Alles naar tevredenheid

Alles goed afgeleverd. En staan er nu goed bij.

snelle en en zeer goede levering

Overzichtelijke site, goede communicatie, snelle levering en een dikke pluim voor de leverancier. Prachtig werk

Perfecte levering volgend afspraak. Prima kwaliteit .

Zeer tevreden!

Eerste knoppen al weer zichtbaar

Vlotte en prettige afhandeling. Ook even extra aarde bijbestellen was zo gebeurd en ging goed. Keurige aflevering tot in de achtertuin.

Eenvoudige bestelling die leidde tot snelle levering van super bomen

Bomen op overzichtelijke site uitgezocht. De prijs bleek oké. Informatie op site was duidelijk en compleet en bleek na levering aan de gestelde verwachtingen te voldoen. Enkele dagen later werden de bomen tot in de tuin aan de achterzijde van de woning afgeleverd. Wortels waren goed ingepakt en vochtig genoeg tot na bezorging. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de bomen binnenkort ‘aanslaan’.

Afwachten

Beetje verwarring bij de levering: tweede boom was even zoek maar is na enig telefoneren en enig zoekwerk na een goed kwartier toch gevonden. Voorlopig te vroeg om de bomen te beoordelen: ongeveer een maand geleden geplant, maar geen van beide vertoont vooralsnog een teken van leven. De score is bijgevolg voorlopig.

Eerlijk een betrouwbaar met bomen in goede kwaliteit.

Gewoon goed.

Helemaal prima

Prachtig, mijn 2 kleine appelboompjes werden met een grote bomenwagen gebracht. Meteen in de grond gezet, en ze lijken al dikkere knoppen te krijgen. Het bestellen ging gemakkelijk en de service was prima.

Geweldig.

Stipte levering door vriendelijke mensen. Perfect aangeplant.

Zeer tevereden

Super tevreden, correct ook na verkoop en plaatsing

Prima service, prima boom

Zie hierboven. Niets meer aan toe te voegen

Top levering

Op tijd geleverd met deskundige uitleg

Prima, keurig afgeleverd en zien er prima uit!!

Kontakt tussendoor was keurig en correct! Bezorging verliep vlekkenloos en bomen zagen er goed uit !

Bomen zoals beloofd,netjes tot in de achtertuin geleverd door vriendelijke medewerkers...top

Bestelling niet volledig

Boom was dik in orde. Ik had ook drie klimplanten besteld, en daar zijn er maar twee van geleverd. Maar blijkbaar werden die geleverd door tuincentrum.nl. Na een eerste melding werd gezegd dat de bestelling uit verschillende leveringen bestond. Na een tweede melding, werd gevraagd om foto's. Maar toen stonden die andere plantjes dus al in de grond. En hoe fotografeer je wat NIET geleverd is? Ben dan maar een plantje gaan bijkopen in het tuincentrum.

Afspraak goed nagekomen

top

advies afspraken levering zeer beleefd en alles volgens afspraak één woord . TOP

Niet geleverd zoals omschreven

Ik had een meerstammige perzische slaapboom besteld. Deze zou in pot geleverd worden. Ik wou deze nog even zo laten staan en dan later planten. Deze werd dus niet in pot geleverd waardoor ik deze tijdelijk om een andere plaats moet planten.

Tevreden

Snelle levering, duidelijk op de hoogte gehouden met wanneer ze kwamen. We hadden een probleem wat super goed is opgelost. De aanplantservice is ook aan te raden.

Nette afhandeling conform afspraak, goed producr

Prettig zaken doen

Als altijd goed geregeld

Prettig en eerlijk met goed advies.

Uitstekend en geheel overeenkomstig jullie beleid.

Goede reactie op mijn bestelling. Puntuele bezorging van het bestelde. Prettige behandeling door bezorger tot bij het plantgat. Goede advisering ook met uw verzorgde boekwerkje.

De boom was in goede staat en hele goede service. Heldere uitleg over het planten. Het enige was dat de boom een stuk hoger was dan 80cm dat was voor mij niet helemaal helder.

Goede levering, goede boom

Boom werd in prima conditie op het afgesproken tijdstip geleverd.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk