Flexibiliteit en efficientie

Bestelling kon moeiteloos worden gewijzigd en werd bezorgd zonder extra verzendkosten.

Gewoon wauw

Onze ervaring met bomenbezorgd.nl was gewoon top. Er werden van begin duidelijke afspraken gemaakt rond de leverdatum en 1 dag voor de leverdatum kregen we zelf te horen dat onze boom tussen 10 en 12u werd geleverd. Zo hoefde we niet de hele dag thuis te blijven. Alles werd meegeleverd wat we besteld hadden en we kregen er een duidelijke gids bij over hoe we onze boom diende te planten. Ik ben heel blij dat we onze treurwilg voor ons zoontje bij jullie hebben gekocht! Er zullen zeker nog bestellingen volgen!

Mooie struikjes voor een mooie prijs

Eerste keer dat ik via internet struiken bestel. Het is me goed bevallen. De struiken zien er goed uit en de chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Beetje jammer dat er een extra week levertijd bij kwam, vandaar de 4 sterren. Wel voor herhaling vatbaar dus!

Zeer positief over bestel- en bezorgproces

Het bestelproces was eenvoudig en de verdere informatievoorziening over het leveringsproces was prima. De aflevering van de producten was eveneens goed verzorgd.

Ik bestel nog !!!

Uitstekend : contact - uitvoering .

Ziet er heel goed uit en op tijd verzorgt zeer mooie boompjes

Zeer goed en zeer mooie boompjes heel mooi gesnoeid

Keurig bezorgd

Netjes en correct afgeleverd.

Goede levering van prima bomen

Wel jammer dat bezorger de bomen niet even achter het heeft gelegd

Eerst een tegenvaller, maar wel goed hersteld.

Had per mail specifiek om een goudiep op stam van 150 cm gevraagd. Kreeg echter een goudiep die 150 cm kaal gesnoeid was. Na reclame is nu een goudiep geënt op stam geleverd (omgeruild). Stam was wel wat hoger dan 150 cm, maar in ieder geval een verbetering. Ik vind het toch prettiger om bij een kweker of tuincentrum te kopen, zie je beter wat je krijgt.

Super firma met kennis van zaken

Vlugge levering op het afgesproken tijdstip En vriendelijke chauffeur die ook kennis heeft van wat hij vervoert

duidelijk, goede info, en betrouwbaar in afspraken

Fijn dat er een folder bij zit met tips.

prima afspraken nagekomen.

heel netjes en verzorgd. Bezorger was vriendelijk en meegaand. alle producten voldeden aan verwachtingen. Wanneer we weer een boom nodig hebben bestellen we deze weer bij jullie.

Perfecte aankoop

Voldoend aan de verwachtingen, perfecte, vriendelijke service & levering

Snel en goed

Makkelijk bestellen, snelle levering en duidelijke instructies.

Prima bezorging en product

De bestelde boompjes kwamen netjes verpakt en goed op tijd gebracht. De bezorger gaf nog wat tips en nam alle tijd om uit te leggen.

Correspondentie, levering en plaatsing zeer goed verlopen. Het produkt zelf bezorgd mij geen wauw-effect. Met een stamomtrek van amper 9cm lijkt dit eerder op een twijgje. Bovendien krom en weinig vertakking, dus niet overeenkomstig met de foto op de website. Vermoedelijk zijn de boompjes te dicht op elkaar gekweekt. Maar voor mij geen probleem, hopelijk zal de natuur na enkele jaren zijn werk gedaan hebben en is het een mooie boom geworden. Vriendelijke groeten Steven De Reviere

Stipte levering, vriendelijke chauffeur, boompjes van goede kwaliteit!

De drie Toscaanse cipressen die ik bestelde werden stipt op tijd geleverd door een zeer vriendelijke jongeman. Ik kreeg de nodige uitleg voor het planten, mondeling en in de folder. De boompjes zien er goed uit!

Goed advies, correct, vriendelijk en behulpzaam.

Snel antwoord op mijn vraag ontvangen via email. Ik kreeg correct en vriendelijk advies aangeboden waardoor men heel behulpzaam overkwam. Over het algemeen zeer tevreden met de klantendienst. De boompjes werden op tijd geleverd met een gemakkelijk te volgen instructieboekje. Nu hopen dat ze mooi groen worden in de lente en appeltje leveren :)

Zeer tevreden !

Gemakkelijk bestellen ,vlugge levering mooi gerief!

helemaal top

Keurig gecommuniceerd en op tijd afgeleverd wat was overeengekomen. De kwaliteit van de bomen lijkt goed.

Prima service, snel geleverd.

Het bestellen ging gemakkelijk, mijn vragen werden snel beantwoord. De aflevering was prima, vriendelijke chauffeur. De boom was goed aan de maat en staat in de grond, nu afwachten wat hij in het voorjaar gaat doen :-)

Heel goede service

Heel goede service Moment van levering wordt dag voordien mee gedeeld en de uren kloppen Het boekje over aanplant instructies is heel interessant

Hele fijne service! Wij kochten een mooie oude perenboom en die wilden we graag voor een bepaalde dag bezorgd hebben. Na een telefoontje met de klantenservice, was dat zo geregeld en werden we netjes per mail steeds op de hoogte gehouden van de status van verzending. De bezorging was heel netjes, en kregen we nog even advies over hoe de boom aan te planten. Kortom: zeer tevreden over gehele afhandeling!

Hele goede service vanaf bestellen tot en met bezorgen

We zijn heel erg tevreden. Bij de bezorging kregen we vriendelijk en duidelijke uitleg en werd ook de tijd genomen. Heel fijn!

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk