Heel vriendelijk met bestellen en snel geleverd

we bestelde een boom die niet op voorraad was..Kregen meteen een berichtje dat ze zouden mailen wanneer wel.. Die kregen we en Boom werd meteen netjes afgeleverd..Top Service

Schattig vierkantdak laurier boompje

Heel leuk boompje ben er erg blij mee Boompje doet het goed en begint voller te worden, krijg veel positieve reacties van voorbijgangers

Geheel volgens afspraak en verwachting een mooie Japanse Sierkers geleverd gekregen.

Boombezorgd.nl reageert goed op e-mail verzoeken, is flexibel en informeert goed over de levering. Heel tevreden over de mooie boom.

Gewoon goed geregeld

Gekozen boom was niet leverbaar. Er is gezocht naar een alternatief waar we goed mee konden leven. Vooral de communicatie daarover was top!

Zeer goed geholpen, advies op maat en snelle levering

Mijn ervaring met Bomenbezorgd.nl was gewoon goed. Hetgeen wat je mag verwachten. Aanleg service is een prima verlopen. Zeer tevreden met onze boom en in deze periode van pandemie konden we via foto’s onze boom kiezen.

Superzoom!

Vlotte afhandeling en levering. Moeraseik Green Dwarf staat nu bijna 14 dagen in tuin en lijkt al een beetje gegroeid....

Gewoon goed!!

meerdere keren diverse bomen besteld, allemaal heel keurig op tijd geleverd en ze doen het geweldig goed de bomen.

Super tevreden!

Vandaag Japanse sierkers laten planten met wat speciale wensen. Echt super goede service! Zo blij dat ik dit via Bomenbezorgd heb laten doen. Absolute aanrader. Mooie boom, goed geplant en super service!

Super geregeld!

Duidelijke communicatie, netjes afgeleverd. Alles dik in orde, service zoals het hoort!

Positief

Boompje goed verpakt enkel 2 takjes afgebroken. Begeleidende plant info perfect en top, zeker een pluspunt

Goede kwaliteit, goede communicatie

Pas 1x iets besteld, maar helemaal zoals gehoopt.

Verkeerd geleverd maar snel hersteld

Na 1 1/2 week werd de boom jammer genoeg op het factuur adres geleverd. De volgende dag weer opgehaald en nog een dag later op het goede adres geleverd.

Keurig en volgens afspraak

2 keurige jongens die heel snel de boom hebben aangeplant.. Erg tevreden over de bezorging. Kreeg als advies om 10 liter water per dag tegeven maar er komen aardig wat verdroogde blaadjes aan de boom. Dit vind ik best spannend. Het is maar aan 1 kant van de boom.

Super service...mooie boom!

Allemaal goed geregeld. Niks op aan te merken.

Vriendelijke bezorger bracht de plant even naar mijn balkon. Aanplant tips in een boekje bijgeleverd. Goede communicatie omtrent levering. Plant ziet er gezond uit. Wel iets kleiner dan verwacht maar zal wel groeien :)

Mooie Palm netjes geplaatst

Bestellen ging makkelijk en de mooie Palm werd een week later netjes geplaatst. We hebben er geen omkijken naar gehad.

Snelle en goede bezorging

Mooie bomen en goede kwaliteit. Goede bezorging,we zijn zeer tevreden.

Hele goede ervaring!

Eerst via de chat gevraagd of de door mijn gewenste boom op tijd kon worden bezorgd. Hierop kreeg ik direct antwoord en heb de boom besteld. Per mail werd er een bezorg datum voorgesteld, waarmee ik nog kon “spelen” Op de afgesproken datum werd de boom keurig bezorgd met een aanplantinstructie erbij. Ook kreeg ik mondeling nog wat tips. Top service!

Aardige jongen

Netjes aangeplant!

Alles was tiptop in orde!

Fijn dat vooraf de bezorgdag per mail werd afgestemd. Levertijd was kort en de leibomen waren zeer goed verpakt. De uitgebreide plant-instructie is erg fijn! So wie so goede informatie op de site zodat je weet wat in jouw tuin past. En niet onbelangrijk: de amberleibomen staan prachtig!

100% correcte levering volgens bestelling. Mooi !

Levering volgens afspraak. Mooie palmboom !

Mooie bomen

Mooie coniferen besteld die netjes zijn afgeleverd op de afgesproken plaats.

Top service!

Na de aankoop werden we goed op de hoogte gehouden van het verdere proces. De levering was netjes op tijd. Ideaal dat je een boom online kunt bestellen en deze ook nog thuis wordt bezorgd. Wij zijn super blij met onze prachtige olfijboom!

Een echte aanrader

Deze mannen verstaan het vak

Een aanrader!

Vriendelijk te woord gestaan. Mooie conferen.

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk