Heel snelle en degelijke service

Ik had haagbeuk besteld en dit kwam netjes, snel en met handleiding geleverd uit Nederland.

prima service

fijne beschrijving erbij zodat zelfs onervaren collega's de bomen kunnen planten

TOP!

Ik ben zeer tevreden! Duidelijke communicatie en goede kwaliteit bomen ontvangen.

Super bedrijf

Feedback,bestelling,kwaliteit/prijs allemaal dik voormekaar

Erg aardig geholpen via de site en daarna uitstekend op de hoogte gehouden wanneer de boom zou komen

Fantastisch geholpen via de site. Kreeg een foto te zien van de boom die ik uiteindelijk zou kopen. Daarna netjes en vriendelijk afgeleverd. Wij komen bij jullie terug!!

Perfect!

Mooi product geleverd door behulpzame mensen!

Levering in aangegeven tijdvak

Levering was zoals aangegeven, in het doorgegeven tijdvak op de aangegeven dag geleverd. Er waren wel een paar takjes afgebroken, vermoedelijk omdat de bezorg bus niet zo handig was ingepakt, mijn boom stond tussen allerlei anderen halverwege de bus. Bezorger was vriendelijk. Ik zou in het vervolg hier weer kopen!

Snel geleverd, goed contact. In eerste instantie te grote boompjes geleverd. Binnen 2 dagen nieuwe.

Keurig op tijd netjes geleverd

De bezorger was ruim op tijd (eerder te vroeg) en hielp prima mee om alles even achterom te sjouwen. Vriendelijk en er zat een erg duidelijke instructie bij; zo hoort het!

keurig alles volgens afspraak

bestelling ging gemakkelijk en bezorging was vriendelijk en op het afgesproken tijdstip

Prima, niets op aan te merken

Alles netjes bezorgd en afgehandeld !!

Top, mooie boom

Vijgenboom besteld. Boom netjes geleverd en was groter dan verwacht. Helemaal prima.

Keurig

Goede en nette bezorging. Ivm Corona geen direct contact gehad met bezorgers. Het boompje inclusief aanplantmateriaal is netjes bij de deur gezet. Het boompje zag er goed uit en samen met de bijgeleverd beschrijving, ging het aanplanten prima.

Niets op aan te merken

Bij het brengen en later telefonisch hele goede adviezen.

zeer goede cervice

korekte levertijd prima boom

goede kwaliteit en tijdige levering

Voor de doe-het-zelver een compleet meegeleverde handleiding.

Mooie bomen, goede uitleg, snel bezorgd.

De website geeft een goede uitleg over de verschillende bomen en de eigenschappen van elk. Vijf bomen besteld, zijn afgeleverd met een mooie grote kluit en een handleiding mbt ingraven en water geven. De bomen zijn niet heel goedkoop maar tot nu toe heb ik vertrouwen in de kwaliteit. Hopelijk doen ze het goed.

Super bedrijf

Prima voor elkaar.

Vlotte levering en prima product.

Snel en correct

Prachtige amberbomen gekocht. En groter dan gedacht. Top

Boom goed bezorgd; binnen enkele dagen

Wat ik jammer vond is de slechte verpakking; en de dikke worstelt die afgeknipt zijn.

Mooie Waaierpalm

Goede levering. Het is toch nog wel een flinke afstand. Correcte bezorging. Wij zijn er blij mee!

prima!

goede levering incl instructie brochure

Hele vriendelijke mensen, zéér vakkundig, prachtige bomen

Mijn ervaring met Bomenbezorgd is in één woord uitmuntend!! Bereikbaarheid van klantenservice van Bomenbezorgd is prima, snelle reactie bij vragen. en erg klantvriendelijk, niets is te veel. Indien de klantenservice het antwoord niet weet wordt het nagevraagd en wordt je héél snel teruggebeld. De twee heren die de leibomen kwamen bezorgen én plaatsen waren zéér vakkundig, werkten precies en netjes, waren keer op keer aan het meten zodat de bomen perfect en strak op een lijn zouden komen te staan. Uitleg over de bomen en de verzorging was keurig. Geen vraag was ze te veel. Toen de bomen stonden hebben ze het terras nog keurig schoongeveegd. Daarna nog meerdere keren gevraagd of we tevreden zijn, of we het zo mooi vinden en of we nog vragen hebben. Laatste wat ze aangaven was het feit dat we altijd mogen bellen als er iets is, of als we vragen hebben. " Al is het pas over een half jaar, geen probleem !" Wat kan ik nog anders zeggen dan " chapeau" voor bomenbezorgd.nl . Hartstikke bedankt, het is prachtig en ik ben er súperblik mee !!!

Top bomen en mensen

Fijn geholpen voor en tijdens het bestellen en ook na de levering. Mooie bomen werden meer dan correct geleverd! Dank je wel voor onze tuin weer heel wat mooier te maken.

Campmanplein 6

6668AJ Randwijk