Boom kwam behoorlijk beschadigd aan.

Grond in de pot was wel nat, maar de boom had de laatste tijd duidelijk te weinig water gehad. Hopelijk gaat hij het redden

Goede levering

Boom werd keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke en meedenkende medewerker. Boom voldeed geheel aan de verwachting. Top. Zal hier zeker weer een bestelling een bestelling plaatsen.

Zeer tevreden over boompje

Juiste afspraak en op tijd geleverd Mooi boompje van goeie kwaliteit Vriendelijke levering

Super.

Wij zijn zeer tevreden met de Italiaanse cipressen.de bezorging was goed.Ook de folder met tips.Kortom goed verzorgd allemaal.

Super service, precies volgens tijdsindicatie, zelfs met dit hete weer, helemaal top. Vriendelijk geholpen, netjes gewerkt, goede en duidelijke uitleg

Goeie prijs en service!

Goeie prijs en service

Keurig op tijd bezorgd zeer tevreden

Als boven

Super tevreden!!

Duidelijke website, Vriendelijke bezorgers En een geweldige palmboom!!

Prachtige boom, snel geleverd

De Palm os prachtig! Mooie volle boom en snel en in goede staat geleverd. Heel blij mee!

boom is goed en mooi afgeleverd

boom is goed en mooi afgeleverd 's morgens om 6.30 uur

Alles correct

Ruime keuze, correcte leveringscondities, duidelijke communicatie, goede prijzen... Helaas iets kleinere boom (stamomtrek) dan verwacht, maar dat hoort bij online shoppen.

Topppp

zoals ik altijd zeg toppp Van a tot z De nazorg en service is zeker goed!

Alles straalt professionaliteit uit!

Duidelijke website. Telefonisch overleg verliep zeer klantvriendelijk. Bezorging: afspraak is afspraak. Prima service. En tot slot, de bijgeleverde plantinstructies zijn duidelijk en erg handig! Nu maar hopen dat de peren leibomen het gaan doen .....

Betrouwbaar, snel.

vriendelijke bezorger en benodigde uitleg erbij.

Boompje kwam niet overeen met foto kwa omvang.

Goede bezorging, maar boompje/koolpalm viel erg tegen

Goede ervaring

Goede ervaring; bomen zagen er mooi uit en werden supersnel geleverd!

Uitstekende service

Mooie kwaliteitsboom en prima service

Goede kwaliteit en snel geleverd

Overzichtelijke website en keurig geleverd. Bestelling was vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden. Palmboom bestelt en hier erg blij mee

Netjes en keurig optijd

Het boompje kwam keurig optijd en werd netjes bezorgd door een keurige bezorger.

Correct

Netjes en snel bezorgd

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling.

Correct, conform afspraak en snel!

Voor advies contact opgenomen. Tot nu toe 2x advies gevraagd via mail en netjes geholpen. Conform afspraak snel en correct geleverd.

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk