Levering conform afspraak

Boompjes hebben het wel zwaar. Transport heeft zo geen goed gedaan. Ben benieuwd of ze het gaan redden. Te weinig vocht denk ik

Gewoon geweldig

Ik ben zeer tevreden goede handleiding voor het poten en verzorgen van de boom. En keurig afgeleverd met palen om de boom vast te zetten. Vriendelijke chauffeur. Helemaal goed

Goede info qua drukte en daarna dus de vertraagde levering

Daarna perfect op tijd en keurig verpakt. Goede beschrijving erbij. De boom staat er keurig bij !

Netjes geregeld en goed contact.

Mooie kwaliteit maar ook wel wat kanttekeningen. 2 mooie catalpa bomen besteld. De bomen die we geleverd kregen waren wel dunner van stam-omvang dan we besteld (en betaald) hadden. Beetje jammer. De hedera zijn mooi en juist groter/hoger dan we verwacht hadden. Top!

Mooie bomen voor een goede prijs

Netjes aangeplant, vriendelijke medewerkers. Ga zo door

Veel kennis

Netjes geleverd me goede uitleg

Alweer een perfecte boom geleverd!

Het is alweer voor de tweede keer dat Bomenbezorgd.nl een perfecte boom heeft afgeleverd. Misschien volgend jaar weer een boom. Cool Down the Planet!

Niet de verwachte kwaliteit en service

Boom was nog niet goed geleid. In de mail stond dat het drukker was, maar ook achter geleverd konden worden in de corona periode. Dit werd echter niet gedaan.

Goede service en snelle bezorging

De boom was goed op maat en werd zelfs nog even achter neergezet omplaats van voor de deur! Keurige service en goed product. Kortom een aanrader.

Gewoon goed

Goed en snel bezorgd

Bomen in goede conditie, communicatie prima

Heel fijne manier om je bomen te kopen. Goede informatie over wanneer je de bomen kunt verwachten. De bomen zijn in goede conditie. Makkelijke web site.

Goeie service en informatie

Goed, snel en betaalbaar.

Prima bedrijf, goede producten, klantenservice goed. Prima documentatie beschikbaar voor aanplantvoorschriften.

Fantastische service

Wij hebben twee mooie palmen gekocht en deze waren op een (door ons) oud adres geleverd maar dezelfde dag nog op ons huidige adres. De bezorgen hield zich ook uitstekend aan de afspraken rondom het Corona virus. De palmen staan te schitteren in onze nieuwe tuin!

Snelle service en mooie bomen

Klasse!

Bomenbezorgd is duidelijk en klantgericht in de communicatie vooraf, geeft een prima service , en komt haar afspraken na. Deze mensen verstaan hun vak!

Bomen bezorgd bezocht op intranet en besteld. Prima en erg netjes afgeleverd met uitleg papieren erbij. Wij vinden dit helemaal top. Dank voor de servies.

Mooie boom, vriendelijke bezorger. Bestelling prima afgehandeld.

IK had een boom besteld van 1,50 stamhoogte. Deze was er niet meer. Ik kreeg voor dezelfde prijs er een van 1,80. Een vriendelijke bezorger die op de afgesproken tijd er was. Goeie uitleg op papier erbij hoe de boom te verzorgen

Prima bezorging, mooie boom!

Snelle levering, netjes geleverd volgens de aangegeven tijd. Mooie grote boom.

TOPPER

Als u van plan bent om boompjes e.d online te bestellen . Bent u hier aan het goede adres. Bomenbezorgd.nl levert top kwaliteit . en wat o zo belangrijk is een TOP service , uitstekende aflevering en vriendelijk personeel . u wordt er uitstekend geholpen . Een voorbeeld voor vele bedrijven , dus niet verder zoeken beter ga je ze niet vinden , TOPPERS ,

Goed en alles keurig verzorgd volgens afspraak

Besteld op de site, bestelling geplaats, bevestiging snel binnen. Levering is ook op de goede volgorde gedaan.

Toplevering

stipte leveringstermijn netjes op de plaats neergezet in de vooropgestelde leveringsuren

Goede service en tijdige levering

Ben zeer tevreden over Bomenbezorgd.nl Vond daar de gewenste leibomen, bestellen ging heel makkelijk, betaling achteraf was mogelijk, bomen werden binnen een week geleverd (ondanks de Coronacrisis) en een dag van tevoren werd doorgegeven hoe laat ik de bezorger kon verwachten. Bomen zien er goed uit en zijn voorzien van een plantinstructie. Ik ben dus dik tevreden!

Goede aflevering op afgesprokenntijd

Prima verlopen bestelling, levering en mooie bomen

Ik heb 5 coniferen besteld via deze wbshop, prima kwaliteit, goed en tijdig geleverd, tevreden.

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk