Telefonisch goede informatie. Vriendelijk. Bezorging keurig op tijd. Behulpzame bezorger. En het is een schitterende boom.
Beste Antje, Bedankt voor je bericht, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Correcte levering op aangegeven moment
Beste Han, Bedankt voor je bericht. Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Bomen lagen op de afgesproken plek. Ik kon er meteen mee aan de slag. Ook goede documentatie bij de bestelling ontvangen. Top!
Beste Bert, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
De hulst op stam zijn netjes bezorgd, de planten hebben de afmetingen zoals wij de bestellen hebben gedaan 3 meter
Beste Peeters, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Twee keer leibomen besteld bij dit bedrijf. Uitstekende kwaliteit en ook volgens afspraak snel bezorgd.
Beste Erik, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd
Vriendelijke snelle reactie betreffende bestelling. Topprodukten.
Beste Roland, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Keurig bezorgd, je kon het autootje goed volgen. Waardoor je niet een hele dag zit te wachten. Bezorger gaf ook nog wat aanwijzingen voor het planten van de boom.
Beste Anouk, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Zie boven
Beste Jelle, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
De boom werd op tijd geleverd, met duidelijke en volledige uitleg. Verschillende opties, inclusief laten planten --indien gewenst - zijn mogelijk. Wij zijn zeer tevreden.
Beste Bjorn, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen
Beste Dennis, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Goede bomen snelle bezorging!
Beste Bertjan, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Mooi optijd, met duidelijke communicatie en professioneel geplaatst.
Beste Micheal, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Heel tevreden
Beste Renske, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Bezorging zoals gepland
Beste lucien, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
In eerste instantie had ik een boom besteld die bij aankomst erg tegenviel, zowel de kwaliteit als het formaat. Besloten om direct contact op te nemen met Dominique van Bomenbezorgd en die heeft mij super goed geholpen. Uiteindelijk besloten om iets bij te betalen voor een grotere variant, een week later kon de boom worden omgeruild door een vriendelijke bezorger. Nu, met de nieuwe boom ben ik super blij en hij staat te shinen in mijn tuin. Bedankt wederom!!
Beste Max, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π Wat super leuk om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Alles zoals beschreven. Netjes contact vooraf levering, en geleverd op de plaats waar we het wilden.
Beste Johannes, Dankjewel voor je review! We nemen je feedback mee en hopen dat je boom goed zal groeien. Mocht je nog iets missen of een tip voor ons hebben, we staan altijd open voor verbeteringen! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Team Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Alles zoals beschreven. Netjes contact vooraf levering. Transportschade viel wel tegen. Paar mooie takken afgebroken van de geleverde plataan.
Meerdere keren besteld bij bomenverzorgd.nl Steeds een prima en correcte communicatie en mooie tijdige levering volgens de aangeleverde track en trace en niet te vergeten vriendelijk personeel. De maatvoering verrast iedere keer weer (groter dan de maximaal aangegeven grootte)
Er zat ook een volledige brochure bij met een handleiding om de bomen te planten en de zorg nadien. Heb ook telefonisch contact gehad met 1 van de medewerkers, wat ook heel vlot verliep.
Beste Sofie, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
2e keer wat besteld via jullie voldoet goed!
Beste Gea, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke website,keuze mogelijkheden ruim en de bestelling makkelijk te maken,de terugkoppeling heel duidelijk met afgesproken tijd . Folder geeft stappenplan mooi weer
Beste Louis, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
als boven. Met de aanvulling dat alles klopte van eerste tot laatste contact. Volgens mij vindt de Amberboom het ook prima bij mij :) met groene groet Peter
Beste Peter, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Werkelijk een prachtige 'boom' (toscaanse jasmijn in dakboomvorm). De chauffeur vertelde dat hij bij elke stop complimenten had gekregen over dit exemplaar. Goed en vakkundig geleverd.
Beste Roos, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Op tijd geleverd, neergezet waar gevraagd, prachtige bomen, stap voor stap hulp bij planten. Goed hoor! EΓ©n tip; de bevestiging duurt echt te lang.
Beste Nathan, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Via internet bomen besteld. Werden geleverd zoals afgesproken. Verder geen rompslomp
Beste Ame, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Bij levering van boom hebben wij toch gekozen voor een andere. De Chauffeur nam hierover contact en dat was geen probleem om hem mee terug te nemen . Met de klantenservice afgesproken dat de andere boom een week later wordt geleverd. Top geregeld tot dusver.
Beste Jeroen, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.