Was wat teleurgesteld over de looks van de bomen

De geleverdebomen zagen er toch wel gehavend uit. Een van de twee bomen had heel veel uitgedroogde en afgeknapte bladeren. Met name de nieuwe knoppen. Jammer...maar ze herstellen nu goed

Goede service. Bomen netjes op 1 blad na door vervoer. Vriendelijke man.

ik begreep van de chauffeur dat er als ik nog goed weet 8 zakken bemestingszakken bij moesten horen. Dit waren er minder, Hierover zou ik nog horen maar dat is nog niet gebeurd. Voor de rest prima, mooie boom.

Vlotte en correcte service

Van bestelling tot levering een vlotte ervaring waarbij de nodige aandacht naar het bezorgen van informatie wordt gegeven

Alles goed geregeld! Aanrader!

Heb de eerste keer ooit via internet een (palm)boom besteld en heel goed bevallen, geen enkel minpunt. Handig dat je precies de hoogte kunt bestellen die je wilt en bij Bomenbezorgd.nl de laagste prijs gevonden. Bezorging ook goed geregeld en zelfs nog uitleg aan de deur van de medewerker gekregen ondanks dat er ook een goede folder bij geleverd wordt hoe je het beste je plant kunt plaatsen.

Prima levering, boom was wel erg droog.

Op zich goede ervaring qua bestelling, maar omdat de boom erg droog was hoop ik dat hij wel aanslaat.

Goede communicatie en bezorging. Blij met mijn aankoop

Ik bestelde een half wijnvat en ben heel blij met mijn aankoop. Mooi vat, prima communicatie over de levering en correcte bezorging.

Netjes afgeleverd

Super kwaliteit en service

Heel blij met onze aankoop, vriendelijke bezorger, hele goede kwaliteit van de bomen en goede informatie over de verzorging. Zeker aan te raden!

geweldige service

De boom werd uiterst nauwkeurig geplant

Goede ervaring met het bedrijf.

Goed met afspraken en bezorging. Met het geleverde Japanse kersen boompje is het even afwachten het kwam nogal verdroogd aan. Het begint nu langzaam bij te komen.

Vlotte levering

Mooie cipressen na vooraf informatie te hebben verkregen. Tevreden!

Mooi product, goede service.

Boom op tijd en netjes volgens afspraak in de achtertuin afgeleverd. Mooie duidelijke aanplantinstructies en tips bijgeleverd. Top!

Goede conditie aan gekomen.

De olijfboom is in goede conditie aan gekomen. Was mooie boom. Omdat wij 3 hoog in een maisonette woning wonen was het jammer ook gezien de coronatijd, dat de bezorger de boom niet boven bracht met de lift. Toch wel zwaar zo’n boom in pot, maar het is me gelukt. Mvr gr, Mevr. Lenie Kester

Geweldig!

Geweldig! Prima en eerlijke hulp! via de chat erg goed geholpen.

Alle mail communicatie Bezorging Service Is perfect. Kleine Feedback. Mijn aankoop waren corniferen. Hierbij had een bijverkoop aangeboden kunnen worden als aanpootgrond. Hier heb ik uiteindelijk zelf om gevraagd. Wel fijn dag het snel geregeld was om aan de bestelljng toe te voegen.

Mooi verzorgd plus goeie levering

Chinese palmwaaier. Keurige service en op tijd. Wil zelf liever in de winkel kijken zodat je weet wat je koopt. Online bestelling gedaan en ziet er beter dan sommige bomen in de winkel! Zeer tevreden!

Erg tevreden

Van bestelling tot communicatie tot levering tot nazorg, erg tevreden!

Prima !!

Precies volgens afspraak geleverd. Erg Mooie bomen! Ook Fijn dat je niet persé thuis hoeft te blijven.

Adequate levering van mooi product

Helemaal tevreden

Boom volgens specificatie en planning afgeleverd

Mooi boompje, op zeer warme dag afgeleverd. Heeft wel wat bladeren laten vallen, maar is aangeslagen.

TOPSERVICE!!!

Bomen zijn van hele goede kwaliteit! Er word tot in de puntjes en goede uitleg bijgeleverd hoe je de bomen moet planten en verzorgen. Snelle en goede levering Goede Service staan u altijd snel te hulp indien je vragen hebt over je levering. Alleen maar Positieve ervaring met bomenbezorgt.nl en zal hier zeker nog bestellen.

Niks op aan te merken, (on)gewoon goed

Prima service gehad van bomenbezorgd.nl prijs is transparant.. snelle nette offerte ontvangen.. wij hebben een haag gekocht inclusief plaatsen. Afspraak was snel gemaakt, werd duidelijk aangegeven wanneer en hoe laat ze kwamen.. nette beleefde vent die de bomen plaatste.. kregen goede instructies mee! Kortom (on) gewoon goed!!!

De levering was mooi op tijd

Wat ik jammer vindt dat er drie coniferen er slecht uit zagen vindt ik jammer voor zo n mooi bedrijf

Keurig

Product werd op juiste tijd en keurig afgeleverd

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk