boven verwachting

Formaat, kwaliteit van de bomen is boven verwachting! Snelle levering en duidelijke communicatie -> super service!

Conform afspraak uitgevoerd

Afspraak is afspraak en ook precies als zodanig uitgevoerd. Keurig op tijd aangegeven dat de levering iets op zich zou laten wachten (Corona tijd). Bezorging ook Keurig binnen de afgesproken tijd.

Goed!

Vriendelijk te woord gestaan via whatsapp, telefoon en persoonlijk (bij de bezorging). Duidelijk in uitleg en met extra folder hoe te planten. Top! 2 langere palen gekregen ipv de bestelde, helaas veel stenen in mijn grond waardoor ik de palen op de bestelde maat heb moeten zagen.

Grote meerwaarde!

Goede prijs, goede kwaliteit Handige en duidelijke instructies zijn en grote meerwaarde Snelle en vorrecte afhandeling

Geweldig!

Zeer tevreden over de levering en de communicatie.

goede service

wij hebben de boom via internet besteld en ze kwamen op de afgesproken tijd de boom leveren. de boom voldoet aan de verwachting.

Kortingen

Er worden diverse kortingen op 't internet aangeboden, maar geen enkele werkt of men wordt doorverwezen naar de website. Vind dit persoonlijk jammer!! Overigens vind het een erg leuk concept in het geheel👍. M.v.g. Martin

Correcte afspraken en zeer goede communicatie per mail

Zeer goed !

Prima op tijd en in goede staat geleverd.

Best bevallen hier iets te bestellen, met goede omschrijving voor het planten van de boom.

prima afgeleverd met goede documentatie hoe de boom te planten

Prima afgeleverd, met goede documentatie hoe de boom te planten. Ik geef 4 sterren omdat de boom net iets kleiner was dan de aangegeven verkoopmaat.

Goed product en goed geregeld

3 bomen gekocht. Zoals het hoort, nog wat ervaring tips voor nieuwe kopers.

Bomen zien er goed uit, bij 1 was er een tak geknakt tijdens transport. Er zaten maar 3 takken aan dus die heb ik "gespalkt". Hopelijk werkt dit. Verder een vrij dure boom van 3 meter maar de eerste 2,5 meter was kaal, was mooier geweest als deze vanaf 1,5 meter ook takken had gehad. Blijkbaar worden alle bomen zo gekweekt of gesnoeid voor verzending maar het ziet er wat iel uit. Had dan liever een wat kleinere (en goedkopere) boom gekocht. Had ook pakketten gekocht om de bomen te plaatsen (grond en palen). Er zit dan een zak bij en omdat het mediterrane bomen waren ook extra mediterrane grond gekocht maar bij de beschrijving (er zit een boomplant beschrijving bij de bomen) staan de maten van het te maken gat voor de boom. Dit gat is zo klein dat er nauwelijks een zak potgrond in past laat staan 2. Ik heb dus maar een extra diep gat gemaakt en een paar zakken gemengd (heb dus nu veel grond over). Al met al de gebruikelijke zaken omdat planten allemaal anders zijn. De bomen slaan wel goed aan, veel nieuwe bladeren.

Netjes geplaatst

Op de afgesproken tijd, op de afgeproken plek! Heel tevreden.

Super service!

Bomen besteld maar door drukte langere levertijd. Aangezien wij de tuin lieten aanleggen is de levertijd voor ons aangepast zodat de bomen (in prima staat!) op tijd kwamen! Service op maat!

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Goede service en levering

Keurig netjes bezorgd, after sales ook helemaal prima.

Keurig netjes bezorgd, after sales ook helemaal prima.

Contacten verlopen soepel, levering uitstekend, vriendelijke mensen

Had zelf een fout in de bestelroute gemaakt. Werd snel en flexibel opgelost. Contact is uitstekend. Reageren snel, zowel telefonisch als via de mail. Alles werd op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur. Ook zeer tevreden over de aanplantservice. Kortom: een fijn bedrijf!

Volgens afspraak geleverd

Mijn bestelling kwam keurig op de aangegeven tijd. De bomen waren en zijn prachtig en doen het goed. De bestelde laurierkersstruiken waren aan de bovenkant verdroogd. Ik hoop dat de struiken daar nieuwe scheuten gaat geven. Dus overall een gemengd gevoel. Na contact met bomenbezorgd hierover, is toegezegd dat hier zonodig een passende oplossing geboden wordt. Hierover ben zeer tevreden, goede service!!

Wat een prachtige palmboom hebben jullie geleverd

Binnen 2 dagen geleverd door een zeer nette chauffeur in deze corona tijd top. Hij was een stuk robuuster dan verwacht. Enorm zwaar maar wat een superboom. Zelfs al bloemen erin.

Ruw transport, rek verbogen, netjes opgelost

Puntje netjes opgelost , Tom van de klantenservice Bomenbezorgd heeft ons, na de eerste beoordeling, direct benaderd, uitgebreide uitleg en keuzes gegeven en dus ook aangeven dat we indien nodig een nieuwe boom krijgen. Een snelle en gepaste (re)actie, top service.

Alles ging goed afleveren gebeurde door een service gerichte medewerker

Goede service, kwaliteit en klantvriendelijk

Vriendelijke medewerker kwam op afgesproken tijd. Alles netjes geplant en netjes achtergelaten. Mooie bomen van goede kwaliteit.

Boompjes ok maar daarna geen antwoord meer op mijn 2 mails?

De boompjes + bezorging waren ok. Daarna nog 2 x een mail gestuurd met vervolgvraag maar niets meer gehoord...

Goeie service, komen afspraken na

Uitstekend!

Campmanplein 6