Uitstekende service prachtige palmbomen Met veel zorg tot in de tuin gebracht met De nodige plant tips Hartelijk dank

Geleverd volgens afspraak, mooie leibomen en een aardige bezorger! Top!

Bezorgd volgens afspraak, vriendelijke bezorger en prachtige leibomen. Top!

Geweldig!

Alles netjes op tijd volgens afspraak!

mooie boom en op tijd bezorgd met gratis 2 banden om de boom vast te zetten

Een mooie grote notenboom, op tijd bezorgd door vriendelijk personeel en gratis 2 banden om de boom vast te zetten

Goede prijs, netjes bezorgd, boom boven verwachting

Enige minpunt is dat er geen automatische bevestiging kwam na bestelling. Kreeg via email voorstel voor een bezorgdag, toen dat niet uit kwam, werd er gelijk een andere dag voorgesteld. Avond ervoor een tijdsbestek van 2 uur waarin de bezorger kwam. Was keurig op tijd.

Op tijd geleverd

Waarschijnlijk mede door de warmte had de grootste boom (hydrangea) deels gele bladeren.

Perfect geregeld

Perfecte communicatie betreffende levering en de juiste kwaliteit. Top

Aan te bevelen

- mooie walnotenboom (groter dan de maat op de website) - levering perfect op het afgesproken tijdstip - vlotte levering en aanplant - vriendelijke mensen die snel en efficiënt werken

Prima!!!

Alleen positieve ervaringen!!

erg tevreden.

Prijs kwaliteit perfect. Zeer mooie boom, snelle levering.

Klantgericht en accuraat

In goed overleg wordt een bezorgafspraak gepland. Dat bezorgen in de prijs is inbegrepen is prettig, en niet heel gebruikelijk in de bomen wereld.

Na bestelling netjes en snel geleverd.

Super goed verzorgd.

Zeer mooie boom ontvangen. Op de juiste dag bezorgd zoals afgesproken. Zeer vriendelijke bezorger en die de boom ook voor ons op de juiste plek bracht. Heel tevreden.

Topservice

Zeer goede service. Vriendelijke en behulpzame persoon die de levering verzorgde. Ik had een palmboom besteld met stam 110cm, maar aangezien die niet op voorraad was werd een grotere versie (stam 130cm) geleverd voor dezelfde prijs. Een echte aanrader voor het bestellen van bomen.

Super service

Helder en meedenkend mailcontact, ook eerst via de chat. De aanplantservice was top. Kortom, aan te bevelen.

Nette, goede en tijdige bezorging.

Tijdig bezorgd zoals aangegeven

3 hele mooie vulcano dwergpalmbomen besteld en netjes aangekregen, mooi verzorgde boompjes en een interessante informatiegids erbij om de boompjes te planten en voor de verzorging achteraf. Top service!

Product (Boom) voldoet precies aan de omschrijving volgens de site. Snelle levering (binnen een week) nadat we telefonisch een afspraak hadden gemaakt. Bestellen er de volgende keer zeker weer.

Zeer goede ervaring

De 3 palmbomen die ze geleverd zijn prachtig Zeer overzichtelijk website Ik heb nu olijfboom gekocht die komt maandag En een zeer verzorgde levering naar belgie Een aanrader voor mensen uit belgie en nederland

goed geleverd

goed aleen de boom heeft gesplitste blaaderen in vervolg iets beeter voor verzorgen mvg

Geweldig!

Snelle levering, aan huis afgeleverd, plant niet beschadigd!

Mooie bomen en fijne service ( betreft een olijfboom en een vijgenboom )

Na wat prijzenvergelijking kwam ik bij bomenbezorgd.nl uit alleen vd betere keuzes. De levering was ook gratis dus dit was extra interessant. De bomen konden 3 dagen kater al bezorgd worden maar omdat deze dag voor mezelf niet goed uit kwam, zijn ze de week erop geleverd. Perfect op het aangegeven uur. Ik had gevraagd om een foto per email vd bomen voordat ze bezorgd werden om problemen te voorkomen en dit was geen enkel probleem. Dit zou uiteindelijk niet nodig zijn geweest want de bomen waren helemaal zoals beschreven of zelfs nog beter. Ik kan bomenbezorgd.nl absoluut aanraden.

Keurig verzorgd en snel geleverd

Zag er goed verzorgd uit en snel bezorgd

Mensen met hart voor hun werk!

Boom werd netjes op tijd bezorgd. Ziet er prima uit en kwam met van een uitgebreide beschrijving hoe te planten en te verzorgen. Top!

Goed advies

Prima service, goede kwaliteit