Goede communicatie, advies en service van de bestelling. Keurig personeel.

Prettig

Zeer vriendelijk, op tijd en netjes

Betrouwbaar en vakkundig

No-nonsense mentaliteit. Zeer nette aanplant van onze 3 leilindes, precies zoals we het voor ogen hadden. Goede adviezen werden gegeven en zelfs ongevraagd als goede service onze eerder bestelde boom is gesnoeid. Alles volgens afspraak, waarin ons vertrouwen na een 2e keer nog meer gegroeid is.

Fijne communicatie, keurig op tijd geleverd

Voor vragen goed bereikbaar. De bomen werden keurig op tijd, volgens afspraak geleverd.

Super mooie hibiscus geleverd voor een lage prijs. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gewoon super tevreden!

Juiste datum, juiste tijd, juiste producten, aardige bezorger, gewoon zoals het hoort! Ga zo door! Als ik weer een boom nodig heb weet ik jullie te vinden! Owja de prijs was ook nog eens zeer goedkoop en gratis verzending! NIET TWIJFELEN GEWOON HIER JE BOOM BESTELLEN!!

Prima service en mooie bomen!

Pruma werk en mooie bomen.

goed geen gezeur op tijf goed produkt.

bezorgt zoals was afgesproken. plant/palm was mooier dan verwacht!!!!

Goede levering goede service

Een goede ervaring bestellen ging makkelijk en snel. Levering iets later ivm drukte geen problemen verder

Makkelijk besteld, snel bezorgd

Duidelijke website en ik had nog een vraag via Whatsappje en heel snel antwoord op mijn vraag.

Boom groter dan bedoeld en qua structuur ook anders.

Bezorger kon deze boom amper alleen handelen. Beschadigde derhalve ook de stam. Werd wel met pasta behandeld maar toch.... Bovendien was de levertijd veel langer dan op de website toegezegd.

Prima geregeld!

Ben zeer tevreden, alles netjes geregeld en een zeer mooie boom ! Toch altijd spannend om online iets te kopen, zonder het ‘live’ gezien te hebben, maar ben zeer tevreden. Mijn ouders waren heel blij met de Palm!

Gewoon zoals ze melden

Boom goed bezorgd en had een vraag of ik nou een verteerbare wortelzak had en die was binnen 15 min beantwoordt.

Levering was correct

De bomen zijn geleverd zoals geadverteerd

Uitermate tevreden over de geleverde service en de prachtige taxus haag.

Goed advies, goëde service en prima kwaliteit.

top

top!!!!

Ik kreeg een goede uitleg aan de telefoon. Ook de bezorger was prima op tijd goede uitleg. Al met al een bedrijf wat ik zeker zal aanbevelen bij familie en vrienden

Positieve ervaring

Zeer tevreden over levering En service in verband met aanplanten van boompje enkel staat deze nu sinds 14 mei in de grond maar tot op vandaag is er nog geen blad te zien en merk ik geen verandering. Momenteel is het nog een kale Moerbei, net zoals bij levering. Moet ik mij zorgen maken????

Levering exact op aangegeven tijd.

Het bestelde boompje + 2 zakjes aarde in goede staat ontvangen. De kluit was vochtig wat er op wijst dat de boom voor transport water gekregen had. De bijgeleverde uitgebreide handleiding kwam goed van pas. Ik ben heel tevreden over de bestelprocedure en de aflevering. Onmiddellijk geplant en nu moet de natuur het verder doen.

Snelle levering, maar één dag te laat

Boom zou donderdagavond geleverd worden tussen 20.30 en 21.30. Niemand gezien en ook geen bericht. Volgende ochtend heb ik gebeld en is de boom nog de zelfde middag met een 'excuusplantje' geleverd. Was een sympathiek gebaar.

Al meerdere bomen aangekocht

Zeer goede service en klant vriendelijk

Op de afgesproken tijd geleverd.

Prima boompjes. We dachten dat ze iets groter zouden zijn

Topservice aan huis

Vriendelijk personeel, geeft goede adviezen tijdens het aanplanten van de boom. Zeer professioneel geplaatst. Erg tevreden met de service aan huis. Je wordt ruim op tijd geïnformeerd over de verwachte leverdatum. Je kan zelfs nog enigszins voorkeur aangeven met dag en dagdeel.

Verwachting wordt niet waargemaakt

Foto is misleidend t.o.v. levering, aanplantgrond is gewoon potgrond, boompalen zijn te kort en geleverde boompjes zijn te duur voor hun geringe hoogte

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk