Snelle bezorging, goede communicate

Mooie, gezonde boom en prima service

Mooie gezonde boom. Prima service, afgeleverd op een meter van waar hij de grond in moest.

Na bestelling werd het verder verloop en opvolging duidelijk gecommuniceerd via mail en website. De bestelde bomen beantwoordden volledig aan de verwachtingen. Dikke pluim voor de service!

Top ervaring! Mooie kwaliteit groen!

Top ervaring! Mooie kwaliteit groen

Website prima , snel besteld Vragen snel en professioneel beantwoord. Planten van de bomen in heel slecht weer Jongens bleven netjes , keurig opgeruimd.

Levering volgens afspraak met gat graven, planten, boomgrond, palen en band aanbrengen

Mooie palmbomen bezorgd!

We hadden twee grote palmbomen besteld en 50 zakken potgrond. De palmen zijn prachtig! De chauffeur hielp zelfs alles naar de tuin brengen!

Een aanrader

Ben heel tevreden over de geleverde planten. Bij de bestelling werd gemeld dat er door de grote drukte vertraging op de leveringstermijn zat. Ben blij dat ze dat op voorhand duidelijk gemaakt hebben. Vriendelijke gasten die kwamen leveren. Ook de geleverde planten waren van hoge kwaliteit. Ik ga bomenbezorgd.nl dan ook zeker aan iedereen aanbevelen!

Duurde iets langer dan 'normaal' maar voor de rest prima

Mooie binnen voor een mooie prijs. Compleet geleverd door een vrolijke en kundige bezorger.

Attent en punctueel

Het bestelde boompje was helemaal naar wens, er werd duidelijk en op persoonlijke wijze gecommuniceerd over de bezorging en de bezorger was attent en bracht het waar ik het hebben wilde en nam er alle tijd voor.

Zo mooi!

Echt supermooie bomen!

Ik maak me zorgen om mijn boom, top ziet er niet goed uit

De boom is snel geleverd en reacties zijn snel en vriendelijk. Probleem is dat de top van mijn boom er niet goed uitziet. Ik maak me daar ernstig zorgen om. Hij moet het wel gaan doen en niet afsterven. Al bij de levering zag de top donker. Aanplantgarantie is gelijk verlengd waar ik blij mee ben. Maar ik hoop dat ik dit verlenging niet nodig heb. Als hij niet aanslaat en ik krijg makkelijk en nieuwe boom ben ik heel tevreden. Ik als de boom toch aan het slaan. Maar dat weet ik nog niet en daarom twijfel ik.

Helemaal TOP

Keurige mooie boom , netjes bezorgd en nuttige brochure met aanplant instructies , Heel Blij Mee !!!

jammer dat de bestelling in 2x geleverd werd omdat er iets vergeten was om te laden, terwijl de chauffeur zie dat hij nog voorradig was

prima gegaan

voor herhaling vatbaar!

Keurige bezorging tot in de tuin! Dank! Enige kanttekening: wellicht voor in de toekomst kant en klare bomen met buitenpot verkopen, daar betaal ik graag voor, het ontzorgt, en ik neem aan voor vele interessant.

Het was top geregeld!!

Het was super geregeld en werd netjes geholpen bij de klantenservice bij vragen.

Correct en volgens afspraak geleverd! Top!

Zeer goede ervaring! Nu hopen dat de boom goed groeit! ... wordt in ieder geval volgens het boekje verzorgd.

Beukenhaag snel en keurig geleverd

De beukenhaag is geleverd met nog natte wortels en zand. Duidelijk vers uit de grond. Na levering gelijk geplant en nu hopen op een mooie haag. Thx!

Mooie boom, snel geleverd en heldere instructies voor het planten

Prima,ook nette manier afgeleverd

Mooie boompjes en struiken. Enige tegenvaller was de judas boom . Had verwacht dat ie een wat dikkere stam had Deze was net aan 1,5cm diameter terwijl ik verwachte 3 tot 7 cm dik ,maar verder mooie site, mooie struikjes en bomen . Nette bezorging

Heel tevreden

Snelle levering met vakkundige uitleg ter plaatse.

zeer goed

goede service en Vriendelijk chauffeur. Mooie bomen met duidelijke instructies.

Goeie bezorging en fijne uitleggen boekvorm. Kan het iedereen aanraden!

Prima service.

Vlot geregeld. Geleverd volgens afspraak.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk