mooie boompjes

Erg mooie bomen van goede kwaliteit werden bij mij bezorgd! Dank!

Zoals je zou willen

Van bestelling t/m het plaatsen: goede service, goed gecommuniceerd, goede levering/plaatsing. Meedenkend met de klant...

Heldere communicatie, goed product

In mijn zoektocht naar een juiste maat van de gewenste boom werd ik goed geholpen. De levering was netjes en compleet. De boom was groter dan verwacht. Top.

goede ervaring

goed geholpen en snelle levering.

prachtige Liguster planten met goede beworteling

Bezorging was prima, keurig op de aangegeven tijd 7.00 uur

Blij met mijn boompjes

Snel en goede service!

Snelle levering en goede service

Na even te charter met de interne dienst , goede keuze kunnen maken.

Snelle bezorging. Mooie boom.

Heb een moerbei dakboom met plantmateriaal besteld. Werd snel geleverd. Mooie boom. Met de meegeleverde instructies zeer eenvoudig te planten. Ben zeer tevreden.

Prima overleg over bezorging

Ruime keuze. Per mail en telefoon overleg gehad over het bezorgmoment. Prima service!

Mooie boompjes ontvangen; snel en goed

Mooie boompjes ontvangen; snel en goed

Stipte levering, mooi plantgoed.

Levering van mooi plantgoed, vriendelijk, netjes op tijd en met de nodige uitleg erbij. Top!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Snelle reactie bij vragen.

Correcte afhandeling

Goede kwaliteit en plaatsingservice

Ruim assortiment én geen verzendkosten

Ik was op zoek naar lei pruimenbomen halfstam en vond deze bomen op een beperkt aantal sites. Deze site had geen verzendkosten dus de keuze was snel gemaakt. Er werd een bezorgafspraak ingepland. Dat kwam later toch niet zo goed uit, dus ik mailde om de afspraak de verzetten. Allemaal geen probleem. Levering was mooi op tijd. Zeker een aanrader!

Goed geregeld, maar paar coniveren waren niet op lengte.

Goed.

Prettig en professioneel

Weinig aan toe te voegen, prettig en professioneel

Professioneel en op tijd.

Professioneel en op tijd.

Betrouwbaar

Tijdens het bezoeken van deze site, vlot en deskundig advies. Na het bestellen regelmatig update over de voortgang. Bezorging op tijd en netjes.

Helemaal geweldig

Super geholpen en snel geleverd!

Mooie boom

Een mooie boom en netjes bezorgd

geweldig

goede service, vriendelijke bezorgers

Mooi product en zeer goede bezorging aan huis ga hier zeker meer gebruik van maken

De bomen werden (ondanks de lockdown) snel geleverd en ze waren goed verpakt. Alleen het tijdstip van de levering was erg vroeg (06:30 uur).

Voortreffelijke service, snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijk personeel.

Duidelijke website, snelle reactie, meedenkend personeel, vlotte levering op afgesproken moment en door een vriendelijke bezorger. Niet te vergeten: planten en onderdelen van goede kwaliteit.

Heel tevreden klant

Beste, Ik was aangenaam verast over de vlotte verloop van mijn bestelling, zowel het plaatsen ,betaling en levering waren prima!!! Ook de bijhorende handleiding met veelvuldige tips was een pluspunt Jullie bedrijf is een echte aanrader m.v.g. De Schepper Ronny

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk