Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering.

Goede communicatie, mooie boom

Na bestelling had ik snel de bevestiging in mijn mail. Daarna volgde een mail om een afspraak te maken om te boom te bezorgen. Dit ging snel en duidelijk. Mooie boom ontvangen, die de bezorger ook nog voor mij door het huis heen wilde tillen naar de achtertujn. Mijn hele ervaring is dus goed!

perfect en correct!

het ging allemaal op rolletjes en de boom was ook best goed prima dus.

Geweldig groen

Voor de tuin van onze nieuwbouw woning hebben wij bij bomen bezorgd hoe kan het ook anders "bomen" besteld. Niet alleen werdt er vanaf begin af aan mee gedacht (niet handig om nu te bestellen ivm het weer), alternatieven bedacht, maar werdt er ook aanplant advies meegegeven en als dat nog niet genoeg was hielp de chauffeur de boom zo'n 20meter door mul zand heen kruien. Goede service, er wordt geleverd was er verkocht/besteld is, netjes op tijd en in goede staat (niet onbelangrijk bij een boom).

Mooi geleverde boompjes

Werd dmv chat contact al goed geholpen toen ik nog een aantal vragen had. De bestelde boompjes werden op geplande datum bezorgd en duidelijke communicatie over wanneer de levering kon zijn. Boompjes zijn in goede conditie aangekomen en staan nu al volop in bloei

Nette aflevering staat nu op een mooi plekje in de tuin.

Op tijd geleverd volgens afspraak.

Keurige en snelle service en mooie bomen

Kreeg keurige melding dat levering wat langer duurde door omstandigheden. Afspraak keurig nagekomen en mooie boom geleverd, top!

Het artikel is zoals op de website te zien is en de bezorging was perfect

Zie boven

Prima service en goede kwaliteit

Twee palmen gekocht. Van bestelling tot levering prima gegaan. Goede communicatie en zeer vriendelijke bezorgen die de bomen netjes naar de tuin gebracht heeft.

Top service!

Niet alleen leveren maar ook perfecte after sales!

Service is uitstekend keurig op tijd geleverd inclusief een beschrijving hoe te poten .klasse

De bolcatalpa s zijn van een prima kwaliteit.

Bolcatalpa’s waren prima verpakt en zagen er goed uit. Het plantpakket is voor koper bijzonder handig , waardoor het planten goed zelf gedaan kan worden. Goede en snelle communicatie , dus ben erg tevreden overbedrijf.

Zeer mooie boompjes en snel geleverd zonder dat er schade aan was.

Mooi boompjes , staan op een prachtige plaats voor men huis. Bij levering ook een handige handleiding bij gekregen hoe ze te verzorgen.

zeer tevreden

Levering mooi op tijd en netjes afgewerkt in aangegeven kort tijdsvenster. Omdat het om een plant gaat zijn beide zaken voor mij belangrijk.

In een woord: top!

Duidelijk omschreven website, erg duidelijke mail met bezorg dag en tijd, ruim van te voren verstuurd. En de bezorging was ook erg netjes en duidelijk met veel informatie over het planten en verzorgen van de gekozen boompjes.

TOP

Goeie service, mooie planten die verzorgd zijn.

Alles top!

Snelle levering. Mooi product. Vriendelijk personeel. En het product voldoet helemaal aan de beschrijving

Snelle levering en een prima product

De geleverde boom voldoet helemaal aan onze verwachtingen ook de levering heeft niet lang op zich laten wachten.

Zeer goede service

Op tijd en volgens afspraak geleverd

Top service op alle vlakken

Heel goede communicatie: webshop communiceert wanneer het geleverd wordt en vragen of het u ook past. Verschillende betalingsmogelijkheden en zeer vriendelijke bezorging. Daarnaast krijg je een folder met tips hoe het allemaal geplant moet worden. Heel tevreden.

Op tijd bezorgd en goede informatie over aanplant en verzorging.

super service, magnifiek boom

echt een aanrader,super service ,om 8 uur stip thuis,magnifiek boom

Uitstekende kwaliteit en zeer goede service!

De Cypres die ik heb besteld, is op de aangegeven tijd en afgeleverd. De boom is zeer mooi en de bezorger gaf nog wat tips alsook een mapje waarin de verzorging geheel omschreven staat. Ik kan iedereen Bomenbezorgd.nl aanraden!

Mijn ervaring is erg goed!

Bomenbezorgd heeft op tijd geleverd en goede uitleg gegeven. En we hebben 3 maanden garantie op onze coniveren, erg fijn!

tot nu toe prima

3 mooie leibomen keurig bezorgd. Hoop dat ze goed blijven doen. Enige smetje was dat stam diameter niet overeenkomt met het vermelde bij aankoop.6 tot 10 cm zou het moeten zijn maar ze halen net de 5 cm. Maar goed daar is over heen te komen als ze zich goed ontwikkelen.Ook bij vragen etc word je prima geholpen.

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk