vriendelijk antwoord van 'Bomenbezorgd' reeds weken in onze spam bengelde. Onze gemeende excuses. Een duimpje!

Producten en levering zoals besteld en afgesproken

Makkelijk bestellen, goede informatie per mail, netjes afgeleverd. Bomen gaan nu uitlopen. Resultaat wachten we af, maar hebben alle vertrouwen

Levering duurde bijna een maand! Weinig boom voor betaalde prijs. Naar tevredenheid opgelost.

Heb spijt van mijn aankoop en heb dit ook te kennen gegeven. Bestelde boompje was heel klein met erg dun stammetje voor een forse prijs. Bij tuincentrum in de buurt had ik veel minder hoeven te betalen voor een meer volwassen boom. Heb gevraagd of ik het boompje retour kan doen en ben nu in afwachting van reactie van Bomenbezorgd.nl. Update: na mailtjes over en weer zou ik een nieuwe boom ontvangen, die meer aan mijn verwachting zou voldoen. Dit is helaas niet helemaal goed gegaan. Daarop afgesproken dat het boompje weer zou worden opgehaald en ik het geld teruggestort zou krijgen. Inmiddels is dit gebeurd en heeft Bomenbezorgd daarnaast nog een waardebon gestuurd ter compensatie. Al met al netjes opgelost.

Mooie boom, precies op afspraak

Boom werd keurig afgeleverd in het aangegeven tijdslot. Boom ziet er gezond en verzorgd uit.

Top kwaliteit & Correcte afhandeling

Alles volgens afspraak verlopen

Netjes afgeleverd tot in ons achtertuintje

Echter de perzische slaapboom loopt nog niet echt uit. Klein beetje groen te zien nu.

Goede bezorging

Goede bomen gezond en een goed wortelstelsel

Mooie bomen. Goede bezorging

Mooie bomen en zorgvuldige bezorging volgens planning.

Bezorging in overleg Afspraak wordt nagekomen Ook nog eens in de achtertuin Zodat ik gewoon kon werken En hele mooie bomen Toppp

Goed geregeld volgens afspraak

Bomen op tijd geleverd volgens afspraak.

Mooie boom, makkelijke bestelling

Heel veel keus, levering kon zelfs op de gewenste dag.

Super service

-Super kwaliteit palmboom. -uitstekende communicatie. -geweldige levering. Kortom zeer tevreden met bomenbezorgd.nl

De bestelde bomen werden conform afspraak geleverd. Inclusief een duidelijke aanplant instructie.

First rate customer service!

Er was een miskoop bij ons geweest... Maar de mensen van customer service had geduld en wij hebben samen een oplossing gevonden. Ze reageerde snel en zo vriendelijk. Onze bomen van daar doen het ontzettend goed. Aangeraden op verschillende niveaus.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk