Goede ervaring

Afspraken over levering, correct volgens afspraak Moment van aflevering, goede voorlichting over aanplanten Neemt de tijd voor informatie

Echt goed

Ik heb een grote tuin, en kan niet alles in 1 keer in orde maken en bestellen, heb dus ieder jaar een bestelling die ik plaats. Tot nu toe perfect geregeld. Bomen/struiken in goede staat en service heel fijn

Fijne ervaring

Afspraken en levering bomen punctueel na gekomen

Perfect geregeld

Het uitzoeken, bestellen en leveren zijn vlekkeloos verlopen. Ook de correspondentie tussentijds om wat dingen af te stemmen verliep zeer prettig. Als de boom het nu ook nog goed gaat doen zijn we 100% blij.

beste website en klantenservice ervaring in 2020

gewoon alles goed; website, vakkundige uitleg, bestelproces én levering. als extra service "foto's van bestelde bomen" voor de levering om deze te beoordelen. Echte super service ! En de bomen zijn exact zoals de omschrijving is en kwalitatief goed en mooi.

Wel tijdens de bezorging er achter gekomen dat ze mijn boom waren vergeten in te laden. Deze een week later bezorgd. Verder prima communicatie. Website een 10.

Levering op tijd, mooi formaat en goede service en tips tijdens bezorging.

Aardige bezorgers, boom ziet er prachtig uit

Zeer vriendelijke en verzorgde afhandeling! De bezorger was ook zeer vriendelijk!!

Mooie en duidelijk website. Snelle levering! Netjes verzorgd en vriendelijk geleverd!

Makkelijk bestellen en vlotte levering met tops

uitstekend

bomen netjes op de aanplant plek neergezet.

Aanrader

Na een miscommunicatie heeft het bedrijf er alles aan gedaan om dit toch nog recht te zetten. Vele bedrijven zouden het laten voor wat het was. Ik kan ze dan ook ten zeerste aanbevelen.

Prachtige boom, prima service

Appelboom besteld. Hele mooie sterke boom. Goede service over tijdstip bezorgen en uitgebreide info over hoe te planten. Werd keurig bezorgd tot op de plek van planten, met alle toebehoren. Prima. Aanrader. Volgende boom zal weer hier vandaan komen.

De bomen besteld ,een dag later kreeg ik bericht van bezorging. De bezorger kwam prima op tijd en bracht de bomen naar de plek waar ze geplant moesten worden.

uitstekende service

keurig op tijd bezorgd, prima bomen met alle benodigdheden.

Service en bezorging zijn top!

Keurig geïnformeerd over het tijdstip van bezorgen. De vorm boom en de beuken voor de haag zagen er goed verzorgd uit en waren prima in te planten. Gebruiksaanwijzing duidelijk. Leuk gebaar die blokken potgrond erbij. Bij een vorige bestelling met leibomen had ik dezelfde ervaring.

Snelle en vlotte levering!

Alles ging naar wens!

Mooie bomen

Mooie bomen op tijd geleverd en goed verpakt met duidelijke plant instructies.

Eenvoudig bestellen en snel compleet thuisbezorgd

Gemakkelijk bestellen op de site en goede communicatie over de levering en de aflevertijden. Pakket binnen een week op de afgesproken tijd afgeleverd aan huis.

Met zorg geleverd!

Boom werd met zorg geleverd inclusief instructie. Snelle communicatie.

De bezorger was zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam.

Correct en snel geleverd

Voor herhaling vatbaar

Goede informatie en instructie. Vriendelijke en service gerichte aflevering

Alles volgens afspraak

Bomen zoals besteld en levering op tijd.

Snel en goed

Snel en goed