Afspraak klopt

Zoals afgesproken geleverd op tijd, boompje zoals op foto.

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over Bomenbezorgd.nl. Bestellen, berichtgeving en leveren zijn prima verlopen.

Super, netjes geleverd en toen 1 boompje helaas niet aansloeg netjes vervangen. Waar krijg je zonder blikken of blozen nog zo een service,

Correcte levering.

Aan te raden firma. Correcte levering en goede kwaliteit. Alles zonder vragen onder de carport gelegd. De bijgeleverde info was zeer interessant en las gemakkelijk.

Boompjes stonden er plots.

Einde middag vol verbazing of enig deurbel gerinkel of iets,stonden mijn boompjes plots op de oprit. Toch fijn als er voortaan iemand aanbelt. De coniferen zagen er mooi en gezond uit.

Goede service en op tijd levering

Goede ervaring

Goed geregeld

Van begin tot eind keurig verzorgd alleen geen specifieke beschrijving van mijn bestelde product. Maar zou het zeker aanraden om hier te bestellen.

Schitterend, beter dan verwacht!

Een boom online kopen is toch spannend. Je weet tenslotte niet wat je krijgt. Het viel me reuze mee! Onze olijfboom is prachtig. En eigenlijk vinden we hem nog mooier dan het plaatje op de website! Geweldig, wat een knaller. We zijn er erg blij mee. Keurig netjes bezorgd tot in de tuin door een zeer vriendelijke bezorger die ons ook nog voorzag van tal van waardevolle tips! Volgende keer zeker weer bij bomenbezorgd. Ik beveel jullie aan bij vrienden en familie.

Goede kwaliteit boom, prima bezorging

Duidelijke communicatie over het bezorgmoment en de boom is volgens mij van prima kwaliteit

Perfect netjes geleverd.

Boom is netjes afgeleverd met een juiste omschrijving.

Prettige en professionele levering!

Ondanks dat er iets fout was gegaan bij de levering. Heb ik er een goed gevoel aan overgehouden door de vriendelijke en snelle oplossing.

Kwaliteit en service

Goede informatie Mooie kwaliteit Goede tijdige levering

Bomen waren iets kaler dan afgebeeld

Bomen op foto hadden meer bladeren en dikkere stam dan dat is geleverd... dat is wel jammer en viel wat tegen Ben keurig benaderd en is mij uitleg gegeven over het verloop van de boom daarvoor mijn complimenten .... en gaan nu genieten van de bomen

Snelle levering, goede prijs en mooi product

Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie. We hebben een mooie boom geleverd gekregen.

Snel bezorgd en heel goede kwaliteit van bonen

Perfecte levering.!

Vriendelijke en perfecte levering van kwaliteitsplanten/bomen

Goede communicatie en levering. Heb nadien nog een bestelling gedaan.

Prettig contact, vriendelijke bezorger

We hebben de boom pas een paar weken, dus er is nog niets te zeggen over de boom zelf. Prima bezorgd, boompje volledig volgens beschrijving, dus zover heel positief. Leuk boompje, volgend jaar kunnen we er pas echt iets over zeggen, maar voor dit moment zeer tevreden.

Positief met een aandachtspuntje

De bestelling van 3 Italiaanse cipressen was vlot gedaan en bevestigd gekregen. Voor de leverdatum is er goed afgestemd over bereikbaarheid en bezorging. Hierna meerdere mails gekregen van planning dat er bezorgd gaat worden maar over de het laten beplanten stond er niets over in terwijl het is afgesproken. Reactie was dat zij dit verder in communicatie/bevestiging zouden meenemen. Op de bezorgdag heeft is door de bezorger/medewerker de cipressen goed geplaatst met een plezierige afstemming met mij als klant. Retour zakken Mediterrane grond na enkele dagen vlot gecrediteerd/overgemaakt. Ergo een aanrader

goede kwaliteit en verzorgde service

Plant ziet er gezond uit en voldeed ruim aan de opgegeven hoogt. Pot was ruim. Helemaal naar de plaats van poten gedragen door de bezorger. Dat was bijzonder fijn. Snelle levering ondanks drukte door COVID19.

Bomen in slechte conditie bezorgd!

Drie bol rode esdoorns besteld (niks goedkoop!). Bestelling en verschuiven besteldatum ging vlot. Bij de bezorging bleken de bomen in een (te) kleine pot te zitten. Ze waren uitgedroogd. Dus direct water gegeven. Volgens alle voorschriften Geplant en extra verzorgd. Bomen zagen er belabberd uit. Ook slecht gesnoeid. Contact met ‘Bomen bezorgd’: bomen zouden “stress van het vervoer hebben” en we hebben “gewoon garantie”. De “stress” is gewoon veroorzaakt door te weinig vochtig houden. En men was telefonisch onduidelijk over de garantie. Na 3 dagen intensieve verzorging (o.a. Geultje om de bomen en vaak water geven) zijn de bomen opgeknapt. Bomenbezorgd nam contact met mij op om deze negatieve review te herzien. Excuses en uitleg over de garantie die voor iedereen geldt: nieuwe bomen of geld terug. Daarnaast heeft men een cadeaubon van €35 gestuurd, te besteden bij Bomenbezorgd (!). Aangezien wij hier niets meer willen afnemen, is dit zonder waarde. Achteraf hadden we “ook €35 terug kunnen vragen”. Dit had mij echter als afkoop van een negatieve review geleken ... daar ben ik niet van. Het verloren “plezier van mooie bomen planten” is niet te vergoeden. Geen beste reclame!

Zeer goed, helaas wel 2 iets geelige boompjes erbij,mischien trekt t nog bij...

Heel tevreden.

Makkelijk te bestellen. Vriendelijke klantenservice, heldere afspraken. Netjes volgens afspraak geleverd, fijne bezorgservice. Top.

Zeer tevreden, volgens verwachting

Mijn ervaring is goed