Diversen keren al het nodige besteld. Laatste keer een haag besteld en bleek twee verschillende te zijn. Één belletje en ook aangegeven dat ik eigenlijk een ander soort wilde, ook geen probleem. Deze werden binnen een week gewisseld. Met dank aan Liset, was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik raad dit bedrijf daarom zeer aan. Super blij mee
Vriendelijke en correcte levering
Ze waren er eerder dan gepland, dat was lastig omdat ik zelf nog asn get werk was. Bomen waren mooi, plaatsen ging minder goed, laatste 2 bomen zelf moeten planten en er was niet genoeg binddraad, band en stokken achter gelaten. Die moet je dan maar zelf ergens gaan zoeken en halen. Beetje balen
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
mooie bomen precies zoals op internet afgebeeld en ze staan er nu iets meer dan een maand en ze lijken t allemaal goed te doen. Het is nu wachten op de bloei
Mooie leibomen die het na het aanplanten heel goed doen. Verder een goed werkende klantenservice die direct en duidelijk met de klant communiceert. Zowel voor als na de levering. Fijn!
Originele beoordeling
De bij ons geleverde bomen zijn helemaal in orde. Ze lijken het heel goed te gaan doen. Meer dan tevreden. We hadden een meerprijs betaald voor het plaatsen van de bomen, aangezien het plaatsen van een rij leibomen secuur en goed moet gebeuren. Echter hadden de mannen bij levering geen gereedschap etc bij zich. Geen rolmaat, ladder of goede schep. Iets wat toch zeker nodig is voor deze klus. Mijn man was gelukkig thuis en heeft met een grote grondboor de uiteindelijke gaten gemaakt voor de bomen, en ook verder geholpen bij de plaatsing. Dat voelt naderhand best dubbel aan omdat er zonder zijn gereedschap en hulp echt geen plaatsing had kunnen gebeuren. En... we voor deze werken ook een behoorlijke prijs hadden betaald. Dus, zeer tevreden met het product, minder met de plaatsing.
Vanwege het niet doorgaan van hun vorige klus door te natte grond kwamen de bezorgers hier veel eerder. Een telefoontje was handig geweest, maar verder is alles prima gegaan.
Fijne website met duidelijke informatie. Bezorging verliep ook voorspoedig, erg fijn dat je vrijwel op de minuut af de tijd voor bezorging kan zien. Hele vlotte vriendelijke jongen die de boompjes kwam brengen en uitladen. Super geregeld allemaal!
Bomen werden tot bij de plek waar ze moesten komen , bezorgd inclusief de bijbehorende hulpstukjes om te planten .
Concurrerende prijs en vlotte en nette levering
Erg goede service en bezorging. Instructies om de bomen zelf te kunnen plaatsen waren erg duidelijk. Top bedrijf, zou ik aan al mijn vrienden aanbevelen.
Het assortiment en het aankoopproces zijn prima! De producten worden keurig bezorgd, op tijd en door prettige, hulpvaardige mensen. Inmiddels geregeld producten gekocht die het prima doen in de tuin. 1 boom sloeg niet aan. Na iets minder dan een jaar contact gezocht met de klantenservice en na samen uitzoeken waarom de boom niet aansloeg en advies heb ik een nieuwe boom gekregen. Een grote pluim hiervoor, zo ook voor de prettige afhandeling! Goede.producten en goede service dus!
Kan niet beter, doe zo verder.
Goede ervaring zeker ook met de mevrouw aan de telefoon. Erg behulpzaam. Top!!! Nu nog hopen dat de blaadjes aan de bomen komen.
Na onze eerste boom te hebben besteld bij bomenbezorgd.nl waren wij zo tevreden dat we onze tweede partij bomen ook dat hebben besteld. Wederom goede service en goede kwaliteit. De bomen doen het allemaal goed! ....niet twijfelen dus maar bestellen :-)
Prima boompje, prima levering. Onze tweede ervaring met jullie net zo goed als de eerste keer.
Bestelling werd netjes en in goede conditie geleverd,met een heel vriendelijke chaufeur
Snelle levering, goeie aanplantservice en het belangrijkste een voordelige prijs en GEEN verzendskosten. Top.
Bestellen makkelijk Afspraak voor bezorging makkelijk Bezorging was minder goed voorbereid. Ik had foto's van situatie gemaild. Bezorger had geen takel bij. Gelukkig heeft de jongeman zelf het fantastisch opgelost.
Bomen zijn zo als op de site staat, goede kwaliteit keurig bezorgd.
bezorgen is goed, service is goed.
Beste John, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het enorm belangrijk wat onze klanten vinden van de bomen en de levering. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds verder verbeteren! Iedere beoordeling is daarom waardevol voor ons! Wij hebben de foto's van uw boom mogen ontvangen, en zien hieraan dat het er vooral veel vertakkingen aan één kant van de boom zitten. De boom zal er mooier van worden wanneer de vertakkingen in het midden gesnoeid worden. Zo krijgen de takken meer ruimte, waardoor ze meer verdeeld kunnen groeien. Graag bied ik u daarom ook aan dat wij uw boom komen terugsnoeien wanneer we een nieuwe bestelling bij u komen leveren. Hierover houden we contact. Fijn u hierover gesproken te hebben en dat wij u deze oplossing kunnen bieden! Groet, Jocelyn van Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
bezorgen is goed, maar de plant is echt lelijk.
Boom in prima gezondheid en zeer gedienstig bij de levering
Overzichtelijke duidelijke website. Boom die we besteld hadden werd ondanks de Covid situatie redelijk vlot geleverd, zag er goed uit en en ook de meegeleverde documentatie was duidelijk en zeer nuttig.
Mooie volle plantjes ontvangen. Netjes op tijd en keurig in de achtertuin afgeleverd.
Niets op aan te merken, helemaal top !!
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk