Mooie bomen! Goede service.

We hebben 6 bomen gekocht om onze tuin nog meer te vergroenen en schaduwplekken te creëren. Mooie bomen ben enorm benieuwd hoe het in het voorjaar uit zal lopen! Een klein nadeel dat de leiperen lastig te koppelen waren omdat de hoogte van de rekken niet gelijk waren. Heb een rek los gehaald en op de juiste hoogte weer bevestigd. Ook hadden we de bamboe stok naast de stam weg geknipt. Niet realiserende dat voor het dunne stammetje het rek wat zwaar was. Op kunnen lossen met een nieuwe stok. Beetje stom, maar had het ook niet gelezen in de mooie plant folder of informatie filmpjes.

prima maar kan beter

Door onervarenheid vergat ik aanplantservice ad EUR 49,95 af te nemen. Toen ik hier later over belde kon het wel worden aangepast en had de chauffeur er ruimte voor maar tegen een prijs van EUR 119,95, Volgens mij onervarenheid van dame aan de telefoon. De bezorger was top, dacht mee en was behulpzaam.

Snelle levering, goede service

Zeer duidelijke en overzichtelijke web site. Gemakkelijk om te bestellen.

Vakkundig en snel!

Duidelijke website. Goede prijzen. Deskundig, vriendelijk en snelle communicatie. Op afspraak geleverd en netjes aangeplant. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.

alles perfect

ok

Zeer goede indruk

Zeer goede indruk van de website, goede bezorging en vragen duidelijk beantwoord. Moet nog afwachten of de boom aanslaat, maar daar ga ik gewoon van uit.Bestel in de toekomst zeker weer.

Bestelde walnotenboom op afgesproken tijd bezorgd

Mijn eerste aankoop bij Bomenbezorgd.nl. Bestellen ging gemakkelijk, walnotenboom is op afgesproken tijd bezorgd, met plantpakket. Prima voor elkaar!

Vriendelijke bezorger en boompje in goede staat geleverd. Ook een snelle bezorging.

Zeer positief.

Duidelijke website, goede communicatie over de levering, vriendelijke behulpzame chauffeur voor ons is dit een topbedrijf wij raden dit dan ook zeker aan.

Mooi product, snelle levering, aardige lui

Het bestelde wordt door het bedrijf zelf binnen enkele dagen bezorgd. Dag en tijdstip van levering wordt per e-mail medegedeeld en stipt opgevolgd. Product is mooi en beter (groter) dan was aangegeven. Ik kan www.bomenbezorgd.nl aan iedereen aanbevelen.

Fijne partij om bomen te kopen

Makkelijk bestellen, zelf een datum kiezen. Heldere info voor aanplanten en fijn om de bezorger te kunnen volgen.

Mooie bomen, netjes geleverd met de juiste instructies.

Keurig geleverd

Mooie leibomen, keurig bezorgd met duidelijke omschrijving erbij.

Prachtige bomen, kadootje om jezelf te geven

Prachtige bomen, bezorging echt vlekkeloos (je zegt waar ze het neer kunnen zetten en daar staat het), sinds de bomen in m’n tuin staan loop ik er elke keer langs met een glimlach. Topbedrijf!

bezorging was minder

ik had een mail gehad over het tijdvak van bezorging dus vooraf konden wij nog ruimschoots boodschappen doen. Bij thuiskomst stonde de planten voor de deur. Dus afspraken nakomen is niet het sterkste punt. De bomen, planten en aanplantaarde was goed.

Zeer mooie flinke leibomen

3 leibomen gekocht en met een week geleverd gekregen. Ze waren flinker dan verwacht dus reuze blij met de koop. Volgende keer bestel ik hier weer.

Leuke weer zien

Super hoe die mannen de levering doen!!!

Nadat wij een bestelling hadden gedaan werd alles keurig en op tijd bezorgd . hierbij de opmerking van geweldig alles maar dan alles wat er besteld was werd in goede staat afgeleverd. is dus een aanrader houden zo.

Super!!

Correct afgeleverd. Tracking systeem geweldig!! Hoef niet de hele dag aanwezig te zijn.

Goede boom, maar beschadigingen door transport

Na overleg passende oplossing aangeboden.

Scherp op tijd geleverd, mooie bomen.

Mooie grote bomen en door de handige Track&Trace app weet je precies hoe laaat de bezorger voor de deur staat.

helder, transparante communicatie en vriendelijk...!

Vanaf de bestelling tot levering, geen enkel probleem ondervonden, snel, helder, duidelijk en vriendelijk, zeer tevreden!!!

Snel

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Met vragen snel contact en goede hulp.

Mooie Catalpa en vriendelijke bezorger!

Top bedrijf

Via internet kwam ik uit in bomen bezorgd.nl. hier kreeg ik werkelijk alle benodigde informatie. Ook telefonisch nog contact gehad. Dat was ook prima. Bezorging van de leilindes met alle daarbij behorende attributen was werkelijk ok. Palen,bindmiddelen om bomen vast te zetten. Alles was compleet. Zelfs een uitgebreid boekje met tips. Kan dit bedrijf volmondig aanbevelen.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk