Precies geleverd zoals afgesproken. Mooi boompje!

Prima boom en zeer goede en duidelijke plantinstructie

Boom op juiste dag en tijd bezorgd. En pal naast plantplek afgeleverd.

Mooie bomen, door drukte wel wat later geleverd

Levering duurde langer door drukte, maar dat is duidelijk gecommuniceerd. Totaal 5 bomen besteld, zien er goed uit. In goede staat afgeleverd. 4 bomen lopen al uit, de 5e een Walnoot boom nog niet. Ik ga er vanuit dat die wat later uitloopt dan de andere bomen en die het dus ook nog gaat doen.

Correcte afhandeling.

Goed verzorgd

Makkelijke manier om bomen te bestellen. Kwaliteit is goed en het afleveren gebeurde tot in de tuin!

De site werkt goed en het is heel duidelijk wat je gaat bestellen. Er volgt duidelijke communicatie over wat en wanneer e.e.a. wordt afgeleverd. Bij het afleveren werden de bomen netjes tot in de tuin gebracht. Al met al zijn we zeer tevreden!!

Prima geregeld

Prima bezorging, keurig op tijd, prima kwaliteit

Mooie bomen, die ik ga koesteren!

Mooie bomen, maar... - Jammer dat ik er wel een paar weken op heb moeten wachten; - Dat de levering niet compleet was (er misten 2 palen); - Toch tevreden, want het is netjes opgelost!

Goede kwaliteit bomen

Prima en goed verzorgde bomen, met uitgebreide aanplantinstructies.

Goede en nette service. Ook het contact is top!!!

Alles keurig verlopen met levering

Boom zag er goed uit wel wat droog en wel 3 x een kluit gemaakt met gaas, Moet nog uitlopen maar ik ga er vanuit dat dit gaat goed komen klimplanten waren oke en lopen al wel uit

Geweldig!

Precies de tijd die aangegeven was werd onze boom bezorgd. Boom netjes voor de voordeur gezet en verder alles vriendelijk afgehandeld. Top!

Zeer klantvriendelijk

Nav de website had ik een vraag. Telefonisch prima te woord gestaan en antwoord gekregen op mijn vraag. Ook het afspreken van een moment van ophalen ging zonder 1 probleem en kon op de door mij gewenste datum en tijdstip. Ook bij het afhalen werd ik uitstekend geholpen en kreeg ook nog de nodige adviezen Nu nog even afwachten of de boom aanslaat en dan ben ik helemaal tevreden.

Geweldige bezorging

De struiken zien er prima uit. Gelijk dezelfde dag in de grond gezet en om de dag water gegeven. En ik begreep ui de instructies dat lidar mogen tijdje vol moet houden bijdroeg weer. Ze staan er nu mooi bij en hoop dat ze zo blijven.

Correcte webwinkel en personeel

De A. lamarckii gekocht, is in vorm gesnoeid en de wortel is goed ingepakt. Vriendelijke personeel.

De klantenservice hielp ons uitstekend. Onze boom zag er iets anders uit dan we hadden verwacht, dit is goed opgelost.

Mooie palmboom gekregen. Bezorgd tot in de tuin.

Mooie boom

Goede plant beschrijving, mooie boom. Alleen de levering was niet op de afgesproken tijd maar werd na 1 telefoontje duidelijk en geregeld.

Mooie bomen en keurig geleverd

Ik had twee bomen besteld en die zijn in heel goede staat geleverd. De levering zelf was mooi op het aangekondigde tijdstip en de leverancier heel vriendelijk en behulpzaam. De bomen staan inmiddels in de grond; nu maar hopen dat ze goed aanslaan. Prima gedaan dus. Bedankt.

Goede kwaliteit en service

Wij hebben de afgelopen 3 jaar verschillende boompjes gekocht bij bomenbezorgd.nl. Deze zijn gezond en slaan goed aan (zelfs in een periode geplant toen het heel warm was). Aflevering altijd okay en vriendelijk.

Zeer tevreden.

Netjes en op de afgesproken tijd geleverd, heel blij met het mooie boompje!

Zeer tevreden 10

Mooie boom met goede wortelkluit volgens afspraak geleverd

Dit voorjaar is het lastig om een Liquidambar leiboom te krijgen. Gelukkig kon Bomenbezorgd ze wel nog leveren. Omdat het niet duidelijk was of de boom met pot of met kluit geleverd werd stuurde ik een mailtje. Snel kreeg ik geruststellend antwoord. De boom is op afspraak geleverd in een grote pot met goed ontwikkelde wortelkluit. Inmiddels zijn we een paar weken verder en de boom loopt uit met fris groen blad. Al met al ben ik tevreden met het resultaat.

Super tevreden met de vredespalm

Ik was zeer benieuwd of hij net zo mooi was als op de foto en kan zeggen dat ik zeer tevreden ben.Ook de bezorging en de uitleg hoe ik de Palm moest planten waren top.

Goed!

Snelle bezorging en keurig op de data en tijd die was afgesproken. De klimhortensia' s zagen er bij bezorging goed uit en bloeien inmiddels erg goed. De bol katalpa ontving ik als een dor boomp(je ) maar ik ga er vanuit dat deze ook nog gaat groeien:)

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk