Mooie boom vriendelijke bezorger
Beste Marijke, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Beste Jan, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Deze keer had ik Portugese populier laten leveren. Kwaliteit top, levering top. Ik blijf fan.
Beste Kris, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
boom keurig bezorgd met duidelijke plantinstructie. Ook info over tijdstip bezorgen prima.
Beste Heer/Mevrouw, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd
Snel en netjes geleverd. Nu nog afwachten of de boom aanslaat ;-)
Beste Chris, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snelheid + correctheid van de levering en de vriendelijkheid: niets op aan te merken. Maar... ik had een meerstammige boom besteld (op de foto staan 3 stammen). Hetgeen geleverd werd, valt onder de noemer 'meerstammig', maar was teleurstellend. 1 hoofdstam en daarnaast een andere dunne stam. Het zou veel mooier geweest zijn als er minstens 3 stammen waren, zodat het geheel mooier oogt en breder uitvalt. Ik heb spijt dat ik de boom niet ergens gekocht heb waar ik zelf een boom kon uitkiezen.
Beste Liene, Vervelend dat je niet helemaal tevreden bent! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit met je te bespreken. Samen komen we er vast uit! πΏπ© Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Een vlotte klantenservice, snelle levering.
Beste Monica, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
3 bomen gekocht, 10cm - 14cm Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Bomen vallen een klein beetje tegen. Zijn op de meeste plekken onder de 10cm, op een enkele plek waar de boom iets dikker is dan de rest komt hij net op de 10cm. Daar is echt wel het minimale aangehouden dus.. ook is 1 boom vanaf de onderkant helemaal scheef gegroeid en krijg je hem dus lastig tot niet recht in de grond. Bestellen en bezorgen dus erg tevreden. (Kwaliteit) bomen minder. Update: Bomenbezorgd heeft contact met mij opgenomen en zei na het ontvangen van de foto's het volgende: "Normaal gezien, worden deze dan niet geleverd met deze stamomtrek. Helaas kan het is wel gebeuren dat er een kleine afwijking in de stamomtrek kan zitten. Graag wil ik je 15% korting aanbieden op de gehele bestelling vanwege het ongemak op de levering." Fijn om te horen dat ze normaal niet voor deze stamomtrek geleverd worden. Natuurlijk wel jammer dat het bij ons wel is gebeurd en dat ze de bomen niet alsof voor het lagere tarief (passend bij de juiste omtrek) konden leveren. Wel dus een tegemoetkoming van 15%, wat fijn is. Ook hebben ze aangegeven hier bij een volgende bestelling extra goed op te letten. Netjes dat ze contact met ons hebben opgenomen.
Beste Kim, Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Dat is natuurlijk niet hoe we het graag zien! We nemen even contact met je op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hopelijk kunnen we het snel naar tevredenheid afhandelen! π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Bestelling ging top. Aflevering en ingraven etc. Ook. Aardig personeel.
Beste Bibi, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Duidelijke levertijden en ook de bomen voldeden aan de verwachting. Nu wachten tot de lente begint.
Beste Kevin, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Zeer duidelijke website en snelle levering Top, zoals het hoort.
Beste Eddy, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Zeker aanrader netjes bezorgt duidelijke communicatie. bomen naar verwachting.
Beste Gea, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice bomenbezorgd.nl
De levering verliep volgens afspraak en de boom voldeed aan wat ik besteld had
Beste Hanneke, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice bomenbezorgd.nl
Prima site ! Snelle levering goede producten
Beste Antonie, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice bomenbezorgd.nl
Top. Netjes geregeld, ook vragen via app worden beantwoord
Beste Bjorn, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice bomenbezorgd.nl
En een fijne opvolging voor levering
Beste Ilco, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice bomenbezorgd.nl
Goede communicatie
Beste Heer/Mevrouw, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice bomenbezorgd.nl
Ik had een boom besteld. De volgende dag zag ik dat dat er een actie met 15% korting begon. Ondanks dat ik, voordat de actie begon, besteld had, kreeg ik ook de korting!
Beste Ton, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice bomenbezorgd.nl
Afgelopen week twee lei amber bomen besteld. En een paar dagen later al in huis. De nu nog kale takken zullen in het voorjaar vast een mooi beeld op leveren.
Beste Chris, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice bomenbezorgd.nl
Super en contact ook beantwoorden heel snel.je vragen
Beste Martje, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice bomenbezorgd.nl
Communicatie is helder en bezorging is fijn te volgen. Aanplanten gebeurde ook netjes, nu wachten op lekkere appeltjes!
Beste Wouter, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice bomenbezorgd.nl
Snelle levering en mooie bomen. Ook het plaatsen door de medewerker was prima. Het was koud en het regende maar dat was geen probleem. Heel blij mee!
Beste Lian, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De afspraken die je maakt komen zeer goed na en je kan de bezorger op internet volgen prachtig alle lof heel bedankt
Beste Peter, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
De afspraken waren ok De planten ok Alles in orde en zeker een aanbeveling voor anderen TOP.
Beste Johan, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Vorige week hebben we een steeneik besteld. Binnen de kortste keren kregen we een bevestiging met het beoogde bezorgmoment. Daarna werden we prima op de hoogte gehouden van de exacte bezorgtijd en de boom werd ook keurig op tijd bezorgd. We zijn blij met het product; ziet er mooi en gezond uit! En nu -als het wat warmer wordt- maar groeien...
Beste Wim, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.