Keurig

Product werd op juiste tijd en keurig afgeleverd

Alles klopt : de boom,de service,de levering,de timing!

Prachtige gezonde boom ontvangen met duidelijke instructies,stipt op de afgesproken tijd door vriendelijke behulpzame chauffeur.

zie tekst

goede ervaring gehad. boom netjes gepland. Wanneer de boom ook nog goed groeit dan is het helemaal voor de bakker

alles goed verlopen, goede communicatie en eerlijke prijs.

alles goed verlopen, goede communicatie en eerlijke prijs.

Goede levering volgens afspraak

Vind het wel jammer dat de stam niet recht is maar met een natuurproduct kan je dit verwachten

Top !

Duidelijke communicatie en het belangrijkste , heel goede mooie bomen !

Goede service en duidelijk

Alles was goed, snel en volgens afspraak

Bezorging van palmboom ging perfect

Er werd heel duidelijk aangegeven op welke dag de boom bezorgd werd en ruim op tijd kregen we bericht over tijdstip van bezorging. Boom zag er ook erg mooi uit.

Zeer goed !

Om te beginnen hebben we prachtige boom ontvangen. Exact wat ik wou. De boom is in perfecte staat geleverd. Goed transport. Zeer fijn dat er ook een plantgids bijzat. We zullen zeker nog bestellingen plaatsen.

Heel goede service en heel stopt en vriendelijk

Netjes!!

Alles werd netjes bezorgd, boompjes zagen er prima uit. Goed advies over de verzorging, aardige mensen. Kortom prima ervaring en zeer aan te raden

Zoals je verwacht. Gewoon bezorgd op het afgesproken tijdstip.

Top levering, dankjewel!

Goede en duidelijke informatie, Op en top verzorgde aflevering van ons bestelling, heel beleefde persoon die de levering gedaan heeft, gaf veel informatie.

mooie boom geleverd en geplant

Wij hadden er voor gekozen de boom te laten planten in onze tuin. Wij konden er niet bij aanwezig zijn. Alles was keurig verzorgd en er staat nu een mooie boom in de tuin. We zijn zeer tevreden over de koop en afhandeling.

Mooie boom, goed geleverd

Vijgenboom

De boom kwam niet goed aan gele blaadjes geknakte takjes. Maar na contact met bomenbezorgd is nu alles naar tevredenheid opgelost.

Prima kwaliteit

Alles naar wens verlopen en aangeleverde zelfs groter dan verwacht. Meestal valt de maat bij levering nog wel eens tegen bij anderen.

Bezorgde bomen gaven geen bladeren

Wij kregen de bomen op 8 mei bezorgd en werden de dag erna op 9 mei direct met jutezak en al in de grond gezet. De toppen van de bomen waren afgezaagd en zwart gewaxt. Helaas na 3 weken gaf de twee bestelde bomen nog steeds geen knoppen of bladvorming. Dit hebben we gemeld en werden direct nieuwe besteld wat we wel konden waarderen maar het opnieuw uitgraven en verplanten is na tuinaanleg was wel minder.

Zeer tevreden!

De levering was snel! En toen ik nog met vragen zat rondom mijn boom, kreeg ik snel en uitgebreid antwoord. Dus ik kan jullie aanraden bij familie en vrienden. Lieke

Fijne service en mooie palm!

Erg fijne ervaring met dit bedrijf, van bestelling tot levering fijn contact! Mooie palm ontvangen. Extra pluspunten voor de behulpzame bezorger (naam vergeten )

Gewoon super

Onlangs voor een klant 50 Coniferen Brabant besteld. Communicatie, levering helemaal volgens afspraak. Daarnaast zijn de geleverde Coniferen van uitstekende kwaliteit. Volle bomen en gewenste lengte. Ook namens de klant, bedankt voor de perfecte levering. Prima en betrouwbaar adres om planten/bomen te bestellen. Met vriendelijke groet, Richard vd Peerle Richard's Tuinbeleving, Zierikzee.

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd

Goede klantenservice

Bomen op tijd geleverd. Prima service.

Mooie boom!

Mooie boom als cadeau laten bezorgen. Vanwege de drukte duurde het wel wat langer voor de bezorging plaatsvond, maar daar is helder over gecommuniceerd. Bij bezorging is alleen niet de aangeven plant-instructie gegeven.

Zeer tevreden met geleverde bomen.

Binnen de beloofde periode bezorgd, bomen voldoen ruim aan de opgegeven afmetingen en zien er prima uit.

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk