Uiterst positieve ervaring: van klantvriendelijke bestelling tot levering & aanplanting

Super klanten service

Online besteld exact gekregen zo als op de toegestuurde foto perfect .

Hoop dat hij het doet.

De boom staat er nu 4 weken. Hij doet het tot nu toe goed, denk ik. Als hij het gaat doen is het prima.

Hopen dat de boom aanslaat

Bezorger had niet al zijn gereedschap meegenomen en ik had zelf onvoldoende aarde, jammer dat hij dat ook niet extra bij zich had. Verder geen gezeik en nu maar hopen dat de Japanse sierkers volgend jaar maart, april gaat bloeien.

Levering werd uitgevoerd zoals afgesproken. Mooie bomen zoals beschreven of website. 1 van de twee stond er wel wat triestig bij of had afgezien van het transport.

Nette prijs en snelle levering.

Mooie boom, jammer dat het net om de takken zoveel schade heeft gegeven.

Perfecte Service

Levering van de Walnotenboom gebeurde volgens afspraak en ook het plaatsen werd professioneel uitgevoerd met de nodige uitleg i.v.m. de nazorg.

snelle goeie service

2 cipressen besteld ,het enige wat jammer is dat 1 cipres in het midden dun/kaal is hoop dat dat nog bij groeit. Volgende keer toch liever zelf bij de tuinder uitkiezen.

Bezorging top ,mijn bomen zien er geweldig uit

Top service online

Prima online begeleid met keuze en aanplantmogelijkheden voor een dakplataan in fruitkist!

Snel en keurig geleverd met een beschrijving erbij TOP

Zeer goede service

Mijn bol plantaan bomen werden correct geleverd volgens afspraak . Goed verpakt met de nodige informatie om te plaatsen.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Producten van hoogstaande kwaliteit en vriendelijke en adequate dienstverlening.

Mooi bomen en goede service

Wij hebben 3 leibomen besteld. De boompjes zien er goed en mooi uit. Ze staan prachtig in onze voortuin. De service van bomenbezorgd vinden wij super. De bomen moesten op het laatste momemt toch 1 week later bezorgd worden. Dit was geen probleem. De bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam en gaf nog goede tips voor het aanplanten.

Mooie boom correct en snel geleverd.

Woensdag palmboom besteld en maandag al geleverd. Perfect op het voorziene tijdstip. Degelijke mooie sterke boom.

Bestellen en levering waren top.

Service en kwaliteit uitstekend !

Mooie olijfboom besteld, keurig afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Zeer tevreden !

Top boom

Palmboom besteld en kregen een hele mooie volle . Snel geleverd en in de tuin neergezet door de zeer vriendelijke chauffeur.

Gewoon super.

Super mooie planten, goed geregeld met bezorging. Geweldig. Ik zouAltijd weer bij hun weer planten bestellen echt aan te bevelen. Groetjes Johan.

Juiste en nette levering

x

alles ok

zeker van hun woord

Mooi boompje, lijkt aardig op die van de foto op de site

De bezorging ging iets anders dan afgesproken; het bezorgmoment was via de chat en telefoon aangevraagd voor de middag, zodat het bruidspaar aan wie we het boompje schonken -de dag ervoor getrouwd- uit kon slapen na hun feestje. Maar...de bezorger stond al om 7.30u op de stoep!!!

Allemaal top, site, keuze, klantcontact én bezorging. Zeer zeer tevreden!

Ik wilde iemand aan de andere kant van het land bedanken. En ik kon een ander afleveradres invoeren helemaal top.

Prima, snelle levering en mooie bomen

Goede ervaring met dit bedrijf!

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk