Wederom goed geregeld

Net zoals de eerste keer weer prima geregeld. De track en trace is duidelijk en accuraat. Alleen blijkt het planningsysteem niet met huisnummertoevoegingen te kunnen werken waardoor de bezorger eerst bij de buren stond. Dit is met name vervelend voor de bezorger.

Correct, op tijd en kwaliteit 3/3

Zoals beschreven in 1 zin … correct, volgens afspraak op tijd en kwalieteit 3/3

Bezorging snel en correct en aflevering tot in de tuin.

Bezorger kon worden gevolgd op track & trace. Hij kwam binnen het aangegeven tijdvak. Was vriendelijk en gaf nog een paar adviezen voor het planten van de leiboom.

Mooie boom en prima service

De medewerker kwam mooi op tijd en heeft de boom deskundig geplaatst voor ons. We kregen een boom, die groter was dan we hadden besteld. Wat we dus erg fijn vinden.

Fantastische eerste ervaring

Op zoek achter cipressen van een redelijke hoogte, kwam ik vrij toevallig via Google op de site van Bomenbezorgd terecht. De site is duidelijk en informatief. De bestelling ging vlot en alles was duidelijk. Bij de bestelling had ik nog een opmerking geplaatst, waarop men de volgende dag gelijk reageerde. Zeer positief. Dezelfde dag bevestiging van de bestelling, enkele dagen later de planning van de levering in Vlaanderen. De man die de bomen leverde was zeer vriendelijk, met nog extra tips over het aanplanten, wat zeer geapprecieerd werd. Dit was een zeer fijne eerste ervaring, er zullen er ongetwijfeld nog volgen!

Fantastische bezorging

De bezorger was een toffe gozer. Had zelfs nog mooi idee om achterin onze tuin te doen! En dat hebben we meteen uitgevoerd dus Thanks!!

Zeer goede dienstverlening en vriendelijke service, top!

Na bestelling heb je een goede overzicht wanneer de levering aankomt bij je.

zeer positief

In de eerste plaats: kwaliteitsvol product. Het werd snel geleverd, met voldoende informatie en de leverancier was een zeer vriendelijke man. We kochten hier al voordien met dezelfde tevredenheid.

Boom met stress

De reden waarom ik geen 10 kan geven is. Aflevering was prima, alleen viel de boom mij wat tegen na wat er omschreven staat op de site. Dit ook gezegd. Boom zag er wat zielig uit met hangende dorre bladeren. Volgens de bezorger kwam dit door stress van de reis en komt alles weer goed. We hebben de boom geplant zoals beschreven en hopen dat het een mooie boom gaat worden. We verzorgen hem met liefde en hopen dat de β€œstress” gauw uit zijn lijf is.

Perfecte service

Keurige communicatie en prima assortiment en kwaliteit van de bomen, struiken etcetera. TOP

Heel goede service

Heel praktisch, kon de chauffeur volgen wat super is om te weten wanneer hij er zou zijn. Top

Top! En snelle levering.

Duidelijke communicatie en goed en compleet geleverd. We hebben 5 bomen met aanplantpakket besteld, ideaal! Levering prima en op tijd door prettige en zorgvuldige medewerker.

Snelle levering, prima service

Mijn boom was heel snel geleverd en werd netjes naar de achtertuin gebracht. Ik kreeg zelfs nog tips voor het planten en de voeding.

Uitstekend!

Mooie leiboompjes, handige instructies via bijgeleverde folder en filmojes op youtube., uitstekende service van de medewerkers, prima bezorging… ik ben heel tevreden en heb mijn volgende bestelling voor bomen Γ¨n planten alweer geplaatst!

Prima geleverd

Prima afgehandeld

Heel prettig en snel gepland goede uitleg over de verzorging

Goede service en levering

Goedevinformatie op de website waardoor ik een goede keuze kon maken

Snelle en nette levering van mooie boom

Mooie grote boom en nette en snelle bezorging. Goede communicatie over de bestelling.

Prachtige bomen en met zorg geplant

Wij hebben 5 leibomen besteld met plantservice. Mooie bomen, keurig op de afgesproken tijd bezorgd en de bomen zijn zorgvuldig geplant. We kunnen iedereen aanraden om bomen bij bomenbezorgd te bestellen!!

Gewoon goed!

Van bestellen tot het aanplanten is alles goed verlopen. Vriendelijke bezorger die tevens de aanplant deed.

het is allemaal prima bezorgd

Positief alles volgens afspraak en goede communicatie

Mooie bomen geleverd gekregen en alles volgens afspraak! Nu hopen dat ze aanslaan ;-) Iedereen heeft me netjes te woord gestaan en van het juiste advies voorzien.

Vriendelijke jongens die de bomen kwamen planten. Klantenservice goed bereikbaar en waten erg aardig

top

top, ben hier vaste klant

Niet thuis

Ik was niet thuis en er werden 2 bomen geleverd ipv 1