Iedereen aan te raden dit bedrijf

Telefonisch goede informatie. Vriendelijk. Bezorging keurig op tijd. Behulpzame bezorger. En het is een schitterende boom.

Beteouwbaae

Correcte levering op aangegeven moment

Super geregeld

Bomen lagen op de afgesproken plek. Ik kon er meteen mee aan de slag. Ook goede documentatie bij de bestelling ontvangen. Top!

Netjes bezorgd

De hulst op stam zijn netjes bezorgd, de planten hebben de afmetingen zoals wij de bestellen hebben gedaan 3 meter

Twee keer leibomen besteld bij dit bedrijf. Uitstekende kwaliteit en ook volgens afspraak snel bezorgd.

Professioneel

Vriendelijke snelle reactie betreffende bestelling. Topprodukten.

Keurig

Keurig bezorgd, je kon het autootje goed volgen. Waardoor je niet een hele dag zit te wachten. Bezorger gaf ook nog wat aanwijzingen voor het planten van de boom.

Alles bestelling, betaling, bezorging en plantinstructie pico bello geregeld

Zie boven

Mooie boom, erg goede service.

De boom werd op tijd geleverd, met duidelijke en volledige uitleg. Verschillende opties, inclusief laten planten --indien gewenst - zijn mogelijk. Wij zijn zeer tevreden.

Mooie bomen

Mooie bomen

Goede bomen snelle bezorging!

Goede bomen snelle bezorging!

Zoals het hoort

Mooi optijd, met duidelijke communicatie en professioneel geplaatst.

Super service

Heel tevreden

Bezorging zoals gepland

Bezorging zoals gepland

Fantastisch!

In eerste instantie had ik een boom besteld die bij aankomst erg tegenviel, zowel de kwaliteit als het formaat. Besloten om direct contact op te nemen met Dominique van Bomenbezorgd en die heeft mij super goed geholpen. Uiteindelijk besloten om iets bij te betalen voor een grotere variant, een week later kon de boom worden omgeruild door een vriendelijke bezorger. Nu, met de nieuwe boom ben ik super blij en hij staat te shinen in mijn tuin. Bedankt wederom!!

Levering vlot en volgens afspraak

Alles zoals beschreven. Netjes contact vooraf levering, en geleverd op de plaats waar we het wilden.

Herhaalderlijk prima verzorging van geleverde bomen en heesters

Meerdere keren besteld bij bomenverzorgd.nl Steeds een prima en correcte communicatie en mooie tijdige levering volgens de aangeleverde track en trace en niet te vergeten vriendelijk personeel. De maatvoering verrast iedere keer weer (groter dan de maximaal aangegeven grootte)

Bomen werden snel geleverd en zaten beiden mooi verpakt

Er zat ook een volledige brochure bij met een handleiding om de bomen te planten en de zorg nadien. Heb ook telefonisch contact gehad met 1 van de medewerkers, wat ook heel vlot verliep.

Tot nu toe goed.

2e keer wat besteld via jullie voldoet goed!

geleverde bomen,op afgesproken tijd

Duidelijke website,keuze mogelijkheden ruim en de bestelling makkelijk te maken,de terugkoppeling heel duidelijk met afgesproken tijd . Folder geeft stappenplan mooi weer

prima website en dito services

als boven. Met de aanvulling dat alles klopte van eerste tot laatste contact. Volgens mij vindt de Amberboom het ook prima bij mij :) met groene groet Peter

Werkelijk een prachtige 'boom' (toscaanse jasmijn in dakboomvorm). De chauffeur vertelde dat hij bij elke stop complimenten had gekregen over dit exemplaar. Goed en vakkundig geleverd.

Alles volgens verwachting en afspraak

Op tijd geleverd, neergezet waar gevraagd, prachtige bomen, stap voor stap hulp bij planten. Goed hoor! EΓ©n tip; de bevestiging duurt echt te lang.

Prima op afspraak geleverd

Via internet bomen besteld. Werden geleverd zoals afgesproken. Verder geen rompslomp

Bij levering van boom hebben wij toch gekozen voor een andere. De Chauffeur nam hierover contact en dat was geen probleem om hem mee terug te nemen . Met de klantenservice afgesproken dat de andere boom een week later wordt geleverd. Top geregeld tot dusver.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk