Conform afspraak geleverd een mooie notenboom

Duidelijke website, heldere afspraken, duidelijk overzicht van de bezorging en folder over het planten van de boom bij aflevering.

Zeer nette aflevering

Onze boom werd zeer netjes afgeleverd met alle benodigdheden om hem te planten. Ook werd er nog een advies gegeven hoe hem het beste te planten. Zeer tevreden.

Prima.

Nu is echter nog niet te zien of de bomen het gaan doen. In het voorjaar weten we meer.

perfect

ik kocht een boom voor iemand die jarig was, dus op tijd gebracht was wel belangrijk, bijgeleverde materialen waren perfect in orde, de boom zag er super gezond uit, hij staat nu te blinken in onze tuin.

Afgeleverd volgens afspraak

Gewoon goed!

Nette prijzen. Mooie en gezonde producten. Bezorg afspraak super snel gemaakt en vriendelijke bezorger keurig op tijd. En niet te vergeten lage of geen bezorgkosten bij een laag aankoop bedrag, waar andere de hoofdprijs vragen.

Uitstekend !

Goede service ! Goede afspraak na bestelling ivm levering en perfect nagekomen. Heel blij met mijn vijgenboom

Super netjes

Zeer prettig, netjes geplaatst

Al meerdere bomen bij bomen bezorgd besteld en er zullen nog wel meerderen gaan volgen!

Plantgoed en levering in orde

Levering van plantgoed in goede staat en geleverd volgens gemaakte afspraak

Goede aflevering. Maar paste net (schuin) in het vrachtautootje.

1 boom is nog twijfelachtig en de vraag of hij het volgend voorjaar wel red. Van de 3 goudiepen was deze het kleinst en direct bladverliezend. elke dag water gegeven en omringd met vers bijgeleverde potgrond.

Bestellen op de site gaat makkelijk, duidelijk wat er te krijgen is en hoe het er uit ziet. Communicatie voorafgaand aan de levering, prima. Goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorger langs kwam. In mijn geval kwam die zelfs te vroeg en had hij de boom binnen een mum van tijd in de grond staan.

Correcte levering, mooi exemplaar

Wij vonden niet wat we zochten in het lokale tuincentrum waardoor we op zoek gingen op het internet. Op de site van bomenbezorgd uitgekomen, mooi exemplaar gevonden dat tevens goedkoper was wat we al gezien hadden en besteld. Alles ging vlot en was duidelijk. Zeer tevreden klant.

Goede service en kwaliteit, heel tevreden

We hebben nu twee keer hier besteld. We zijn tevreden over de kwaliteit, de communicatie en de bezorging. Als ik vaker bomen of struiken nodig heb, zou ik hier weer bestellen.

Goed advies, prima service, klantvriendelijk (ook de bezorgdienst.

Snel en adequaat

Via de chat snel snel en goed advies gekregen. Tijdspad van levering uitstekend.

Heel tevreden

Op tijd volgens afspraak. bomen goed gepland en met veel zorg gedaan. In een woord geweldig. F.S.Visser, Sneek

geweldig, toegwijd en zeer vriendelijk kom zeker terug.

Meedenken en bezorging waren perfect.

goede ervaring, snelle levering.

De bestelde boom werd snel geleverd, met goede beschrijving hoe je de boom moet planten.

Bezorging oké

Hoe kan dit? Sinds mijn kontakt bestelling met "BOMENBEZORGD.NL" wordt mijn email/adres bestookt met SPAM. Zou U onder ÉÉN voorwaarde"mijn email/adres beschermen?

Alles ontvangen volgens afspraak door super aardige medewerkers.

Snel geleverd, duidelijke correspondentie. Heel prettig dat vooraf nagevraagd wordt naar de situatie ter plekke (toegang, parkeren, omstandigheden tuin): een goede voorbereiding!

Goed geregeld!

Vriendelijke en kundige boombezorger.

super

snelle levering en super kwaliteit

Mooie bomen, op tijd geleverd

De bestelde bomen waren mooi en correct qua formaat. Ook werd er binnen het voorspelde tijdsframe geleverd. Super! Bij de levering, meer bepaald het uitladen zijn er helaas wel een paar takken gesneuveld. De vrachtwagen was een beetje ongelukkig ingedeeld waardoor er een heleboel bomen voor één van mijn bomen opgesteld stonden en het een heel gedoe was om deze uit te laden. Beetje jammer maar gelukkig geen al te grote schade. Ik bestel hier zeker terug.

Goede en snelle levering met goede service.

Twee bomen besteld en snel gekregen. Met alle bestelde materialen erbij. Ook zat er een duidelijke folder bij met tips en trucs voor het zelf plaatsen van de bomen.

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk