Duidelijk en voorspelbaar.

heel goed

snelle levering door een vriendelijke bezorger

heel fijn

De bezorger was bijzonder aardig. Hij gaf advies over het aanplanten en ook vertelde wat meer over de boom die ik gekocht had. Niet zomaar iemand die iets komt afleveren. Het was erg persoonlijk, hij had beslist vakkennis en dat vond ik prettig.

komen afspraken na

service tot aan de deur, maken waar goede leverancier te zijn

perfect bedrijf

Kunt prima chatten met dit bedrijf, helpen je mee een keuze te maken en de bezorgdienst is erg netjes. Legt alles goed uit.

TOP!

Snelle levering. Mooi product. Klantenservice snel en zorgvuldig. Goede service!

keurige behandeling en aflevering

bomenbezorgd is bomenverzorgd! zeer verzorgde dienstverlening en boom!

Levert goed en snel

Mijn bestelling werd keurig via de mail afgehandeld (offerte/rekening) en de planning door gegeven de auto kwam op de afgesproken tijd en de jongeman bracht de boom op de plaats van bestemming achter het huis. Ik ben zeer tevreden over het geheel

100% betrouwbaar als altijd

Doen wat ze beloven. En de kwaliteit van de bomen valt nooit tegen, eerder mee. Belangrijk gegeven bij online verkoop.

Mijn ervaring was gewoon goed .

En prima afgeleverd.

Goede en snelle professionele service

Goed aan huis geleverd. Goede kwaliteit

Boom is netjes aangeplant, bezorger was ruim op tijd en het boompje was mooi gesnoeid. Nu afwachten of hij goed aanslaat.

Alles naar wens

Alles naar wens

Mooie volle boom, netjes geplaatst.

Erg benieuwd hoe de meerstammige krentenboom zal gaan bloeien! Heb her en der wat bijgesnoeid, had verwacht dat de boom meer opgeknipt zou zijn. Veel vertakkingen aan de onderkant. Maar ziet er goed en gezond uit!

Super, twee bomen met plantpakket besteld, wordt netjes in de tuin gelegd!

Super, twee bomen met plantpakket besteld, wordt netjes in de tuin gelegd!

Prima alleen was de bezorger veel te vroeg zonder te bellen.

Duidelijke site. Helaas werd de levering twee keer uitgesteld maar ik werd hier heel goed over geïnformeerd en kreeg ook een excuusplantje. De aflevering ging heel netjes.

Leuke palmen in voortuin

Bestelling ging makkelijk. Levertijd was circa 1 week Bezorger was vriendelijk Planten zie er netjes uit.

Fijn bedrijf

Leuke enthousiaste mensen. Goede uitleg gekregen om de juiste boom te kiezen Goede informatie over bezorging. Vriendelijke man die onze boom kwam afleveren. Wij zijn er blij mee.

Fijne communicatie, snelle levering, service!

We hebben drie cipressen gekocht met een hoogte tussen de 125 en 150 cm. Het uiterste puntje zit tussen deze twee cijfers. Vandaar dat dit ons een beetje tegenviel. Heb dit gedeeld met bomenbezorgd en deze bood excuses aan. Kreeg te horen dat men gaat voor tevreden klanten. Men heeft deze klacht prima opgelost.

Perfekt

Geleverde boom mooie gezonde boom naar mijn mening, levering was ook goed behulpzaam met het naar achteren brengen. vraagje: De door jullie geleverde boom is door jullie gesnoeid ongeveer 40 cm vanaf de kruin maar als ik op internet kijk staat er dat je tot op de kruin moet snoeien is daar een gedachte achter. Graag een berichtje terug.

prima ervaring, professionele aanpak

Na de bestelling volgde een duidelijke communicatie over het tijdstip van levering. Daags voor levering werd het tijdsblok meegedeeld waarbinnen de levering zou plaatsvinden. De bezorger was uitermate behulpzaam en bracht de boom tot in de tuin bij het plantgat, en gaf, naast een gedrukte folder met aanplantinstructies ook mondeling advies en antwoorden op mijn vragen. De aanpak van bestelling tot en met levering was zeer professioneel. Klantendienst is erg toegankelijk en behulpzaam. Over de kwaliteit van de pas aangeplante boom kan ik nog geen mededeling doen, maar ik verwacht ook hier geen problemen, gezien de beroepsernst die dit bedrijf tot hier toe getoond heeft.

Alles top!

Geleverd boompje was zoals verwacht, heel mooi! Boompje met boompaal en band werden geheel volgens afspraak netjes en op afgesproken tijdstip geleverd. Kortom, heel tevreden van product en service!

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk