Fijne service en een goede boom!!

We wilden een lei linde in onze tuin. Deze besteld bij Bomenbezorgd.nl en dan fingers crossed! We hadden de recensies gelezen en dat gaf ons goede hoop! En dat was ook zo! Goede communicatie, beleefde bezorger, keurig op tijd, goede omschrijving.... en de boom, die is gezond en slaat aan, altijd fijn!!

prima bedrijf

Wij hebben de bomen besteld. Zij werden keurig bezorgd. Wel apart dat de bomen in de winter 100 euro goedkoper zijn dan in de zomer. Wij kochten een boom eind september en half oktober. Als we de eerste boom op 1 oktober hadden gekocht had dat 60 euro gescheeld. (We kregen weliswaar korting van 40 euro maar op 1 september was dezelfde boom echt 100 euro goedkoper.

Niks op aan te merken

Top bezorging van een nette grote boom.

Snel en keurig geleverd.

Keurig afgewikkeld en snel afgeleverd.

Goede kwaliteit en vlotte levering.

Zoon en schoondochter heel blij met de geleverde boompjes en de duidelijke instructies voor het planten ervan.

Snel en netjes geleverd wat besteld was.

Mooie bomen, goede communicatie , perfecte bezorging

Al eerder via deze weg bomen bestelt. Nu opnieuw twee jonge boompjes, Kersebloesem en krentenboompje. Wederom meer dan tevreden! Ze staan nu een week of twee en we zien al dat ze aanslaan. Het ziet er zelf naar uit dat de Prunus ons bloemetjes gaat laten zien in de winter. ( winter bloeiende soort ) Een aanrader dus deze enthousiaste club, wij zijn in ieder geval happy, en onze tuin steeds groener!

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak , Ik krijg 2 maanden garantie , Geplant volgens flayer, Maar hoe weet ik nu of de boom het overleefd?

Gewoon goed

Een mooie boom mogen ontvangen met een uitstekend plant advies

Zeer tevreden, snelle en nette levering

Mooi

Bezorger was gezellig en niet moeilijk. De cipressen zijn geplant naar mijn tevredenheid.

Goed advies en snelle levering

Wij waren op zoek naar leibomen, maar hadden daar nog wat vragen over. Wij konden bij bomenbezorgd.nl komen kijken en hebben ons daar laten adviseren. Later telefonisch nog wat vragen gesteld waarbij wij telkens vriendelijk te word werden gestaan.

alles super en netjes

alles super geregeld

Goede kwaliteit, geleverd zoals afgesproken

Prijs-kwaliteit prima Nette bomen Levering conform afspraak

Goede service en ruime keuze

Zeer goed concept. Ruime keuze, snelle levering en praktische tips. Maakt een zeer verzorgde indruk allemaal en biedt zeker voor particulieren een goed inzicht in het aanbod van bomen. Niet te vergelijken met een tuincentrum waar je afhankelijk bent van wat zij toevallig hebben staan.

Goede service mooie bomen

We waren op zoek naar leibomen. Omwille van de mooie herfstverkleuring in de winter kozen we voor amberbomen. Er werden vandaag 4 mooie leibomen in perfecte staat afgeleverd. Bedankt voor de goede service!! Tot een volgende keer.

netjes in communicatie en snel bezorgd

Mooi exemplaar tamme kastanje en geleverd zoals afgesproken. Hier zou ik vaker een boom kopen.

uitstekend met dit bedrijf

Goed produkt, goede service en goede levering. Kortom een aanrader !!

Bezorging & plaatsing conform afspraak

Contact, bezorging en plaatsing was in orde. Het plaatsen werd zeer zorgvuldig gedaan. Van de drie bomen die wij hebben besteld lijken er twee goed aan te slaan de derde is er o.i. minder aan toe. Maar er is toegezegd dat er garantie zal worden gegeven als een boom niet aanslaat.

Prachtige boom, goed advies, stipt op tijd!

Men was zeer behulpzaam met de aankoop, er werden zelfs foto’s gemaakt van bomen om uit te kunnen zoeken. Bezorgers waren keurig op tijd en hebben boom netjes voor ons geplant.

Heel fijn

De service is perfect. Toen ik wilde betalen lukte dat niet direct en de dame die me te woord stond heeft dat perfect voor mij geregeld. Nog nooit is voor mij online kopen zo menselijk gegaan. Met dank aan Joceline, een heel fijne dame.

Prima service!

Vriendelijk en klantgericht!

De bestelling werd op afgesproken datum en tijd geleverd en is in goede staat aangekomen.

Snelle levering en houden zich aan de afspraken

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk